2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt írd meg mijáénak,sztem bevesznek a csapatba!CS0ki írta:Pl én 50ből 50szer a lábát találnám el, hiába a labdát céloznám!
Azt tudom,hogy nem verhetetlen a Barca,de ma mi mutatta meg?khtomka írta: Ez a meccs megmutatta, hogy a Barca se verhetetlen.
Az a baj az hozzászólásodban, hogy mindent a szerencsére fogsz. A barca gólja szerencsés meg az hogy ti nem lőttetek. Az egész eddigi szezon egy nagy szerencse nekünk.khtomka írta:Ha így van másold be a hsz-t és a modi nevét. Nem vall rájuk.fcjoc írta:na mostmár szidhatja mindenki messi-t. ennyi a különbség közte meg drenthe között..
a legdurvább a madridistán hogy még a modik is szarcigányozzák a barca-t.
A meccsről.
Kis szerencsével ha két 100%-os ziccerből bemegy az egyik, ma ponttal távozunk. Nem jött össze, a Barca szerencsés gólja eldöntötte a találkozót.
Én büszke vagyok a helytállásra.
Ez nem balett, oda vissza történtek csúnya dolgok. Nem több mint más meccseken. Ez a meccs megmutatta, hogy a Barca se verhetetlen.
Ma nem játszottak jól.
Remélem a BL-ben is összefutunk a 8 között.
A cabronozó h gyerekeknek üzenem, hogy nem így kell a győzelmet ünnepelni, gerjeszti csak az indulatokat.
Egyébként gratulálok!
Ha így van másold be a hsz-t és a modi nevét. Nem vall rájuk.fcjoc írta:na mostmár szidhatja mindenki messi-t. ennyi a különbség közte meg drenthe között..
a legdurvább a madridistán hogy még a modik is szarcigányozzák a barca-t.
Nem kell megmagyarázni, ennyi erővel ha nem Casillas áll a kapuban, vagy Messi, ill. más egy kisit is jobb megoldást választ, akkor 4-5 góllal gálázott volna a futballra hajlandóságot is mutató, keményen küzdő Barcelona. Nem mellesleg, "mi" egy kontrából egy gólt szereztünk. mindenki tudta meccs előtt, hogy mi a helyzet. Szóval ezen kár rágódni, tizenegyest hibázott Eto'o, sőt, egyet nem kapott meg a csapat. Ezt akárhogy nézed, semmi, egy Madridtól, semmi. Márpedig a név kötelez...IvánC írta:Megye 2ben berúgják az ilyet.....Valdeznek köze nem volt hozzá, eltalálta a szegény buta hollandunk. Robben berúgta volna, csakhát ő múlthéten kapott egy kamupiroslapot.A ziccer pedig inkább Valdes érdeme mint Drenthe hibája volt.
LEhet, hogy ügyes, de sztem hiba volt becserélni. Abidal simán lejátszotta. Látszott rajta, hogy nagyon nincs hozzászokva az ilyen védőkhöz. HA jól emlékszem egyszer volt talán helyzete, de azt Valdes védte.Rivaldo11 írta:A Castillás srác (Palanca?) meg kimondottan ügyes. Csak majd el lesz adva valahova, mert hoztok helyette egy nála gyengébb brazilt vagy hollandot. Kár lenne érte.sergi1989 írta:gratula!
noname: lehet utálni meg szidni..és tudod nekem se ez madrid tetszik de vmi nekem jobban tetszett mint a tavalyi győztes meccseknél...az hogy egy ilyen castillás meg cserepados csapat megkorát küzdött...nekem persze nem feltétlen ez a foci kedvencem de ugy érzem mindent megtetünk egy sokkal jobb ellen...és ha szeréncsénk is van az x akár meglehetett volna megérdemelt a győzelmetek de ÉN BÜSZKE VAGYOK ERRE A CSAPATRA....képeségekbe középcsapat...de szíve van...gratula még1x!
egyébként valóbanRivaldo11 írta:A Castillás srác (Palanca?) meg kimondottan ügyes. Csak majd el lesz adva valahova, mert hoztok helyette egy nála gyengébb brazilt vagy hollandot. Kár lenne érte.sergi1989 írta:gratula!
noname: lehet utálni meg szidni..és tudod nekem se ez madrid tetszik de vmi nekem jobban tetszett mint a tavalyi győztes meccseknél...az hogy egy ilyen castillás meg cserepados csapat megkorát küzdött...nekem persze nem feltétlen ez a foci kedvencem de ugy érzem mindent megtetünk egy sokkal jobb ellen...és ha szeréncsénk is van az x akár meglehetett volna megérdemelt a győzelmetek de ÉN BÜSZKE VAGYOK ERRE A CSAPATRA....képeségekbe középcsapat...de szíve van...gratula még1x!
épp ezért lesz könnyebb dolgunk,mert egy ilyen madrid bekkel végig, egy jobb madrid meg hagy területet,és jobban tudunk érvényesülniel fuero írta:Ilyen gyenge madriddal se fogunk játszani minimum 10 évig.
Persze, a madridistán sose szoktak általánosítani....IvánC írta:1 eset volt......és megy az általánositás, néhányan nőjetek már fel.a legdurvább a madridistán hogy még a modik is szarcigányozzák a barca-t.
Te nagyon nagyon elfogult vagy. Semmi támadási szándék nem volt a Madridban. Csak a játék tördelésére fektették a hagsúlyt. HA meg sem próbálnak támadni, hogy akarnak nyerni. Drenthe oldalán semmi veszély nem volt. A másik oldalon pláne.fir3bird írta:nos, többre számítottam a meccstől, de hát ez van...
valamilyen szinten megérdemelt a Barca siker, de azért annyira mégsem. az első 20 perc abszolút a tiétek volt, de utána egészen úgy kb a 75. percig semmi...na de mindegy..1 gól a vicc kategória, a 2.-at el kell ismernem.
sokan szidják a Madridot most, de ez volt a lehető legjobb taktika. mit vártatok egy olyan Barca ellen, amelyik legfőképp a labdatartásra fekteti a hangsúlyt? be kellett állni védekezni, és néha kontrázni. lehet kicsit elfogult vagyok, de szerintem nem érdemeltünk vereséget.
Az a baj, hogy a világ legjobb focistáit nem a ma esti Madridban vannak!Nah ez a lényeg.A világ legjobb focistái elhiheted h ha akarják a labdát találják el.MEssit viszont legalább 4x veszett helyzetből buktatták.Még ha jól is csúsznak, esélyük se lett volna eltalálni a labdát!
NyilvánHát sztem azért nem egy sárgát kaptatok Messiről. És egyik se a finomkodásért járt. Meg ha már felé ment a labda rögtön azt nézték, hogy rúgják le. A labdát már nem is figyelték.
1 eset volt......és megy az általánositás, néhányan nőjetek már fel.a legdurvább a madridistán hogy még a modik is szarcigányozzák a barca-t.
A Castillás srác (Palanca?) meg kimondottan ügyes. Csak majd el lesz adva valahova, mert hoztok helyette egy nála gyengébb brazilt vagy hollandot. Kár lenne érte.sergi1989 írta:gratula!
Mondjuk azért még Higuain is próbálkozott néha.Azt mondjuk nemértem h miért látták olyan sokan gyengének Drenthe játékát,miközben kb féltucatszor hülyét csinált Alvesből.A ziccer pedig inkább Valdes érdeme mint Drenthe hibája volt.fcbarcelonazsombi írta:egyetlen ember volt aki támadni szeretett volnajohnnie84 írta:Drenthe mennyibe fájt a Madridnak? Hihetetlen mennyire kilógott még ebből a csapatból is.