CS0ki írta:
És persze szép dolog a szép játékról, meg a támadófociról beszélni, de az itteni rajngók se a tavalyi 4-1-gyel verik a mellüket, hogy igen, a Barcelona még abban a helyzetben is nyiltan felvállalta a támadófocit. (legalábbis ilyesmit olvastam itt valahol, őszintén szólva nem emlékszem a meccsre!) szerintem sokan elcserélnék azt is egy zártabb védekezésű 1-0-ra...!
Én írtam ilyesmit (IS) a meccsről,meg erről a védekezősdiről...
A 4:1nél milyen előjelekkel vártuk a meccset?Fhos BARCA,bajnok Madrid (rekord ez-az...)Reménykedtünk persze,h megcsípünk titeket,de inkább kincstári optimizmus volt ez,mint valós várakozás.Eto'o OFF,Deco OFF,meg még pár sérült ugye.
A vége egy elég arcpirító verés lett,DE!
Akkor sírtam volna el magam szégyenemben,ha kimegyünk védekezni a pályára.Átfogalmazom:ha Xre játszottunk volna és hátul legyünk kettőre zárva,elöl meg majd lesz vmi talán.Az egyszerűen merőben ellentettje lett volna a klub filozófiájának,hitvallásának,történelmének.Ja,és persze a Klasszikó szellemiségének...Sztem.
Bekkelni a BARCA?Meg h pont az El Clasicón?Egy nagy lókukacot!Megsemmisültünk Madridban,de ettől függetlenül mi legalább próbáltunk akkor is vmit kihozni a meccsből,amikor már látszott,h ebből méretes zakó lehet.Meglett,de akkor sem hazudoltuk meg ,nem köptük pofán magunkat...
Persze,h naon rossz emlék ez a derbi,de akkor sem szégyellem a fiúkat,mert megpróbáltak a kakiból házat farigcsálni

Azt viszont szégyelltem volna,ha bekkelünk és úgy 2:0.
Mindezek ellenére azért pont h Te mondod ki jó megközelítésből a dolgot ezzel a "saját csapatunk érdemeit kisebbítjükkel".Valóban,sok választásotok nem volt,mint hátul lenni.Laszti nélkül nehéz játszani a focit,és mivel nálunk volt,nyomtunk ahogy tudtunk.De ettől függetlenül is én úgy néztem,h ha mi hagytunk volna területet,akkor sem jöttetek volna följebb.Időhúzó passzolgatásba kezdett volna a csapatod,eszükbe sem jutott volna támadni,presszionálni,pedig ugye "győzni jöttetek".
Valahol a 2 elmúlt Klasszikus egymásra hajaz a körítést tekintve,cs merőben ellentétes előjellel.
De a csapatok hozzáállása között is ég és föld volt a különbség.IDE!