Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nehogymár' egy valamirevaló embernek magyaráznom kelljen, h a töketlent képletesen értettem. honnan a rákból tudnám, h tényleg az?Sanama írta: Amint mutatsz róla egy képet,amin teljesen kiderül mindenki számára, a Bern-re általad akasztott jelző,akkor meghajolok előtted.
nem attól lesz más, h most nyer a Real, hanem attól lesz más, h hogyan nyer. itt a link, nézd a meccset, h mennyire máshogy játszanak. kicsit felszabadultak vagy nem tudom. lehet mondani, h jóóó, ez egy Zenit, de akkor is.Sanama írta: És igaza volt. attól,hogy ma nyer a Real vagy nem, nem derül ki semmi.. Úgyhogy ez a Real nagyot fog szívni szombaton.
Attól hogy megvernek egy széthullott Zenitet, még mindig nem lesznek jók. Tart a lendület majd pár hétig, utána megint jön a nagy szürkülés.depth írta:már 3-0 a Realnak, Raul. úgy érzem még is csak nekem volt igazam Sanama, köszi
és egyből majdnem ott a negyedik is. nagyon önfeledten futballoznak.
Amint mutatsz róla egy képet,amin teljesen kiderül mindenki számára, a Bern-re általad akasztott jelző,akkor meghajolok előtted.depth írta:már 3-0 a Realnak, Raul. úgy érzem még is csak nekem volt igazam Sanama, köszi
Mondtam én olyat,hogy kinek kell ott ülnie? nem.Danka00792 írta:Egyetértek Deph-el. Az aki kijelenti az év egyik legnagyobb meccse (számukra) elött, hogy vesztettek, az ne üljön le egy Madrid szintü csapat kispadjára.Sanama írta:...
de rá.Sanama írta: Ha nem rá értetted elnézést..
Egyetértek Deph-el. Az aki kijelenti az év egyik legnagyobb meccse (számukra) elött, hogy vesztettek, az ne üljön le egy Madrid szintü csapat kispadjára.Sanama írta:...
Kire gondolsz? Miből szűrted le ezt a megállapítást?:Sdepth írta:figyelni kell azért erre a Madridra, helyenként szépen, ügyesen játszanak. sokat jelenthet nekik, h nem az a töketlen ül a kispadon.
sajnálom hogy a realba igazol. én is jó játékosnak tartom, szívesen elnéztem volna a baloldalon itt is.gekkodan írta:Di Maria lesz a Madrid második téli igazolása állítólag. Na benne nagy fantázia van, jó igazolásnak tartom.
Remélem Wengernek van annyi méltósága, hogy nem oda megy:) Írtad lejjebb a kirúgott edzők névsorát, és abból a 11-ből legalább 8 világklasszis edző van, de a maradék három sem kutya. Wengert is megaláznák, hogyha nem menne a foci az első pillanattól kezdve. Arsenalnál megbecsült ember annak ellenére, hogy nem jönnek az eredmények. Ráadásul ott egy fantasztikus csapat van kilátásban, olyan fiatalokkal, akiket ő nevelt fel, ő talált meg. Kötve hiszem, hogy elhagyja az Arsenalt. Bár lehet, hogy van az a pénz..... ?!!!salas9 írta: 16:48 - A Cuatro szerint azért csak hat hónapos szerződést írt alá Juande Ramos, mert Calderón a nyáron Arsene Wengert szeretné szerződtetni.
Szerintem is a nyilatkozat miatt mentették fel.Rivaldo11 írta:Egyértelmű, hogy Schusternek a nyilatkozat miatt kellett jönnie. Ez elképesztően megalázó minden madrid drukkerre nézve, hogy a saját edzőjük nyilvánul meg ily módon. Lehet belemagyarázni, de felesleges. Ezzel ártott a teljes Real Madrid önbecsülésének.
Az a jó, hogy ha már újságok nem írnak hülyeséget, akkor ti megteszitek. A cikkben semmi említés nincs Arshavin kedvenc csapatáról, csak annyi, hogy a Zenit és a Madrid tárgyalnak. Arshavin el akar jönni Oroszországból, de ez nem kívánságműsor, tehát nem csak a Barçába lehet jönni, hanem oda, ahova hívják. Ezen kívül azt is lenyilatkozta régebben, hogy neki a spanyol foci fekszik a legjobban, és azért egy Real Madrid ajánlatot kapásból visszadobni eléggé nagyképűség lenne.danko94 írta:Nyáron még Barca fan vt és az volt élete álma h itt játszon....MichaaBee írta:Andrei Arshavin kedvenc csapata![]()
Épp azt írtam, hogy csoda, hogy nem azzal a zenével dobták össze. De utána találtam egy olyat, ahol a video ugyanaz, mint az előző, csak rátéve Mansell zenéje!Télleg jó ez is.Valaki belinkelné nekem a Clint Mansell féle előzetest?lelőre is köszi
Már nem azért, de ebben az interjúban egy szóval nem hangzik el, h ne a Barca lenne a kedvenc csapata.MichaaBee írta:pont ez a lényege, h mikor melyik csapat a kedvence...![]()