Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy tudom hogy a csoportok 3. helyezettjei kapják a Bl-ből kiesetteket!cps46 írta:Sevilla kiesett az UEFA-kupából, a Racinggal együtt!
Tegnap viszont a Valencia és a Depor továbbjutott 2. helyen, vagyis BL-ből kiesett csapatot fognak kapni.
wikko írta:hánykor lesz a sorsolás?
Bizony-bizony.cps46 írta:Sevilla kiesett az UEFA-kupából, a Racinggal együtt!
Tegnap viszont a Valencia és a Depor továbbjutott 2. helyen, vagyis BL-ből kiesett csapatot fognak kapni.
haverotokkal össze kéne ülnünk, és ki kéne húznotok nekem 5 számot abból a tolltartóbólbali 15 írta:Egyszer a suliban óra alatt unalomból és csak úgy viccből gondoltunk egyet és kisorsoltuk a nyolcaddöntők párosítását. Kis papírfecnikre ráírtuk a csapatok nevét. A kis fecniket beledobtuk a tolltartómba és onnan húztuk ki.
A haverommal ésőbb hátast dobtunk.....
Kijött az összes.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HA (!) igaz ez az összeesküvés elmélet,akkor sztem lerágott csont lenne ez a BARCA-cselszkij és a MU-real párharc.Már túl soxor volt ilyen az utóbbi időben.Ákocka írta:Szerintem is van egy kis susmus az egészben. A golyókat különböző hőmérsékletre melegítik/hűtik, és ennyi. Nyílvánvaló, hogy az UEFA-nak a pénz az első, hisz lényegében ez is "csak" egy gazdasági szervezet.Grege írta:Nem hiszek igazán az UEFA "sorsolásaiban", eljátszották a bizalmamat a Chelsea-s időszakkal.
Úgy látom, h nekik az kell, és így az is lesz, h minden fordulóra jussanak "botrányos" meccsek, vagy régi nagy meccsek visszavágói, amik sok embert vonzanak a TV elé. Ilyen lenne a mi döntős visszavágónk, és ilyen lenne az Inter-MU is, bár ez utóbbi helyett el tudok képzelni egy MU-Realt is, mert ugyebár ott is van miről írnia az újságoknak.
No mind1, 19-én kiderül, tartom, h max az Intertől tartok, de azért ők is verhetőek, ha folytatjuk ezt a játékot...Csak veszett messze van a február.
Éppen ezért nekem a Chelsea tűnik legesélyesebbnek, mivel 2005ben, és 2006ban is elég nézett összecsapás volt, ráadásul a meccsek is nagyon jók voltak.
Madrid-Mu is könnyen elképzelhető...
Összességében nincs félnivalónk, hiába a nagy nevek a golyókban. Látványosság tekintetében talán Arsenalnak örülnék legjobban, Murinnyó antifocját pedig kifejezetten nem szeretném.
Szerintem is van egy kis susmus az egészben. A golyókat különböző hőmérsékletre melegítik/hűtik, és ennyi. Nyílvánvaló, hogy az UEFA-nak a pénz az első, hisz lényegében ez is "csak" egy gazdasági szervezet.Grege írta:Nem hiszek igazán az UEFA "sorsolásaiban", eljátszották a bizalmamat a Chelsea-s időszakkal.
Úgy látom, h nekik az kell, és így az is lesz, h minden fordulóra jussanak "botrányos" meccsek, vagy régi nagy meccsek visszavágói, amik sok embert vonzanak a TV elé. Ilyen lenne a mi döntős visszavágónk, és ilyen lenne az Inter-MU is, bár ez utóbbi helyett el tudok képzelni egy MU-Realt is, mert ugyebár ott is van miről írnia az újságoknak.
No mind1, 19-én kiderül, tartom, h max az Intertől tartok, de azért ők is verhetőek, ha folytatjuk ezt a játékot...Csak veszett messze van a február.
sok sansz nincs rá, de végülis így szntem csak 3 csapat szomorkodna a nagyobbak közül: M.U.,Inter,és ArsenalGrege írta:Na jó, elárulom mi lesz a sorsoláson:
Roma-Atletico
Pana-Chelsea
Liverpool-Villa
ManU-Inter (!!!)
Bayern-Sporting
Porto-Real
Juventus-Lyon
és véül, de nem utolsó sorban:
Barca-Arsenal
Tavaly is megjósolta vki, most én teszem meg))!
Fordítva nézve tavaly egy lélektelen Barca kis szerencsével kiverhette volna a későbbi győztest, tehát egy lélektelen csapat szerencsével képes lehet kiverni ezt a Barcát is sajnos... Persze reméljük nem lesz így, de az elbizakodottság hiba lenne.Vizes87 írta:Egyet értek veled!! Akár tavaly is meglehetett volna a ManU elleni továbbjutás is... csak szerencse döntött. Most viszont ez a csapat sokkal jobb mint a tavalyi! Van lelkesedés, tűz a csapatban!vlxe írta:Szerintem mind1 kit kapunk. Nekünk, ha a legjobbak akarunk lenni ugyanúgy mindenkit meg kell vernünk.
Így tovább és nem lessz baj!!!
Forca Barca
Egyet értek veled!! Akár tavaly is meglehetett volna a ManU elleni továbbjutás is... csak szerencse döntött. Most viszont ez a csapat sokkal jobb mint a tavalyi! Van lelkesedés, tűz a csapatban!vlxe írta:Szerintem mind1 kit kapunk. Nekünk, ha a legjobbak akarunk lenni ugyanúgy mindenkit meg kell vernünk.