albicelesteX írta:Az eddigi eredményektől függetlenül Én is tartok a meccstől mivel a madriddal kell játszani és szerintem egy presztizs meccs lesz úgy nekik mint nekünk is!Szóval azért kétlábbal kell játszani a földön a Camp Nou-ban 13-án!!!
Na jó, nálam itt telt be a pohár. SZTETEK EDDIG MIT CSINÁLTUNK??? Két lábbal a földön játszunk állandóan, lesz*rják, hogy a madrid jön e vagy az Osasuna, ugyanúgy, higgadtan játszanak!!!! Egyik meccsen se volt még "hű de laza vagyok" játék. Lehet, hogy volt, de Guardiola tökös gyerek, és megmondja a tutit mindig.
Fejjezétek már be ezt az "nagyon kell figyelnünk, mert a madrid jön" szöveget, mert ha nem vettétek volna észre, már 4 hónapja ezt csináljuk! Teleírjátok ezekkel a fórumot, rettentően unalmas olvasni ezeket az ismételt maszlagokat. Egy vki elkezdi, a többi meg bizonygatja, hogy hú, ha, ez igen, így van...
Egy Benidromra is ugyanúgy figyeltünk, mint a többi meccsre, csak a B keret ment fel a pályára, ezért lett 2x1:0-s győzelem...
ui.: marhára nem tartok a meccstől, 4:0-ás szép nagy pofont fog kapni a madrid. Megmondtam a 3:0-t a Sevillánál, és a 4:0-t a Valenciánál. Kicsit jobban kéne bízni a csapatban, és ne telesz*rni a gatyákat... Kösz hogy olvastátok...