Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bödőcs most végzett, kegyetlen volt, utcsó storyját már ismertem, de akkor is ő a legjobb.gergo9 írta:Kösz,kösz!!salas9 írta:
KAP, Bödőcs Tibor, Szupkai Viktor és Aranyossy Péter
Csak Bödőcs miatt töltöm le. Ő a NR.1.
Bocsánat,elfelejtettem! Kárpótlásul ment egy csomó kép,és ha el nem felejtem küldök át egy rövid videót is.Szandi írta: Tim, jössz nekem képekkelbocsi de érdekel
Biztos csak egy alapvető szinten. Nem kell túlzottan belemenni a dolgokba. Csak az a fontos, hogy ha valaki bemegy, akkor meg tudd mondani, hogy van-e az a cucc vagy nincs, ami meg nem tudás kérdése, mert gondolom ott van a számítógépben vagy ilyesmi. ( ha rock kérdésed van, szólj. illetve hát Tim is elég nagy spíler mi tagadás...Bányász írta:
De télleg tanácstalan vagyok mer a telefonba azt mondta a csávó,h ismerni kell a zenét..
Engem nem zavar.Bogi63 írta:Kérdeznék!
Csak engem zavar a rózsaszín áradat a VV topicban?![]()
Ha nem akkor légyszi mondjátok már meg, mert én érzem magam hülyének.(az más kérdés hogy az is vagyok... de ebben igazam van és kész
)
Hát sztem biztos zavar másokat is de sokan írnak más színnel.. Szóval ez olyan mintha nekik is lenne egy külön színük a fórumon. VagymiBogi63 írta:Kérdeznék!
Csak engem zavar a rózsaszín áradat a VV topicban?![]()
Ha nem akkor légyszi mondjátok már meg, mert én érzem magam hülyének.(az más kérdés hogy az is vagyok... de ebben igazam van és kész
)
Hát kérlek szépen jótól kérdezed...Victor_Valdes írta:Jah, gondolom olyasmit kell tudni, hogy egy szám melyik albumon van meg ilyenek, de most lehet hülyeséget mondtam.Bányász írta:Holnap megyek állásinterjúra egy cd és dvd boltba.
Tuti elküldenek de egy próbát megér.Csak nem vagyok nagyon otthon a komoly zenében meg a rockban meg jazzben![]()
Tuti valami szívatóst fog kérdezni a csávó és akkor nem tudok majd mit kezdeni vele.
Mit kellhet tudni egy ilyen álláshoz?Sztetek nézegessen googlin discográfiákat?Vagy mihez kezdjek?
Egy logisztikus mit csinál ?
Alap, mindenkinek ott kell kezdeni, egy kis bemutatkozóval, pár csinos képpelChris0527 írta:Ejha de kanos itt mindenki![]()
Lm véleményét osztom, nem értem mér kéne félniük. Bár portréban kéne kezdeniük szerintem![]()
Jah, gondolom olyasmit kell tudni, hogy egy szám melyik albumon van meg ilyenek, de most lehet hülyeséget mondtam.Bányász írta:Holnap megyek állásinterjúra egy cd és dvd boltba.
Tuti elküldenek de egy próbát megér.Csak nem vagyok nagyon otthon a komoly zenében meg a rockban meg jazzben![]()
Tuti valami szívatóst fog kérdezni a csávó és akkor nem tudok majd mit kezdeni vele.
Mit kellhet tudni egy ilyen álláshoz?Sztetek nézegessen googlin discográfiákat?Vagy mihez kezdjek?
LOOLZsolti írta:inkább a shemale-eket..messi1918 írta:Srácok van két lány aki nem mer regisztrálni... Attól félnek, hogy elnyomjuk őket.
Szóval, ha holnap (vagyis ma) feljöttök mindenki írjon már egy " Visca el lányokat". Bátorítsuk a female-ket...![]()
Nem bírok aludni...![]()
Bocsi főnök csak szófordulat.lionelmessi19 írta:
Azigen. Azért legközelebb mégse.