2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát sok mindent nem tud tenni Ramos, maximum Salgadot Metzeldert Cannavarot és Sergio Ramost is ráálítja Messire és reménykedik hogy Eto'o és Henry mindent kihagy 1 az 1 ellentorrentkiller írta:Ramos sem hülye. Tudja hogy nem fogja tudni egy B-s gyerek vagy salgado egymaga megállítani. Valamit ki fog találni, de szerintem sok haszna nem lessz...Rivaldo11 írta:Ha Salgado, vagy a fiatal srác a b-ből próbálja megállítani, az halott ügy. Holnap óriásit játszik majd, ebben biztos vagyok.
Ramos sem hülye. Tudja hogy nem fogja tudni egy B-s gyerek vagy salgado egymaga megállítani. Valamit ki fog találni, de szerintem sok haszna nem lessz...Rivaldo11 írta:Ha Salgado, vagy a fiatal srác a b-ből próbálja megállítani, az halott ügy. Holnap óriásit játszik majd, ebben biztos vagyok.
Hát igen ez a szomorú igazság........McLovin írta:Tévedés. Ugyanolyan ember, mint te vagy én. Csak a fociban nyújtott tehetsége GIGÁSZI! Ettől függetlenül lehet hogy még egy almát se tud normálisan lerajzolni!tomy9559 írta:messi egy isten
neki kellet volna adni az aranylabdát![]()
![]()
Remélem érted mire gondolok!
Aranylabda: nem, roncikának kellett megkapnia a labdát. Nincs apelláta. Amit csinált tavaly az hihetetlen, de ez már a legrágott csontok netovábbja.Messi jó playa, de ronika azért odab*szott tavaly, ezt ki lehet jelenteni!
Tévedés. Ugyanolyan ember, mint te vagy én. Csak a fociban nyújtott tehetsége GIGÁSZI! Ettől függetlenül lehet hogy még egy almát se tud normálisan lerajzolni!tomy9559 írta:messi egy isten
neki kellet volna adni az aranylabdát![]()
![]()
OvaMind írta:
Amúgy szerintem ez az aranylabda-szavazás egy nagy baromság, egy robotoló vkp sosem kapja meg (najó Nedved talán), csak támadó kp, vagy egy csatár, holott a meccsenként 11km-t futó labdaszerző is legalább oylan fontos tagja egy csapatnak, mint az ügyeletes cselgép.
OFF: A hsz-eid olvasva nekem meg a szomszéd kisgyerek jut eszembe. Idióta és 12 éves.Alessandro írta:Ezt a napképe MESSI-s képet kicserélhetnétekMindig a szomszéd öregasszony jut eszembe róla, randa és fog nélküli.
Az megint más kérdés mit gondolunk a díjról...Sanama írta:
Én nem igazságtalannak tartom ezt a szavazást, hanem hülyeségnek.
Egyáltalán nem az alapján szavaznak ami alapján ésszerű lenne.
Figyelembe kéne venni a foci iránti alázatos és példamutatást a szavazás során. Ezt a két "értéket" ha 987654-ik hatványra emelem Ronaldonal, az akkor is 0.
Focitudás magas és elismerem,de nem érdemel meg egy világszinvonalú kitüntetést, mert egy kis cicafiu, és egy patkány.
Részemről ennyi.
Én nem igazságtalannak tartom ezt a szavazást, hanem hülyeségnek.Maxi írta:"Mégis miben kellett volna többet nyújtania Cristiano Ronaldonak ahhoz, hogy számodra "igazságos" eredmény szülessen?"
"Ronaldo megosztja az embereket.
Vagy utálják, vagy szeretik."
Ez igaz, teljesen megérdemelte, nem is tudom miért vannak sokan felháborodva...Az egy dolog, hogy egy patkány, de b.aszott jól focizik...És a számok valamint a díjak magukért beszélnek!
"A többség utálja, de a futballtudását nem elismerni, badarság."
Nálatok meg Messi második helye a vita tárgya.Ezt meg, én nem értem a tőletek madridistáktól(mivel rajtuk kívül nincs épeszű ember aki ezt vitatná)!Pedig sztem tök egyértelmű, hogy ő a második legjobb most, még ha két-háom hónapot sérült is volt, a hátán cipelte és cipeli a Világ egyik legnagyobb klubbját!Csak kicsit savanyú a szölő...