Tavaly meg azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcelonában futballozni.
Szélkakas a gyerek. Tökmindegy, csak valahova mehessen.
Most viccen kívül, ez miért baj?

A lyon szereti, ez egyértelmű, tavaly is léphetet volna, maradt, sőt, szerződést hiosszabított, hogy a Lyon több pénzt kérhessen érte idén. Azóta az újságírók minden nagycsapattal kapcsolatban megkérdezik, és mindegyikről pozitívan válaszól. Miért ne tenné, egyikben se játszott! Ha meg elviszi majd egy nagycsapat, még lelkesebben fog nyilatkozni róla, és igaza is van. Ezt várják a szurkolók! Lehet, hogy mi itthon azt mondjuk, hogy legyen tisztességes, és ne nyomja a szöveget, hogy ez volt az álma meg ilyenek, mert ha esetleg úgy alakul, hogy a riválisnál köt ki, akkor meg azzal kapcsolatban mondja ezt! De azok, akik kijárnak a meccsekre meg a B-közép ezt akarja hallani!! Ez olyan, mint amikor a koncerteken az énekes beleüvölti, hogy ez itt a legnagyobb buli amit valaha adtak, meg itt a legjobb a közönség, stb!
A Madrid minden Jobb nevü játékost leigazolna. Már hallotam: C Ronaldót, Huntelart, Ibrát, Tévezt, Fabregast, Kakat, sőt még Iniestáért is ajánlottak 30 millió Eurot. De kérdem én ettől jobbak lesznek?
nem, egy kaká vagy Ibra biztos sokat rontana a játékunkon!
Realéknak kijut az okos elnökökből..
ne is mondd!
Del Bosquehoz meg annyit,h én is azt hallottam Perezzel balhézott össze.De ki tudja.Elég higgadt ember volt szóval a fene tudja.Mondjuk azt simán el tudom képzelni,h megmondta neki nem kell Beckham.
perez legnagyobb hibája volt! Del Bosquenak nem tetszett, hogy eladták a kispadot, meg a védekező játékosokat, és cserébe kapott egy játékost, aki egyértelmű, hogy miért lett leigazolva.
Nem tartom Barca-szintnek.
nagyon remélem, hogy leigazoljuk, és bebizonytíja, hogy Real-szint!
Amúgy madridisták, jól láttam, hogy négy védötök van és abból 3-nak 4 sárgája?
Holnap is van edzés, úgy hogy a négy még változhat!

De Ramosnak 4 van az biztos!