2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez statisztika alapján dőlt el de így is hülyeség.noname írta:Ez a lista szép és jó, csak egy baromság!![]()
1-1 helyezés teljesen irreális.Pl mit keresünk mi az első helyen?Idén jól megy, de kétlem h csak az idei eredményeket számolják.Poll cselzi előtt![]()
Az olasz csapatok közül se a Roma kéne a legjobb legyen, hiába a kedvencem!
És nem csak az, hogy milyen jó a csapat mögötte, hanem hogy milyen hadrendben játszanak, milyen taktikával, stb.Ez attól függ leginkább a csatár kvalitásai mellett,h milyen csapat van mögötte, h tudják kiszolgálni, és mennyire érzik egymást. Villa érdekeit növeli,h egy Valenciában is ilyen jó teljesítményre képes folyamatosan. Szerintem a top5 csatárban benne van jelenleg,ill már 1-2 éve.
még?ha kizárólagosan a képességeket nézzük, akkor Eto'o még Villa előtt van,de nem húdenagy különbséggel, szntem.
Ne vedd bunkóságnak, de attól, hogy sérült járni tud.MessiFan írta:Ez biztos? akkor mit keres madirdban? Vagy azok csak hamis képek a madridista.hu-n?CFirpo3 írta:Huntelaar még nem játszhat a Barca ellen. Januártól játszhat majd.MessiFan írta:Mivel ott van hatodik holland aki Huneelar... És rendkívül gólérzékeny ezért én vagy 1 döntetlent képzelek el vagy egy 1-0ás győzelmet a Barca részérül természetesen
Ez attól függ leginkább a csatár kvalitásai mellett,h milyen csapat van mögötte, h tudják kiszolgálni, és mennyire érzik egymást. Villa érdekeit növeli,h egy Valenciában is ilyen jó teljesítményre képes folyamatosan. Szerintem a top5 csatárban benne van jelenleg,ill már 1-2 éve.LG írta:Igy van. Anelka is egy közepes játékos, mégis vezeti a PL góllövő listáját, sok klasszis támadó meg sehol sincs.CS0ki írta:
Ez azért nem ilyen egyszerű...Rengeteg dologtól függ, hogy ki mennyi gólt lő, ebből csak az egyik a csatár képessége. persze a legfontosabb, de még nagyon sok körülmény van ezen kívül is.
Igy van. Anelka is egy közepes játékos, mégis vezeti a PL góllövő listáját, sok klasszis támadó meg sehol sincs.CS0ki írta:Ez azért nem ilyen egyszerű...Rengeteg dologtól függ, hogy ki mennyi gólt lő, ebből csak az egyik a csatár képessége. persze a legfontosabb, de még nagyon sok körülmény van ezen kívül is.De van olyan gólérzékeny, csak nem annyira jó, mint ő. David Villa lenne az, úgyanannyi gólt szerzett a bajnokságba mint Eto'o. Asszem...
Ez biztos? akkor mit keres madirdban? Vagy azok csak hamis képek a madridista.hu-n?CFirpo3 írta:Huntelaar még nem játszhat a Barca ellen. Januártól játszhat majd.MessiFan írta:Mivel ott van hatodik holland aki Huneelar... És rendkívül gólérzékeny ezért én vagy 1 döntetlent képzelek el vagy egy 1-0ás győzelmet a Barca részérül természetesen
Huntelaar még nem játszhat a Barca ellen. Januártól játszhat majd.MessiFan írta:Mivel ott van hatodik holland aki Huneelar... És rendkívül gólérzékeny ezért én vagy 1 döntetlent képzelek el vagy egy 1-0ás győzelmet a Barca részérül természetesen
A Real Madrid a 33. helyen áll, 168 ponttal.ab1daL írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... apata.htmlHol a madrid?
gondolom a papírokat január 1-jei dátummal írták, még sztem az Ajax játékosa hivatalosan...barca0417 írta:Igen, pont ezt akartam kérdezni, hogy hogyan igazolták le és mutatták be már most, ha az átigazolási időszak januárban lesz?Katalán88 írta:Klaas Jan Huntelaar a Real Madridé Januártól, ára: 20 millió € volt!!!
Ez azért nem ilyen egyszerű...Rengeteg dologtól függ, hogy ki mennyi gólt lő, ebből csak az egyik a csatár képessége. persze a legfontosabb, de még nagyon sok körülmény van ezen kívül is.De van olyan gólérzékeny, csak nem annyira jó, mint ő. David Villa lenne az, úgyanannyi gólt szerzett a bajnokságba mint Eto'o. Asszem...
De van olyan gólérzékeny, csak nem annyira jó, mint ő. David Villa lenne az, úgyanannyi gólt szerzett a bajnokságba mint Eto'o. Asszem...Marci írta:Kontrázhatnék is erre a Benzema nem elég jó Etoo helyett dologra: ennyi erővel senki sem lenne elég jó, mert nincs most más olyan csatár aki annyire mozgékony és gólérzékeny is mint a kameruni.
Szóval ennek nincs értelme. A csatárhoz sztem alkalmazkodik a játék is
Miért nem. Franciaországban gólirály lett tavaly is, idén is az lesz, és még még nagyon fiatal. Miért nem lőhetne 20 gólt szezononként akár a spanyol bajnokságban is. Sőt, Etoo se lőtt 20 gólokat a Mallorcában anno. Benzema sztem nagy játékos lesz, hogy hol, majd meglátjuk, miattam mehet a Madridba is.Egyébként meg a legnagyobb bajom az,h nem jó.Mármint Eto'o helyére HA majd elmegy egy szezononként 20 felett termelő csatár kell.Szvsz Benzema nem ilyen.