Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én benne lennék. Hány csapatos a bajnokság?kabekabe írta:Figyeljetek az elején, buta voltam és létrehoztam 1 ifibajnokságot és meggondolhatnátok, h abba száljatok be, nekem ez lenne az első ifibajnokságom. Tehát én is jönnék, illetve jó lenne ha hozzám jönnétek.
Megnéztem és nem lehet. Azt írja ki a csapatodnál, hogy legközelebb csak 5-én játszhatsz bari meccset.MessiFan írta:
Szerk: Peti, akkor játszunk 1 bari meccset?
Szerintem a Hoffer Józsi sokkal jobb volt a barátok közt-be.matyi02 írta:József Hoffer (215334420)
42 éves és 22 napos, katasztrofális forma, egészséges
gyenge edző, aki támadó szellemű
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata nagyszerű, és középszerű vezetői képessége van
Specialitása: Technikás
TSI: 0
Fizetés: 50 eFt/hét
Szerintetek mien edző ?
És egy eladó játékosom 200eft ...![]()
Bertalan Ignácz (215334432)
24 éves és 56 napos, csapnivaló forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van
Specialitása: Erőteljes
Következő születésnap: 2009-01-25
Ország: Magyarország
TSI: 300
Fizetés: 62 eFt/hét
Tulajdonos: Nagytétény S.E
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: pocsék
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: középszerű
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: csapnivaló
Sztem olcsó![]()
Az edzés intenzitás hány %-os legyen![]()
![]()
Valaki barira ?
CFirpo3 írta:Jöhet...matyi02 írta:
Valaki barira ?Hívj ki, ha akarsz.
Valaki?Xzibit25 írta:Van két játékosom akit lehet h eladnék ha jó pénzt kapnék.
Fedett ülőhelyeket éri meg mivel a vip után az telik meg a legjobban esős meccsen és egyébként is. De én azt ajánlanám h nézd meg itt h mit érne meg neked építeni meg h http://www.databased.at/hattrick/x-ray/ ... arenasizer Itt az általános eloszlást látod és azt is látod h mennyit keresel azzal. Ha mondjuk nem úgy akarod felépíteni akkor csak a helyek helyére beírod amilyet szeretnél építeni majd megnézed h mennyit keresel azzalkudu írta:Teltház volt most is hétvégén a meccsemen.
A stadionom melyik részét éri meg inkább fejleszteni?
Állóhelyek, vagy Normál ülőhelyek?
1. A forma az random szóval nem nagyon tudod befolyásolni.kabekabe írta: Sajnos bizony én is megcsináltam 1-2 felesleges igazolást, de majd kijövök belöle, mert olcsok voltak. Én 3-0-ra nyertem idegenben, úgy h picit felforgattam a csapatot és Ők voltak a favoritok. Most örülök, de lenne 2 kérdésem:
1.:H lehet a játékos formáján javítani![]()
2.:Hanyadik szezonban reális feljuti a 7.-ből
Sajnos bizony én is megcsináltam 1-2 felesleges igazolást, de majd kijövök belöle, mert olcsok voltak. Én 3-0-ra nyertem idegenben, úgy h picit felforgattam a csapatot és Ők voltak a favoritok. Most örülök, de lenne 2 kérdésem:kamaj írta:Nem kell semmi külön dolgot neked tenned ahhoz, hogy meccset játsz csak annyit, hogy beállítod ki legyen a kezdő és a cserék illetve a taktikát beállítod és a felállást -> de ezt az elején nem változtathatod. Utánna a meccs élőben le lesz generálva.norbert55 írta:Tudna vki segíteni? Itt a meccseket hogy fogom látni vagy h van ez?
Nos a legelején egy dologra figyelj: NE költs felelőtlenül pénzt. Én azt tanácsolom, hogy nézz szét a Hattricken belül és csináld végig a menedszerképzőt és csak azután cselekedj.norbert55 írta:Megkaptam a csapatomat.És mivel még kezdő vagyok a hattrickban segítene vki h most mit csináljak a legelején?Előre is kösz.
Gyakori hiba a kezdőknél, hogy elkezdenek vásárolni és teljesen felesleges játékosokat vesznek irdatlan mennyiségű pénzért és ezután mínuszba mennek és alig tudják az egyenlegüket visszatornázni. Ha mindenképpen vásárolni akarsz inkább időseket vásárolj mivel ők kevesebbe kerülnek, mint a fiatalok. Majd, ha megtapasztaltad, hogy is működik ez a játék és "ráérzel az ízére", akkor vásárolj inkább fiatalokat.
Természetesen ezek csak tanácsok és nem kötelezőek, de én ezt tudnám a legfőbb útmutatónak adni neked és minden kezdő Hatttrickezőnek.
Nem kell semmi külön dolgot neked tenned ahhoz, hogy meccset játsz csak annyit, hogy beállítod ki legyen a kezdő és a cserék illetve a taktikát beállítod és a felállást -> de ezt az elején nem változtathatod. Utánna a meccs élőben le lesz generálva.norbert55 írta:Tudna vki segíteni? Itt a meccseket hogy fogom látni vagy h van ez?
Nos a legelején egy dologra figyelj: NE költs felelőtlenül pénzt. Én azt tanácsolom, hogy nézz szét a Hattricken belül és csináld végig a menedszerképzőt és csak azután cselekedj.norbert55 írta:Megkaptam a csapatomat.És mivel még kezdő vagyok a hattrickban segítene vki h most mit csináljak a legelején?Előre is kösz.
32 éves ragyogó gólszerzés remek átadás vettem 29 évesen ragyogó megfelelővel 200000eFT-ért és azóta edzettem. Tavaly gólkirály volt most is úgy néz ki remélem összejön megint. Eddig 11 mesterhármast lőtt életében ebből 6ot nálam szerzett és edzővé válása után ez volt a 4. mesterhármasabaguvixXx írta:WTF ?! Ezt hogy sikerült hány éves ?bowlinggolyo írta:ragyogó csatim aki egyben az edzőm is
Nem nem abba a csoportba kerülsz a gép csak szimplán bedob vmelyik csoportba mondjuk én először a 864-es 6od oszt. csoportban voltam onnan az 5öd oszt. 151es csoport jött jelenleg pedig a 6od oszt. 269esben vagyok. Am általában ugyan abból az osztályból esnek vissza a játékosok mint ahonnan tavaly is. Én ezt a tendenciát vettem észrecFirpo3 írta:Egyébként én a 7. osztály 723-as csoportjában játszom, és ha feljutok, akkor a 6. osztály 723-as csoportjába kerülök?