Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem vagy te 1 kicsit könnyen befolyásolható? először mondod h szereted Zidane-t aztán jön 2 hozzászólás és rögtön ajjas gané lesz...Kitfisto írta:Nem ilyenek ismertem.Egy ajjas gané!
Persze,nem 1szer láttam ilyet tőle,egyszer megtaposott valakit ugyanígy,semmit nem kapott érte,felvételekről se tiltották el,mondom hogy egy szarházi!Boixos írta:ilyen belegyaloglósat csinált a margitban is.
Földön fekvő játékost olyan brutalitással megtaposta hogy egyből kiszórta a bíró,nem az első esete volt.A. Gábor írta:Hoyg is volt ez????Charlie írta:zidány 1 bunkó,emberileg 0,volt vele 1 riport hogy nincsenek barátjai madridban,algériából hívta az ismerőseit hogy ne legyen egyedül,egy aljas gané is,amit még Juve színekben csinált talán a Feyenoordos gyerekkel azt minősíthetetlne volt,kapott is érte vagy 5meccses eltiltást,köpködő bunkó!Ezért 0 emberileg.
C.![]()
Hoyg is volt ez????Charlie írta:zidány 1 bunkó,emberileg 0,volt vele 1 riport hogy nincsenek barátjai madridban,algériából hívta az ismerőseit hogy ne legyen egyedül,egy aljas gané is,amit még Juve színekben csinált talán a Feyenoordos gyerekkel azt minősíthetetlne volt,kapott is érte vagy 5meccses eltiltást,köpködő bunkó!Ezért 0 emberileg.
C.
Ilyen [auto_cenzúra] focistákat.Zsolti írta:+koplárovicsért,meg Illésért LG kedvéért.Bodi írta:Ha ez így van,akkor gyorsan tegyünk már egy 10 milliós ajánlatot Gyepesért!
Miért? Nem 1 médiasztár, de segít ahol tud... Mégis ki ment el a nagy sztárok közül a szabadrugás VBre vagy vmire? Ki volt ott? Zidane v. Ronaldinho??Charlie írta:Embernek pont 1 darab sz*rkupac,focistának viszont télleg jó!
C.
HelyesKitfisto írta:Én birom Zidanet.![]()