Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi cica,én is téged.Drigo írta:Itt csak senki ne küstolgassa, se az én Kincsemet<3 sem pedig azt akinél a pulcsim időlegesen megpihen![]()
Drágám megint nagyot szóltál, öblíts egyet.
Háhá,szóval tuti murdaaaa.Tim írta:Ráadásul ott vannak Vito idomított harcimacskái,amik egy szempillantás alatt
elintéznek(már szerepeltek a Fókuszban is!). Saviról meg csak annyit hogy pszichopata,és csak az alkohol képes kordában tartani.
Külön pech hogy antialkoholista..
Így kezdődnek az életre szóló barátságok..Saviola írta:Van valami problémád ? Vito van a képen, vele meg inkább nem arcolnék,mert beterít mint Moszkvát a hó.manuel írta:Amúgy te vagy azon a borzalmas képen Saviola???
Van valami problémád ? Vito van a képen, vele meg inkább nem arcolnék,mert beterít mint Moszkvát a hó.manuel írta:Amúgy te vagy azon a borzalmas képen Saviola???
Szép tatyik...bár még nem értem a végére..Szandi írta:http://www.sketchel.com/sketchelseries1 ... chels.html
Bányásznak, és az erre fogékonyaknak.Csak legyen türelem végigmenni az egész abc-n.
![]()
Fudge factory comics a legdurvább... Jeremyville óriási arc, h hirdeti az ilyesmit. És ha már Jeremyville, akkor több street art művészt Magyarországra kampányt indítok.hajráhajrá.
Hol lesz a móricz kupa?kudu írta:Van-e itt valaki, aki holnap Móricz kupára, vagy dec 21-22-23-án Fehérgyarmatra Karácsony kupára jön játszani?
aznap este befejeztem. muszáj volt, így is 500-ról alkudtam le... megha nem írom le, akkor csak növekedik, aztán meg ofői. és nem akarok az elkövetkezendő években rosszban lenni az ofőmmel, mert akkor nem sok kellemes élményben lesz részem gimis éveim során... mindenesetre szerintem elég hülye büntetési módszer, dehát annyi baj legyen...G-Jay írta:Ez most komoly? És te le is írod?MichaaBee írta:ja az írásból már meg van 150![]()
![]()
Ma este 6 órától nem hajlandó dolgozni a Gaskó-féle bagázs. Ennyit tudunk.norbert55 írta:Üdv!Ti mit tudtok a vasutas sztrájkról?Tudja vki h Szolnokon lesz-e holnap?
27 évesdanko94 írta:Jézusom ez undorító!!! Hát ha Eto'o 28 éves, 2 éve a volt 26 akk max 4-5 éves fia lehetett. Ezért nem 6 évet adnék, hanem életfogytiglant!!
Jézusom ez undorító!!! Hát ha Eto'o 28 éves, 2 éve a volt 26 akk max 4-5 éves fia lehetett. Ezért nem 6 évet adnék, hanem életfogytiglant!!salas9 írta:Az elkövető férfi volt, azt sajnos nemtudom hogy a kisifa hány éves lehet.danko94 írta:Nem tudtok vmit az ügyről??? PL Eto'o fia hány éves volt, az elkövető férfi volt vagy nő stb???
Szerintem olyan 2-3 éves lehet most. max 4.. Bár Én nem tudom Milyen fiatal lehet a felesége... Én ezt Eto'o életkorához számítottam.Eto'o fia hány éves volt, az elkövető férfi volt vagy nő stb???