Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Győzelem!Kiváncsi leszek, hogy a Valencia ellen mire lesz elég a Madrid.
Szurkolók szerintem pozitívan látják alapvetően a dolgokat! A vezetők remélem nagyon borusan, mert akkor nem csak ülnek a seggükön, hanem dolgoznak is talán ezentúl...(állítom, hogy a tavalyi sima bajnoki győzelem nem tett jót a csapatnak meg a vezetőknek)Sokkal inkább izgat az, hogy a vezetőségnél, a szurkolóknál, Casillasnál, Raulnál mennyire ütött a dolgok, egy végig harcolt, de végül mégis sima vereség.
Hátmert mindig a fórum ajánló tetején figyel, aztán mondom bekukkantok, hogy mi a fákk van itt.Hihetetlen, hogy még mindig ezt a minden színvonalat nélkülöző topicot olvasod.
ja, kicsit félreérthető volt...az "itt" nem erre a fórumra vonatkozott, csak olyan segédszóként hazsnáltam. Külföldi oldalakon a hozzászólásoknál, a spanyol elnöknél 5-1, goal-com-on olvastam spanyol szakértő 5-0ás jóslatát! A nagyvilágra gondoltam!Cs0ki, pont te mondod ezt? Smile
Túlzásnak érzem, túlzásnak érzem...hogy a madrid a 0-2-8as felállást választja.
tegnap zárva volt!Hihetetlen, hogy napok után is még ez a téma, és ugyanazt rágjátok el huszadjára. Smile
Hihetetlen, hogy még mindig ezt a minden színvonalat nélkülöző topicot olvasod.gyaliraul írta:Hihetetlen, hogy napok után is még ez a téma, és ugyanazt rágjátok el huszadjára.
Cs0ki, pont te mondod ezt?CS0ki írta:
Látod, a madridi szurkolók se szégyenlik magukat, mert 2-0val kihúzták, pedig itt hatalmas verésről volt szó, meg szálltak itt az 5-0ák, 6-0ák...
Látod, a madridi szurkolók se szégyenlik magukat, mert 2-0val kihúzták, pedig itt hatalmas verésről volt szó, meg szálltak itt az 5-0ák, 6-0ák...Persze,h naon rossz emlék ez a derbi,de akkor sem szégyellem a fiúkat,mert megpróbáltak a kakiból házat farigcsálni Wink Azt viszont szégyelltem volna,ha bekkelünk és úgy 2:0.
4-1? Ugyan, az azért nem olyan méretes zakó! ha most kitámadtuni volna, a 4-1 csak egy szép remény lett volna...Szerintem!amikor már látszott,h ebből méretes zakó lehet.Meglett
lionelmessi19 írta:Erről jut eszembe. Casillast rossz volt nézni, komolyan..![]()
A szemünket kivédte, 1000.szerre is bizonyította hogy a jelenkori madrid egy nulla nélküle, és még ígyis megfáztak egy végig védekezet klasszikón is.
Aztán úgy eldurrant az agya az első gól után nemsokkal, ha jól emlékszem még be is mutatott cantalejonak, szerencsére nem vette észre.
Sajnálom a srácot, hosszú évek óta csupa pancserral van körülvéve. Legalább az előző két évben volt gyümölcse annak ahogy véd.
Én írtam ilyesmit (IS) a meccsről,meg erről a védekezősdiről...CS0ki írta:
És persze szép dolog a szép játékról, meg a támadófociról beszélni, de az itteni rajngók se a tavalyi 4-1-gyel verik a mellüket, hogy igen, a Barcelona még abban a helyzetben is nyiltan felvállalta a támadófocit. (legalábbis ilyesmit olvastam itt valahol, őszintén szólva nem emlékszem a meccsre!) szerintem sokan elcserélnék azt is egy zártabb védekezésű 1-0-ra...!
Igazából ezen gondolkodom én is Dani. Sőt, egyesek a meccsből Bl sanszot szűrtek le.gekkodan írta:Ahogy már többen mondták, az a megdöbbentő az eddigi nyilatkozatokban, hogy a 2-0-ás vereséget majdhogynem sikerként értékelik a Madrid játékosai. Saját maguk és szurkolóik által a világ legjobb csapatának vélt egylet most ott tart, hogy egy 2-0 a Barcával szemben már siker.
Ilyesmire már válaszültam asszem...valamikor!Az, hogy a védelem bírta 83 percig nem nagy öröm, elvégre valamivel nagyobb szerencsével a Numancia ezt egész meccsen hozta, s ugyanígy tartotta magát sokáig a Getafe, a Santander, a Bilbao vagy az Espanyol... A játék nagyjából ugyanez volt, csak az említett csapatoknak (a (nohát-nohát nem akartam csúnyát írni) ba-szkok kivételével) összejött a kontra...
Én se értem!És úgy egyébként sem értem a büszke vagyok a csapat játékára szólamokat, mert a helytállásra lehet büszkének lenni, de a mutatott játék maximum bizakodásra ad okot, nem büszkeségre.
Elvégre ami történt az az, hogy nagyon mélyen visszaállva védekeztetek majd egész meccsen, abból vezettetek 2-3 jó kontrát és ennyi.
a szerényebb elképzelések szerint is 3-4re számíthattak, ehhez képest a 2-0 nem oda, óriási eredmény.danko94 írta:,,Nagyon bosszantottak a meccset megelőző rosszízű tréfák is. Jól játszottunk!" Ezt Salgado mondta és engem kicsit megfogott. Vagy én vagyok hülye, vagy ő. Az h valamit jól csináltak az tény, jól odarúgtak Messinek párszor meg egész jól védekeztek. De azt sztem hülyeség egy 2:0-ra elvesztett rangadó után,( melyen a labdabirtoklás 73:27 volt ) azt mondani h jól játszottak...
Hát az igaz hogy öngyilkos taktika lett volna kitámadni, de ebben is különbözik a Barca és a real. Mert tavaly fordított helyzetben felvállaltuk a támadó focit(már amennyire tudtuk) és kaptunk is egy 4est. DE legalább nem ilyen undorító Rangers féle antifocit játszottunk. Viszont igaz akkor már eldőlt a bajnokság, most meg még versenyben van a madrid is, de ez a fajta hozzáállás akkor sem méltó egy klasszikus múltjához...Aprieto írta:
"verik magukat, hogy nem volt 2 gólos különbség....jöttek volna ki JÁTSZANI! Egy 5-ös lett volna a zsákban"
Ezért kellett volna kitámadniuk?
Szóval csak azért támadjanak ki, hogy kapjanak ötöt?
Nem mindenki, de sokan igen! Persze nem kevesen voltak, akik tudták, hogy kemény meccs lesz! De elég jelentős az a tábor, akik tényleg arra vártak, hogy na majd most meglesz a nagy mészárlás, és évekig lehet mondani, hogy x góllal mosták le a Madirdot a pályáról! És ha kitámadunk, (illetve nem lépünk vissza, a Barcelona elképesztően uralta a középpályát, nagyon pörgött a csapat,), akkor könnyen belefuthattunk volna egy nagyobb vereségbe. Salgado, Canna, Metz, mind a lassú védők közé tartoznak, ha van helye Messinek, Eto'o-nak, henry-nak, szétfutják a védelmünket, sorba vitték volna Casillasra a labdát!Szerintem sokan nem azt fájlalják,hogy nem támadtatok ki
Ti elégedetlenkedtek most 1 meccs miatt?Szerintem,ezért elégedetlenek sokan-köztük én is-mert most hirtelen hova tűnt a történelem és a szép játék és a stílus?!Ha jól emlékszem,Capellot anno pont ezért rúgták ki...
Csoki!CS0ki írta:
Igen, sokan ezt fájlalják!
ez kétségtelenül igaz! Én inkább csak azon csodálkozom (és ezzel aligha vagyok egyedül), hogy mire ez a nagy hurráhangulat a Madrid oldalán.CS0ki írta:Igen, sokan ezt fájlalják!Szóval csak azért támadjanak ki, hogy kapjanak ötöt? Smile
A boka és a térd között nagyjából féluton, a bal felén a bal lábának. Messi Állva is maradt. Szabélytalan volt, sárgát azért kapott, mert a félpályánál a meginduló Messit állította meg, taktikai szabálytalanságként. (40:53 körül van, ha meg akarod nézni)Már ne haragudj, de Drenthe hol rúgta meg? Tudtommal porckorongon,
ramos kétszer szabálytalakodott vele (első félidőre mondom) abból ez egyik egy elég durva belépő volt, meg is kapta érte a sárgát. De nagyából leírtam nemrég a szabélytalanságokat, abból melyik volt piroslapos? Vagy sárgás legalább, azokon kívül, amikre meg is kapták a jáékosok a sárgát.Messi-vel amit csináltak az több volt mind undorító Ramos-t vagy 5ször ki lehetett volna állítani gyakorlatilag Messi első öt szerelése kivétel nélkül sárgás volt sőt a bírónak látni kellet volna hogy Messi-t véglegesen le akarjá takarítani a pályáról pirosakat is simán osztani kellet volna.
Igen, sokan ezt fájlalják!Szóval csak azért támadjanak ki, hogy kapjanak ötöt? Smile
Már ne haragudj, de Drenthe hol rúgta meg? Tudtommal porckorongon, de nem ez a lényeg, hanem, hogy hatalmas bunkóság volt az egész "játék" a margit részéről...Drigo írta:akarod mondani térdkalácson...
És nem térdkalácson rúgták, hanem valaki rálökte Gutira, és így találkozott a két térd.
Ne beszéljünk már ostobaságokat könyörgöm.
Üdv!cruyff írta:A real madridnak sikerült lezüllesztenie az el clásicót az egyszerű rangadók szintjére. Régen ez a meccs arról szólt, hogy két fantasztikus támadó szellemű csapat egymásnak ment, aztán hadd szóljon....most...a real a racing santanderhez méltó taktikával állt ki...verik magukat, hogy nem volt 2 gólos különbség....jöttek volna ki JÁTSZANI! Egy 5-ös lett volna a zsákban. 1-0-ás égésnél kijöttek végre...jött is a második gól úgy kb 5 perc múlva...röhej...76-24%-os labdabirtoklás....de nem volt ekkora különbség....szánalmasak, nevetségesek az egész futballvilág rajtuk röhög.......