Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rendben mester. így van, írjunk mindent a zsenialitásunk oldalára, elvégre kanoute kapufája is azért nem ment be mert olyan jól lesreállították...csak egy példa.fcjoc írta:igen zozzy tényleg egyet kell értened azzal hogy a fiúk gyermeteg hibákat csináltak, azért nem kaptunk 1 gólt se. könyörgöm ne írjunk már mindent a szerencse oldalára. fogd fel hogy nem a liga leggyengébb csapata ellen játszottunk. nc
Könyörgöm, ez nem vergődés. De vannak emberek akik többet is látnak egy meccsben, nem csak annyit, hogy a végén leírják a szép volt fiúkat. Egyébként meg azt mindenki elismerheti, hogy bőven van még mit fejlődni-többek között azokon a területeken amit Drigo is említett-. Szerintem is bőven elvárható, hogy ilyen szinten ne kerüljön egy védő egy az egy elleni szitukba, és aztán ezek a védők, akik megjegyzem bőven a világ elitjébe tartoznak ne szerencsétlenkedjenek ennyit. Valaki írta, hogy ő már megszokta, hogy ennyit hibáznak a fiúk hátul; hát remélem Guardiola nem nagyon akarja megszokni, mert ha ő is így állna hozzá, akkor nem itt tartanánk. Azt meg senki sem mondta, hogy vegyük át a Bayern játékát egy az egybe, csak azt, hogy a védekezésükből lehetne tanulni. Egy jó védekező taktikát miért ne lehetne átvenni ?fcjoc írta:drigo szerintem majd pep eldönti hogy mi legyen a taktika. az hogy mennyire van mélyen a vkp sor és mi csak ne vegyünk át semmit a bayern-től. vegyék át ők tőlünk ezt. tényleg nem értem ezt a sok negatív hsz-t amit többen leírtok. hagyjuk már meg ezeket a pl.: madridistáknak. ilyen meccs után simán nem kéne vergődnünk. ez egy rangadó volt. kihangsúlyozom, rangadó. majd mondjunk rosszakat ha kikapunk otthon vagy bárhol..Drigo írta:..
drigo szerintem majd pep eldönti hogy mi legyen a taktika. az hogy mennyire van mélyen a vkp sor és mi csak ne vegyünk át semmit a bayern-től. vegyék át ők tőlünk ezt. tényleg nem értem ezt a sok negatív hsz-t amit többen leírtok. hagyjuk már meg ezeket a pl.: madridistáknak. ilyen meccs után simán nem kéne vergődnünk. ez egy rangadó volt. kihangsúlyozom, rangadó. majd mondjunk rosszakat ha kikapunk otthon vagy bárhol..Drigo írta:..
Nem.sub_bass írta:Azt jól gondolom, hogy Eto'o mögött Messi a 2. a góllövő listán?
Csak leírtam, hogy szerintem min lehetne még javítani, mert anank nem sok értelmét láttam, hogy 127.nek is leírjam, hogy mennyire király csapat vagyunk.Drigo írta:Inkább tennék egy-két észrevételt
Mosquito írta:Örülök, hogy tévedtem a meccs kimenetelét illetően. Igaz az első félidőben nem sok hiányzott a sevillai gólokhoz és akkor lehet másképpen alakul a találkozó. Hála az égnek nem így lett.
Yaya, Messi(bár a 2 gólja ellenére engem az önzősége továbbra is rettentően zavar) és Eto'o kiválóan játszott és Alves is jól teljesített.
Grat a fiúknak!