Grege írta:Nem hiszek igazán az UEFA "sorsolásaiban", eljátszották a bizalmamat a Chelsea-s időszakkal.
Úgy látom, h nekik az kell, és így az is lesz, h minden fordulóra jussanak "botrányos" meccsek, vagy régi nagy meccsek visszavágói, amik sok embert vonzanak a TV elé. Ilyen lenne a mi döntős visszavágónk, és ilyen lenne az Inter-MU is, bár ez utóbbi helyett el tudok képzelni egy MU-Realt is, mert ugyebár ott is van miről írnia az újságoknak.
No mind1, 19-én kiderül, tartom, h max az Intertől tartok, de azért ők is verhetőek, ha folytatjuk ezt a játékot...Csak veszett messze van a február.
Szerintem is van egy kis susmus az egészben. A golyókat különböző hőmérsékletre melegítik/hűtik, és ennyi. Nyílvánvaló, hogy az UEFA-nak a pénz az első, hisz lényegében ez is "csak" egy gazdasági szervezet.
Éppen ezért nekem a Chelsea tűnik legesélyesebbnek, mivel 2005ben, és 2006ban is elég nézett összecsapás volt, ráadásul a meccsek is nagyon jók voltak.
Madrid-Mu is könnyen elképzelhető...
Összességében nincs félnivalónk, hiába a nagy nevek a golyókban. Látványosság tekintetében talán Arsenalnak örülnék legjobban, Murinnyó antifocját pedig kifejezetten nem szeretném.