Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én még bizakodokfradistaaaa írta:Theo:
Úgy látszik most nagyon melléfogtunk:(
Na az faja. Még ma kellett volna elmennem, rakni egy kilóst zenitre meg ránk...gergo9 írta:Tökmindegy mennyi idős vagy simán feladhatod. Bemész kitöltöd kiadják a bizonylatot és ennyi. Nyugodtan felveheted a pénzt is. Én egy jófajta kocsmában szoktam feladni ahol a kocsmáros csaj sincs 18Tomsa írta:Tippmixet csak 18 év fölött lehet? Nem vagyok benne a dologba, csak érdekel. Meg szívesen belevágnék, mert általában szépen bejönneka tippek, amiket magamba mondok, jólenne pénzre váltani is(amúgy is kell a lóvé most). Szóval szelvény feladásánál mennyire nézik az életkort (17 vagyok egyébként), mert nyereményfelvételhez úgyis beküldöm fatert.![]()
Tökmindegy mennyi idős vagy simán feladhatod. Bemész kitöltöd kiadják a bizonylatot és ennyi. Nyugodtan felveheted a pénzt is. Én egy jófajta kocsmában szoktam feladni ahol a kocsmáros csaj sincs 18Tomsa írta:Tippmixet csak 18 év fölött lehet? Nem vagyok benne a dologba, csak érdekel. Meg szívesen belevágnék, mert általában szépen bejönneka tippek, amiket magamba mondok, jólenne pénzre váltani is(amúgy is kell a lóvé most). Szóval szelvény feladásánál mennyire nézik az életkort (17 vagyok egyébként), mert nyereményfelvételhez úgyis beküldöm fatert.
Ugyanezeket raktam, kivétel a Wolverhampton meccset, 3/5-ös kötésben... reméljük bejönfradistaaaa írta:Összeraktam egy gyors hétköznapi mixet:
Roma-Bordeaux -->H(1,6)
Panathin-Anort.F -->H(1,53)
Barca-Sahtar D -->H(1.35)
Wolverha-Derby C -->H(1,53)
Lyon-Bayern M -->V(2,59)
Steaua B-Fiorentina -->V(2,43)
2000,Ft --------->63645,Ft
Igazából kicsit elkapkodtam ezekkel a meccsekkel,de hátha...
Kösziozsimiki írta: barcamessinek meg grt, kiszurkolták a Barcások.
Pedig 52 rongyot nyerhettem volna. Nemis az 5 rongy bukó a legnagyobb gondom, mert bele nem fogok halni, de 52 rongyot bármikor tudok bármire költeni.ozsimiki írta:tudom,h utólag könnyű okoskodni, de eskü,h még akkor akartam írni,amikor beírtad,h feyenordot is megtetted,h nézd már meg mekkora fhosok idén, bármikor bárki ellen kikaphatnak,v x elhetnek a legkisebb csapat ellen is.Fernando írta:Nekem elúszott minden a Feyenoordon... De megutáltam. 5 rongyom ment el.
barcamessinek meg grt, kiszurkolták a Barcások.
tudom,h utólag könnyű okoskodni, de eskü,h még akkor akartam írni,amikor beírtad,h feyenordot is megtetted,h nézd már meg mekkora fhosok idén, bármikor bárki ellen kikaphatnak,v x elhetnek a legkisebb csapat ellen is.Fernando írta:Nekem elúszott minden a Feyenoordon... De megutáltam. 5 rongyom ment el.
Úgy érzem valaki mégis csak jól járt abból, hogy végül nem 3-3 lett.barcamessi írta:Ha este győz a Sevilla akkor 34 ropi a zsebben![]()
HAJRÁ SEVILLA!!!!!!!