2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, pont ezt akartam kérdezni, hogy hogyan igazolták le és mutatták be már most, ha az átigazolási időszak januárban lesz?Katalán88 írta:Klaas Jan Huntelaar a Real Madridé Januártól, ára: 20 millió € volt!!!
Ezt én is hallottam a saját fülemmel, de akkor azt is mondta, hogy dec 14-én lesz.ozsimiki írta: én meg a saját fülemmel hallottam, amikor egy la liga meccs közvetítés közben bemondta a sportklubbos gyerek, már két hete,h már most szólunk,h a Barca-Real is a sportklubbon lesz látható....szntem azóta nem változott semmi.
én meg a saját fülemmel hallottam, amikor egy la liga meccs közvetítés közben bemondta a sportklubbos gyerek, már két hete,h már most szólunk,h a Barca-Real is a sportklubbon lesz látható....szntem azóta nem változott semmi.gekkodan írta:Megnéztem és a sport 1 adja.
Egyébként a szombat 22 órási meccsek mindig a sport1-é, a sport klub a vasárnap 9 órási meccsre rendelkezik jogokkal.
meg a szombat 8 órásra. Viszont a Clasico-ra külön szabály vonatkozik, ezért fogja asszem a sport klub adni. (mégha a tv műsorban más is van...)Egyébként a szombat 22 órási meccsek mindig a sport1-é, a sport klub a vasárnap 9 órási meccsre rendelkezik jogokkal.
Most viccen kívül, ez miért baj?Tavaly meg azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcelonában futballozni.
Szélkakas a gyerek. Tökmindegy, csak valahova mehessen.
nem, egy kaká vagy Ibra biztos sokat rontana a játékunkon!A Madrid minden Jobb nevü játékost leigazolna. Már hallotam: C Ronaldót, Huntelart, Ibrát, Tévezt, Fabregast, Kakat, sőt még Iniestáért is ajánlottak 30 millió Eurot. De kérdem én ettől jobbak lesznek?
ne is mondd!Realéknak kijut az okos elnökökből..
perez legnagyobb hibája volt! Del Bosquenak nem tetszett, hogy eladták a kispadot, meg a védekező játékosokat, és cserébe kapott egy játékost, aki egyértelmű, hogy miért lett leigazolva.Del Bosquehoz meg annyit,h én is azt hallottam Perezzel balhézott össze.De ki tudja.Elég higgadt ember volt szóval a fene tudja.Mondjuk azt simán el tudom képzelni,h megmondta neki nem kell Beckham.
nagyon remélem, hogy leigazoljuk, és bebizonytíja, hogy Real-szint!Nem tartom Barca-szintnek.
Holnap is van edzés, úgy hogy a négy még változhat!Amúgy madridisták, jól láttam, hogy négy védötök van és abból 3-nak 4 sárgája?
ozsimiki írta:emlékeim szerint a sportklub fogja adni.
emlékeim szerint a sportklub fogja adni.CFirpo3 írta:Igen, a Sport1 fogja adni a meccset.Logan001 írta:tudom nem ide vág de mejik adón adják a barca -real meccset?
remélem sport1 mert nekem most csak ez van.......
hajrá gránát vörös -kék!!
most nagyon el kellene már verni a madridot hadd elgyen még nagyobb válság és önbizalomhiány
Pedro szerintem sose lesz meghatározó játékosunk sőt sztem nyáron eladjuk...BarcasKrisz írta:Szerintem Krkic és Pedro ilyen lesz. Nem Eto'o helyére kell igazolnunk majd, hanem Henry helyére...Bányász írta:Mármint Eto'o helyére HA majd elmegy egy szezononként 20 felett termelő csatár kell.Szvsz Benzema nem ilyen.
Szerintem Krkic és Pedro ilyen lesz. Nem Eto'o helyére kell igazolnunk majd, hanem Henry helyére...Bányász írta:Mármint Eto'o helyére HA majd elmegy egy szezononként 20 felett termelő csatár kell.Szvsz Benzema nem ilyen.
Azért nem mindenki ilyen de ez a jellemző ez igaz sajnos.De nem sok játékos mondja ki,h gyakorlatilag mindegy hol focizik....lehet azt gondolják de legalább nem hangoztatják.Benga írta:Bányász :/
Minden játékos ilyen.
És ha paraszt lett volna nem hosszabbít a Lyonnal. Meg kétlem, hogy ismered. Ebből nem is kéne vitát nyitni. És a múltkori nyilatkozata pedig az volt, hogy vagy Real vagy Barca.
Az, hogy egy nyilatkozatból kiemelnek egy mondatot még nem jelent semmit.
Dehogy korrekt...egy érzelemmentes barom.Neki tök mindegy hol fog focizni csak vigyék már el Lyonból...(tudom,h van még sok ilyen playa és nem is bökné a csőröm annyira ha nem a Realról lenne szó.)Benga írta:Benzema korrekt ember. Lyonnal is elég korrekt volt. A nyilatkozatai is.
A "legenda" szerint azért, mert állítólag közölte Perezzel, hogy nála a frissen megvett Beckham nem fér be a kezdőbe. Ez volt a "bűne"...Varga Tamás írta:Mert bediliztek a vezetők, vagy elmentek otthonról nekik, vagy még maguk sem igazán tudják.norbert55 írta:Am miért küldték el Del Bosquetet?
Mert bediliztek a vezetők, vagy elmentek otthonról nekik, vagy még maguk sem igazán tudják.norbert55 írta:Am miért küldték el Del Bosquetet?