Másodszor viszont már nem hálálták meg Rijkaard, és a formán kivül lévő játékosok a bizalmat. Egyszer volt budán kutyavásár....
Néha jobb a váltás. Bár ami a Realnal folyik, az nevetséges. Egy kisebb hullámvölgy, és repül az edző. De vannak helyek, ahol egy-egy sikertelenebb időszak után se téma az edzőváltás, pl. MU, Arsenal, és még a Milannal is ott van Ancelotti, a csúfos tavalyi szezon ellenére.
Szerintem ebben az is közre játszik, hogy más szerkezetben működnek a klubok. Spanyoloknál kb politikusként szórakoznak a csapattal az elnökök. És folyamatosan nyalni kell a támagatóknak, a rövid távú sikerek fontosabbak általában a hosszúnál. A Madrid (és a Barcelona) szurkolói meg hozzá vannak szokva a sikerhez, a győzelemhez, a szép játékhoz. És egyből lázonganak, ha nem azt látják, amit akarnak. Ilyenkor legegyszerűbb lecserélni az edzőt, ezzel mutatva, hogy ők tenni akarnak a sikerért!
De ami mostanában zajlott, az tényleg vicces, köszönhetően az elnököknek, illetve a sportigazgatónak. Tény, hogy volt pár olyan edző, akit ki se kellett volna nevezni, és teljesen jogos volt az elküldése. De pl ha Perez nem egy idióta ebben a témában, akkor Del Bosque hosszú évekre itt maradhatott volna valószínűleg. Luxemburgo se volt rossz. Capello felemás, ő tényleg tűzoltásra jött, arra tökéletes volt, talán még egy évet kaphatott volna, hátha elkezd szépen is játszani a csapat, bár erre sok esély nem volt vele!
Télleg jó ez is.Valaki belinkelné nekem a Clint Mansell féle előzetest?lelőre is köszi
Épp azt írtam, hogy csoda, hogy nem azzal a zenével dobták össze. De utána találtam egy olyat, ahol a video ugyanaz, mint az előző, csak rátéve Mansell zenéje!

De akadt a kép...Youtubon megtalálod valahol...