Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még 170-en se szavaztak!szajko írta:Ennyi madridista van az oldalon, hogy 4.76 %-ot tesznek ki a szavazáson, bár még szerintem az a 0.68%-is oda tartozik, vagyis a döntetlen. Igaz lehet, hogy még sokan nem szavaztak.
Egy kérdésem lehet?lluisllach89 írta:Hali! 1 kis biztatás rámférne! Az a baj hgy leakarok szokni a cigiről csak sajna nem megy, pedig focizom is( de még hogy!). Innentől viszont leteszem 1 kis plusz motivációt szerzek 1 Barca könyvvel ( olvasom ha ingert éreznék 1 cigire) meg 1 mezzel. Arra gondoltam hogy felebaráti szeretetből írhatnátok 1 "Visca el lluisllach89!" üdvözléssel. Cserébe lehet megígérem hogy gólt lövök a Camp Nouban a madrid ellen.
![]()
Ui.: Ha nem ír senki akkor se vallok szégyent, regelek még 5ször.![]()
>>Tots units fem forca<<
Hát, ha ezzel segítek, akkor örömmel : Visca el lluisllach89!lluisllach89 írta:Hali! 1 kis biztatás rámférne! Az a baj hgy leakarok szokni a cigiről csak sajna nem megy, pedig focizom is( de még hogy!). Innentől viszont leteszem 1 kis plusz motivációt szerzek 1 Barca könyvvel ( olvasom ha ingert éreznék 1 cigire) meg 1 mezzel. Arra gondoltam hogy felebaráti szeretetből írhatnátok 1 "Visca el lluisllach89!" üdvözléssel. Cserébe lehet megígérem hogy gólt lövök a Camp Nouban a madrid ellen.
![]()
Ui.: Ha nem ír senki akkor se vallok szégyent, regelek még 5ször.![]()
>>Tots units fem forca<<
Amit írtál és ahogyan elgondoltad, abban nincsen semmi kivetnivaló.Danka00792 írta:Krojf.Krojf írta:Lehet, ha időközben nem gabalyodok bele a később Szávay Ági
Fan Club néven hivatalosodott társaságba, meg ha otthon is lenne
masinériám, nomeg ha nem bújnám folyton a drága pénzen előfizetett
sportcsatornákat a televíziómban, akkor nekem is hasonló szintet
ért volna el a postszámom.
Arról nem is beszélve, hogy az index zenei fórumán, a sat.hu fórumán
is, meg a futanet fórumán is ott vagyok.
Mi lesz akkor, ha az edzéseimet és az építkezést is elkezdem?
Nyomokban leszek, mint a hó télen? K.
Általában nem nagyon izgatnak a hsz-ek számai. Tisztában vagyok vele, hogy sok embernek meglehetne már a 10000 hsz, ugy, hogy értelmes dolgokat ir, nem 1 szavas semmitmondo hsz-ekkell tömi tele a topicokat, de Ozsimiki érte el elöször ezt általában tartalmas hsz-ekkel. (máramennyit láttam) És beláthatod azért nem kis dolog, nem keveset tett az Eurobarcáért, gondoltam rá szavazok. Remélem nem gond.![]()
És nem akartam senkit sem befolyásolni, ezért kétszer is irtam, még ha igy is jött le.![]()
Na de ugy tünik már nem tudok értelmes dolgot irni, szögre akasztom a billentyüzetet mára.![]()
![]()
Písz!
Krojf.Krojf írta:Lehet, ha időközben nem gabalyodok bele a később Szávay Ági
Fan Club néven hivatalosodott társaságba, meg ha otthon is lenne
masinériám, nomeg ha nem bújnám folyton a drága pénzen előfizetett
sportcsatornákat a televíziómban, akkor nekem is hasonló szintet
ért volna el a postszámom.
Arról nem is beszélve, hogy az index zenei fórumán, a sat.hu fórumán
is, meg a futanet fórumán is ott vagyok.
Mi lesz akkor, ha az edzéseimet és az építkezést is elkezdem?
Nyomokban leszek, mint a hó télen? K.
Lehet, ha időközben nem gabalyodok bele a később Szávay ÁgiDanka00792 írta:Egy meglepö dolgot vettem észre. Már a 2. oldalnál jár Az Év Szavazása 2008, és eddig senkisem (rajtam kivül) szavazott Ozsimiki-re, mint év forumozója. Nem akarok befolyásolni senkit sem, ne értsetek félre, de nem mindennap/minden évben lesz az embernek 10000 hsz-e.![]()
![]()
Csak furcsállom, persze még csak most kezdödött el, és mégegyszer mondom, nem akarok senkit sem befolyásolni, nem azért irtam.
Tudom, mert gyorsan irtam össze. Utána gondoltam át az egészet, 5-ször lett eddig szerkeztve a hsz.Varga Tamás írta:Na ja, de először Te sem őrá szavaztál, hanem gekkodan-ra. Figyelek ám Roland!
OhDanka00792 írta:Egy meglepö dolgot vettem észre. Már a 2. oldalnál jár Az Év Szavazása 2008, és eddig senkisem (rajtam kivül) szavazott Ozsimiki-re, mint év forumozója. Nem akarok befolyásolni senkit sem, ne értsetek félre, de nem mindennap/minden évben lesz az embernek 10000 hsz-e.![]()
![]()
Csak furcsállom, persze még csak most kezdödött el, és mégegyszer mondom, nem akarok senkit sem befolyásolni, nem azért irtam.
Na ja, de először Te sem őrá szavaztál, hanem gekkodan-ra. Figyelek ám Roland!Danka00792 írta:Egy meglepö dolgot vettem észre. Már a 2. oldalnál jár Az Év Szavazása 2008, és eddig senkisem (rajtam kivül) szavazott Ozsimiki-re, mint év forumozója. Nem akarok befolyásolni senkit sem, ne értsetek félre, de nem mindennap/minden évben lesz az embernek 10000 hsz-e.![]()
![]()