2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igy van, kemény meccs lesz sztem is. Ne feledjük, ha játszani nem is, de a mi játékunkat megölni képes a Madrid. Tuti, h vmi gusztustalan bunkerfocivaé rukkalnak ki, 10 emberrel fognak majd védekezni, és igy kemény lesz. Remélem azért addig kapnak még egy üttést a Sevillától.Rivaldo11 írta:Továbbra is tartom: Szoros meccset játszunk a madriddal, felszívják majd magukat, ebben biztos vagyok. Tudom, sokan nagyarányú győzelmet várnak, én megelégednék egy szerény 1:0-val is. Egy clásicó mindig más, ezt jól tudjuk.
Igazából két ember fog nagyon hiányozni: Diarra és Pepe. Pepét még azt mondom pótolja Ramos középen, csak így a helyén Salgado lesz, aki jó gyerek meg minden, csak sajnos már sehol nincs a gyorsasága. és mondjuk ha majd Henry-t kéne utolérnie...Külön öröm hogy sokan felépültek a Madridban amúgy, így érdekesebb meccs lesz, és nem lehet majd mire fogni egy vereséget.
Hétfőn a Juvés kollégám lecseszett, hogy miért csak 3-at rúgtunk a Sevillának. Erre mondtam neki, hogy a Sevilla csak 3-at kap, a Valencia meg majd 4-et, aztán a Madrid 6-ot. Eddig bejött.lionelmessi19 írta:Az 5-0 jön a sorban, ugye?csak szerényen
Külön öröm hogy sokan felépültek a Madridban amúgy, így érdekesebb meccs lesz, és nem lehet majd mire fogni egy vereséget.
Ha meg ettől a madridtól kikapnák, hát szégyellhetnék magukat a fiúk erősen.
Van mitől félni a habfehéreknél
Ilyen meccseket nézve, meg se fordul a fejemben olyan mondat, h mi van ha kikapunk a madridtól.lionelmessi19 írta:Az 5-0 jön a sorban, ugye?csak szerényen
Külön öröm hogy sokan felépültek a Madridban amúgy, így érdekesebb meccs lesz, és nem lehet majd mire fogni egy vereséget.
Ha meg ettől a madridtól kikapnák, hát szégyellhetnék magukat a fiúk erősen.
Van mitől félni a habfehéreknél
Amilyen gyenge most a real reméli, h megszorongatja a real a Barcát.Nekünk minimum elvárás, h verni kell őket.MQuC írta:És az enyémből mi jött, le? Merthogy ugyanezt várom énis....csak fordítva. Nemtudom mit olvastál ki a hszembol.
Szép előkarácsonyi ajándék lenne, hogyha megszorongatnánk a REalt.
A matek nem az erősséged.bali 15 írta:153-ik. A wikiből néztem ki. (Liga meccsek csak)Capon írta:A jövőheti hanyadik El Classicó lesz? 150 körül tippelem. Biztos van aki tudja pontosan.
Real Madrid Győzelem :68 Döntetlen:30
FC Barcelona 58
Biztos hogy több de amit kiírtam azok csak bajnokik ha a kupameccseket beleszámolnánk több lenne.fir3bird írta:mert a wikipedia aztán nagyon megbízható forrásbali 15 írta:153-ik. A wikiből néztem ki. (Liga meccsek csak)
FC Barcelona 58najó én írtam most át, hogy átvágjalak
szinte biztos hogy nem a 153., vagy anno a sport1-en mondták rosszul!
Hát az Olaszokkal én sem értek egyet. Csak a Hollandok basszák a csőrömet.Varatrix írta:bali 15 írta:Apropó világranglista! Ilyen a mostani. Azért ez se kóser
1 Spain
2 Germany
3 Italy
4 Netherlands
5 Brazil
6 Argentina
7 Croatia
8 Russia
9 Czech Republic
10 Portugal
10 England
12 France
13 Turkey
A hollandokat én azért dobogóra tettem volna és helyükre a portugálokat
tényleg egy rossz vicc az egész
Miért?
Ez baromság!!!
Teljesen reális!!!
Egyedül az Olszaokkal nem értek eggyet, de a 06os VB még ott tartja őket!!!
Portugália leszerepelt az Eb én tehát, nem csodálom a helyezésüket!!!
mert a wikipedia aztán nagyon megbízható forrásbali 15 írta:153-ik. A wikiből néztem ki. (Liga meccsek csak)
FC Barcelona 58
bali 15 írta:Apropó világranglista! Ilyen a mostani. Azért ez se kóser
1 Spain
2 Germany
3 Italy
4 Netherlands
5 Brazil
6 Argentina
7 Croatia
8 Russia
9 Czech Republic
10 Portugal
10 England
12 France
13 Turkey
A hollandokat én azért dobogóra tettem volna és helyükre a portugálokat
tényleg egy rossz vicc az egész
153-ik. A wikiből néztem ki. (Liga meccsek csak)Capon írta:A jövőheti hanyadik El Classicó lesz? 150 körül tippelem. Biztos van aki tudja pontosan.
kicsit több. ha jól emléxem, akkor 2005 tavaszán ami 4-2-re végződött (Real sikerrelCapon írta:A jövőheti hanyadik El Classicó lesz? 150 körül tippelem. Biztos van aki tudja pontosan.
ott a pont.mindorokke_barca írta:gondolkodjunk mar realisan... nem olvastam utana, de a zarojelben levo szam biztos nem lehet a tavalyi helyezes, teljesen kizart h tavaly is elsok lettunk volna, szerintem ez olyan statisztika ami hetente v havonta valtozik, tavaly a real pontrekorddal lett bajnok mi meg 3ikok lettunk... ne legyetek mar ti is szenzaciohajhaszok es gondolkodjatok mielott irtok