MichaaBee írta:5 perccel ezelőtt regeltem hattrickre 
lenne pár kérdésem!
tudom, h 1 hetet kell várni, h legyen csapatom...
utána miként érdemes hozzálátni?
van-e itt valaki, aki szintén most kezdte?
h lehet ligába csatlakozni?
vannak-e szövetségesek... ilyenek 
kösz előre is!
Először is üdvözöllek a Hattrickezők népes táborában

!
Ezt még régebben írtam, akkor is egy kezdő Hattrickesnek:
"A legelején egy dologra figyelj: NE költs felelőtlenül pénzt. Én azt tanácsolom, hogy nézz szét a Hattricken belül és csináld végig a menedszerképzőt és csak azután cselekedj.
Gyakori hiba a kezdőknél, hogy elkezdenek vásárolni és teljesen felesleges játékosokat vesznek irdatlan mennyiségű pénzért és ezután mínuszba mennek és alig tudják az egyenlegüket visszatornázni. Ha mindenképpen vásárolni akarsz inkább időseket vásárolj mivel ők kevesebbe kerülnek, mint a fiatalok. Majd, ha megtapasztaltad, hogy is működik ez a játék és "ráérzel az ízére", akkor vásárolj inkább fiatalokat.
Természetesen ezek csak tanácsok és nem kötelezőek, de én ezt tudnám a legfőbb útmutatónak adni neked és minden kezdő Hatttrickezőnek."
A liga csakis a támogatóknak "jár", és ahhoz, hogy támogató lehess fizetned kell nem is keveset. Am annak az lenne a lényege, hogy az egy föderáción belüliek segítik egymást tanáccsal illetve közösen szervezik le a barátságos meccseiket. Kb ezt jelentené, de mivel még nem voltam támogató én sem tudom pontosan

.
Remélem sikerült neked segítenem és sok sikert kívánok a Hattrickes karrierednek!