Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt nem kéne elkezdeniLivia Drusilla írta:
Tamás!
Többször előjöttél már vitákban érvként a pedagógusi diplomáddal...![]()
Ha vetted volna a fáradtságot, és odafigyeltél volna a pedagógia tárgyakra is, tán nem így reagálnál le néha dolgokat, ahogyan...![]()
![]()
Jó ugyis tudod h nem jó a memomozsimiki írta:![]()
az a memória![]()
teljesen kezdőre iratkoztam be, és elég lesz nekem majd az alap is, igen. de azért hogy biztosan meglegyen, még kell az a pár hónap, elvégre is október elejétől kezdtemde megy...
Chris0527 írta:Ozsi ez alap szint amire mész?ozsimiki írta: Nekem még van addig 3-4 hónapom, de kell is még annyi idő,h eséllyel menjek...
Csak mert nem rég kezdted és nem tudtam hogy ennyire gyorstalpalón vagy, vagy hogy is van ez most?
Tamás!Varga Tamás írta:És még él a tanár?Zsolti írta:nekem meg egyes a pedagógia szigorlatom...már harmadjára...xD
Az mekkora badarság. Én is tanultam a fősulin 2 évig, de egy kukkot se sikerült megértenem belőle. Felesleges szócséplés.
Még van lehetőséged?
Fel a fejjel!
Ozsi ez alap szint amire mész?ozsimiki írta: Nekem még van addig 3-4 hónapom, de kell is még annyi idő,h eséllyel menjek...
Sok sikert!Perrero írta:Nemsokára angol szóbelizek...Nem akarok...
És még él a tanár?Zsolti írta:nekem meg egyes a pedagógia szigorlatom...már harmadjára...xD
Grat!Perrero írta:3as lett a Turizmus ZH-m![]()
Pölö holnap is, meg szerdán 14:45h-kor.Etooka írta:Szerintem még párszor leadja a SportKlubszajko írta:Valaki véletlenül nem vette fel a mecset? Mert ha igen valahogy eljuttathatná hozzám.
Szerintem még párszor leadja a SportKlubszajko írta:Valaki véletlenül nem vette fel a mecset? Mert ha igen valahogy eljuttathatná hozzám.
http://barcelonaclips.blogspot.com/szajko írta:Valaki véletlenül nem vette fel a mecset? Mert ha igen valahogy eljuttathatná hozzám.