Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
milyen böngészőt használsz?MQuC írta:Socio: Engem alapbol hattrickbe nem enged be
MessiFan írta:Hali. Mit szólnátok egy eurobarca kupához? csinálnék egy oldalt ahol nyomon lehetne majd követni.
Aki benne van az szóljon mert ha elegen leszünk akkor megcsinálom az oldalt.
Aha azokra gondolok. És igen barátságos meccsekkelsalas9 írta:Most te a rendes "nagycsapatokra" gondolsz![]()
Barátságos meccsenként játszanánk le és úgy
Bár nekem mindegy, én mindenben benne lennék
Támogatom
Már megvan az ifibajnokságMQuC írta:Itt mindenkink sikerül belépnie csak nekem nem?![]()
Rajtam kivül még 2nek nem sikerül, mi lehet a baj?
Most te a rendes "nagycsapatokra" gondolszMessiFan írta:Hali. Mit szólnátok egy eurobarca kupához? csinálnék egy oldalt ahol nyomon lehetne majd követni.
Aki benne van az szóljon mert ha elegen leszünk akkor megcsinálom az oldalt.
Köszi szépen, így már látomnoodle77260 írta:a klib menüpont alatt van egy olyan almenü, hogy ificsapat alatta, hogy áttekintés.Blest írta:hali,
tudna valaki segíteni nekem?
valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet ifiakadémiát alapítani? Mert sehol sem találom, súgóba is csak annyit írt, hogy a Klub menüpont alatt, de egyszerűen nincs sehol...![]()
valaki segítsen, köszi
Ha erre ráklikkelsz, akkor már látod is. Ha mégse látnád, akkor vedd le a támogatás összegét 0 eft-ra és meglátod egy héten belül asszem. Azt a lényeg, hogy amíg támogatod az ificsapatot, addig nem alapíthatsz akadémiát.
Legfőképpen a játékos életkorától függ ha fiatal akkor 10 orvossal meglehet.elbandi írta:Lenne egy érdekes kérdésem
Most megsérült egy játékosom 2 hétre de jövőhéten fontos meccsem lesz és akkor szeretném ha már játszana!eddig 3 orvosom volt de ha most veszek 1-2-őt akkor az a kéthét lemegy 1-re?![]()
Remélem tudtátok értelmezni a segítséget előre is köszi
a klib menüpont alatt van egy olyan almenü, hogy ificsapat alatta, hogy áttekintés.Blest írta:hali,
tudna valaki segíteni nekem?
valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet ifiakadémiát alapítani? Mert sehol sem találom, súgóba is csak annyit írt, hogy a Klub menüpont alatt, de egyszerűen nincs sehol...![]()
valaki segítsen, köszi
ment egy püsocio66 írta:Ha mutatsz egy képet a regisztrációs oldalról,miután elvileg kitöltötted akkor talán látni fogom mi a baj..kleno04 írta:valaki tudna nekem segíteni mert nem tok regisztrálni![]()
![]()
![]()
mindíg azt az üzit kapom hiányos jelentkezés de nem tom hogy mi hiányzik mert én mindent kitöltök légyszi segítsetek pls
hát gondolom, aki nem fér be a kamaj félébe, az majd megy oda.kabekabe írta: De én már létrehoztam egyet még rgen és senki nincs benne. Nem tom, h mit csináljak. Talán abba is lehetne játszani.
Ha mutatsz egy képet a regisztrációs oldalról,miután elvileg kitöltötted akkor talán látni fogom mi a baj..kleno04 írta:valaki tudna nekem segíteni mert nem tok regisztrálni![]()
![]()
![]()
mindíg azt az üzit kapom hiányos jelentkezés de nem tom hogy mi hiányzik mert én mindent kitöltök légyszi segítsetek pls
Az nem lenne jó, hogy ha most indítanád és addig, aki már be tud lépni az belép, aki még nem az majd csak később?kamaj írta:Helló mindenkinek!
Az ifibajnokságot dec. 13.-án indítanám el, hogy mindenki be tudjon lépni.
Remélem ez így mindenkinek megfelel.