2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm, akkor jól tippemtel,hogy durávn 30 .CS0ki írta:20+7 milla teljesítménytől függően!Mennyiért ment Huntelaar a Madridba?
20+7 milla teljesítménytől függően!Mennyiért ment Huntelaar a Madridba?
Nem figyeltem annyira a meccset, de ha próbált is minket "szívatni" a bíró azon a meccsen, a Sevillanak meg nem adott 11-ese bőven kíegyenlítette a dolgot.McLovin írta:Sevillában nagyon meg akartak szivatni minket, láttátok az eredményét!!
Ezt a kérdést már nem egyszer feltettem magamnak, hogy a legnagyobb rangadókra miért mindig a nyomorék bírókat küldik ki... Ez van, ezt kell szeretni, Sevillában nagyon meg akartak szivatni minket, láttátok az eredményét!!mrmonster írta:De miért a legrosszabb bírót kell ideküldeni a rangadóra?
Végre egy értelmes ember!! Engem mindenki csak oltogatni bír!! Veled vagyok Aprieto!! Tök ugyan ezt gondolom. A tequilát meg megisszuk!! xDAprieto írta:Sajnálom, vetélytárs nélkül maradtunk.
Ez a Madrid jelenleg 10 egészséges játékossal, ilyen formával, ezzel a játékoskerettel nem tud hozzászólni a bajnoki címhez.
Ezt itt, december másodikán akárkinek aláírom. És mindenkinek fizetek 3 kör tequilát és sört ha a Madrid valamelyest is meg bír majd szorongatni minket.
Sajnálom, mert sokszor elmondtam: szerintem a spanyol bajnokságnak mindenkor szüksége van 2 dologra, ha másra nem is. És ez a jó formában lévő Barca és Madrid.
A többi majdhogynem lényegtelen.
Örülök is, de bánkódom is, mert nem sok izgalom lesz bajnokság szempontjából.
a sérült RvN helyére egy másik sérültet veszenk... gf.... De valszeg januárban már játszik.Sharky írta:Ha Huntira gondolsz, akkor nem, mivel sérültandris871120 írta:Remélem jövőhéten azért még nem játszik.
CS0ki írta:Na, közben hivatalos lett a hód leigazolása!
Valahogy így...Tény, hogy a rengeteg sérült rátesz egy lapáttal, és a jelenleginél jobb lenne a játék a teljes csapattal, de vannak más jellegű gondok is.a Madrid nem a sérültjei miatt játszik nagyon gyengén, hanem mert sok problémával küzködik, mi is voltunk ebben a cipőben.
A helyzetünk a többi csapattól független. Legalábbis nálam. Ha 5 ponttal vezetnénk akkor is azt mondanám, hogy válság van a csapatnál. Mondjuk én már tavaly a rekordpontszámtól függetlenül is sok gondot láttam.Arra gondoltam, h azért tűnik olyan rossznak a helyzetetek, mert az ellenfelek jobban teljesítenek.
Te hol láttad az én hozzászólásomban, hogy azt mondtam volna, hogy a Madrid szerencsével nyert, és hogy nem volt megérdemelt? Mikor mondtam ellent magamnak? Hol van az amikor állítottam valamit majd tagadtam is egy mondatban? Én nem találom sehol, kérlek mutasd meg!Alessandro írta:G-Jay írta:...
Most akkor tavaly "SZERENCSE"-vel nyertünk, vagy "MEGÉRDEMELTÜK a győzelmet??!!
Gyerekek még mindig össze-vissza beszéltek, mondatról mondatra mondtok egymásnakés legfőképp magatoknak ellent. Társalogjon már velem valaki "itt" Sportról, értelmes mögöttes tartalmakkal fűszerezett hozzászólásokkal. Csak ennyit kérek
Dankoval értek egyett!Ez nem pesszimizmus,csak ésszerűség!De adja az ég,hogy az El Classico után azt mondjátok,hogy "ugye megmondtuk"!Remélem nektek lesz igazatok és nagyon megverjük a madridot!De egy real vs. barca mindig háromesélyes!McLovin írta:Elnézést kérek mindenkitől amiért szívből kívánom hogy verjük le a madridot ÉS LE IS FOGJUK MINT VAK A POHARAT!!! Danko, vannak olyan pesszimisták mint te de ezt most rádhagyom inkább.
masnap koran reggel edzesem van ugyhogy nem megydanko94 írta:Hát nagyon irigyelekMonti írta:OTT LESZEK A VALENCIA ELLEN ES A CLASSICON IS!!!!!Nagyon jó szurkolást és Barca győzelmeket kívánok
Amu a Sahtar ellen hh nem mész ki???
Nyugi, majd van még a meccsig 11 nap...McLovin írta:Nem áll szándékomban lelombozni egyik madrid drukkert se, de ebből a sorozatból csak vesztesként távozhattok. Ennyi sérüléssel lehetetlenség megverni ennyi nagy csapatot. Sajnálom, de kivégzés lesz a Classicon...