Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
természetes hiszen azért mégis csak a real magdi az ellenfélVictor_Valdes írta:CSAK A BARCA! FORCABARCA!
GYŐZNI KELL!!!!
Nem tudom miért, de bennem van egy kis félsz.
Az nem túl jó, mert a rossz talajon nem lehet a fő fegyverünket bevetni ami a gyors sokpasszos és rövidpaszos játék.salas9 írta:Barcelonában valósággal ömlik az eső...Remélem nem fog befolyásolni minket
asszem a malagá ellen nem befolyásolt minket a vizipolósalas9 írta:Barcelonában valósággal ömlik az eső...Remélem nem fog befolyásolni minket
Én tartom nagyon simán hogy 4-0 lesz nekünk !McLovin írta:Ha vki olyan nyugodt, mintha pulóvert kötne, az nem gyanús vmiért?Mert én mindjárt elalszok!
![]()
Ki tartja a 4:0-t nekünk?
Pinto, Hleb, Sergi Busquets, Keita, Bojan, Cáceres, Piqué.norbert55 írta:A kispadon kik vannak nálunk?
Sneijder sérült volt. Cseréjük viszont nem sok van.Vaar és Saviola aki számit.Ez nagyon karcsú.HIVATALOS kezdőcsapatok:
Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Messi, Etoo és Henry.
Real Madrid: Casillas; Salgado, Metzelder, Cannavaro, Sergio Ramos; Gago, Guti, Sneijder, Drenthe; Raúl és Higuaín.
ahhoz képest,h a sérültekről zengett minden, ez a kezdő egyáltalán nem rossz real részről
Én többet látok Sneijder játékában. Ha ő nem is fog sokszor helyzetbe kerülni a kiugratásaival simán helyzetbe tudja hozni a csatárokat emellett ő rúgja a legjobban a szabadrúgást tőlük...szajko írta:Nem! De vele vagy nélküle meg kell verni a madridot, esetleg a nagy bombái lehetnek veszélyesek, szerintem, és semmi több főleg, hogy nincs is jó passzba,de erre a mecsre felszívhatja magát.matyi02 írta:Sneijder nem sérült ?
Egyrészt nem vagyok se nagy kutya se lenéző, de szerinted majd mankóval küldik ki a pályára?!matyi02 írta:...meg mindehol azt olvastam hogy sérült erre meg a kezdőbe attól még hogy nagy kutya vagy itt nem kell lenézőnek lenni![]()
![]()
kössz az infót neked is:szajkoDanka00792 írta:De Sneijder elvileg sérült, de vállalja a játékot.
Kár, hogy nem Busquets játszik, de Guddy is jó, megfogja oldani a feladatot.
Egyébként örülök, hogy itt van adrenalin barátunk, multkor nagy volt a szája.
De jó neked, én halálra izgulom magam.Ilúvatar írta:
teljesen nyugodtan ülök a tv előtt
Sérült volt eddig,de elvállalta.De, azért van a kezdőben, ne kezdjük már a hülyeségeket...