ismered az "elvárás" szót? sőt átlagaluli most a Messi, sztem...orska írta:És akkor mi van? Mindig Messinek kell a legjobbnak lennie?
apropó: Most marquez kapott sárgát. Kihagyja a következő meccset?
ismered az "elvárás" szót? sőt átlagaluli most a Messi, sztem...orska írta:És akkor mi van? Mindig Messinek kell a legjobbnak lennie?
Igen, ezt én is észrevettem!!!Frantic írta:a riporter max 3 percenként vesz csak levegőt...![]()
de legalább lelkes.
Sztem is lassan helyreálnak a dólgok átvesszük az irányitást lassannoname írta:Ugyanazt a meccset nézzük?Sztem meg a Sevilla kezd felörlődni mert ebben a félidőben alig tudtak eddig étjönni a térfelünkre.Alberto10 írta:sztem túlságosan ráültek az eredményre...nem lesz ez így jó. nincs lendületünk, gyorsaságunk, átütőerőnk és ötlet se naon!!! változtatni kéne már...
60. percbe járunk. most jön majd romaric a sevilla-babarca123 írta:Mennyi van és hányadik perc?
62ik minutumban járunk!barca123 írta:Mennyi van és hányadik perc?
Így vannoname írta:Ugyanazt a meccset nézzük?Sztem meg a Sevilla kezd felörlődni mert ebben a félidőben alig tudtak eddig étjönni a térfelünkre.Alberto10 írta:sztem túlságosan ráültek az eredményre...nem lesz ez így jó. nincs lendületünk, gyorsaságunk, átütőerőnk és ötlet se naon!!! változtatni kéne már...
Ugyanazt a meccset nézzük?Sztem meg a Sevilla kezd felörlődni mert ebben a félidőben alig tudtak eddig étjönni a térfelünkre.Alberto10 írta:sztem túlságosan ráültek az eredményre...nem lesz ez így jó. nincs lendületünk, gyorsaságunk, átütőerőnk és ötlet se naon!!! változtatni kéne már...
Ezért hozták be Capelt.noname írta:Úgynézki elfáradt a Sevilla.Egyre kevésbé képesek ránk nyomást gyakorolni.