jövök,látok, győzni nem biztos, h fogok:Dgekkodan írta:Akkor már fel is raktalak ezek szerint? balboa7?
socio66pü
Fifa, PES, FM
- Danka00792
- Director del Fútbol
Bocsi hogy beleszolok, de Ozsi nem irta hogy legyözött, a haverod gyözte le 2x, és ö dumált be neki.lluisllach89 írta:Üdvözlet! Először is: Ozsi: Ne általánoskodj légyszíves, majd játszunk megint ha gondolod ha jól emlékszem volt h 1 meccsen 5öt kaptál h végig Barcával voltál( ahogy elfeküdt Valdes a lövőcselre ajajajjj...) és ha jól tom soha nem vertél meg nem tartozik ide de úgygondolom a mi dolgunk meg rád nem tartozik...

ON!
-
- Director del Fútbol
Üdvözlet! Először is: Ozsi: Ne általánoskodj légyszíves, majd játszunk megint ha gondolod ha jól emlékszem volt h 1 meccsen 5öt kaptál h végig Barcával voltál( ahogy elfeküdt Valdes a lövőcselre ajajajjj...) és ha jól tom soha nem vertél meg nem tartozik ide de úgygondolom a mi dolgunk meg rád nem tartozik...
Gekkodan! Írtam ide is h Arsenallal szretnék lenni, küldtem mailt is megkaptad?
Gekkodan! Írtam ide is h Arsenallal szretnék lenni, küldtem mailt is megkaptad?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Director del Fútbol
faith és lluis!
Majd az I. Eurobarca kupán megmutatjátok egymásnak
Neveztetek már? 
Majd az I. Eurobarca kupán megmutatjátok egymásnak

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
ne kezdjetek már ebből vitát! megoldjátok pü.ben v. msnen. egyébként sem kell felháborodni, csak játék. szerintem nem lehet senkire sem rámondani, h jobb vagyok nála... egyáltalán nem biztos. nem az számít legtöbbször, h ki mennyit játszik

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Faithnomorefaithnomore írta:annyira nem vagyok biztos benne hogy jobb vagy, egyrészt normál sebességen játszok, szal ez nekem gyors volt másrészt ha jobb csapattal vagyok nem ez lett volna az eredmény....lluisllach89 írta:
Annyi a bajom hogy jobb fifás vagyok és szerencséd volt. Merem állítani legközelebb összekerülünk és nem lesz ekkora [auto_cenzúra] nagy mákod akkor szia...

grt a továbbjutáshoz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- vargaakos
- Capitá del Barça
Látom az egyik ágról megvan a döntős. A mi águnk elakadt mivel én nem lehetek gazda (netem miatt) és nem tudtunk kapcsolódni ellenfelemmel (G-Jay). Vkinek ki kellene próbálni vele a játékot aki lehet gazda mert ő meg nem játszott neten. Ha nem tud kapcsolódni akkor én jutnék tovább. Amíg nem lesz egy ember aki kipróbálja ellenfelemmel a játékot addig nem tudunk tovább menni!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
annyira nem vagyok biztos benne hogy jobb vagy, egyrészt normál sebességen játszok, szal ez nekem gyors volt másrészt ha jobb csapattal vagyok nem ez lett volna az eredmény....lluisllach89 írta:Annyi a bajom hogy jobb fifás vagyok és szerencséd volt. Merem állítani legközelebb összekerülünk és nem lesz ekkora [auto_cenzúra] nagy mákod akkor szia...faithnomore írta:még az itteni bajnokságra írom, nem a blogosra, hogy
Atletico Madrid- Valencia 1-2
Valencia- Atletico Madrid 2-4
nem tudom mi baja lett ellenfelemnek de a végén nem a legszebb szavakat intézte hozzám, én sose akarok barcással összeveszni, nem tudom mi lett a baja, gondolom nem bírta elviselni a vereséget:S
-
- Director del Fútbol
Annyi a bajom hogy jobb fifás vagyok és szerencséd volt. Merem állítani legközelebb összekerülünk és nem lesz ekkora [auto_cenzúra] nagy mákod akkor szia...faithnomore írta:még az itteni bajnokságra írom, nem a blogosra, hogy
nem tudom mi baja lett ellenfelemnek de a végén nem a legszebb szavakat intézte hozzám, én sose akarok barcással összeveszni, nem tudom mi lett a baja, gondolom nem bírta elviselni a vereséget:S

- faithnomore
- Entrenador del Barça
még az itteni bajnokságra írom, nem a blogosra, hogy
-
- Director del Fútbol
Újabb helyek teltek be a bajnokságban, eddig 9 sikeres nevezés van, de egy még technikai okok miatt elbírálás alatt áll.
Foglalt csapatok: Chelsea, ManU, Arsenal, Liverpool, Newcastle, Atletico Madrid, Real Madrid, AS Roma, Inter.
Még 6(7) hely kiadó + várólista

Foglalt csapatok: Chelsea, ManU, Arsenal, Liverpool, Newcastle, Atletico Madrid, Real Madrid, AS Roma, Inter.
Még 6(7) hely kiadó + várólista

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Director del Fútbol
A bajnokságot elkezdjük, ahogy összejönnek az emberek.
Mindenkit megkérek, hogy nézze át a szabályokat, csak akkor jelentkezzen, ha tudja tartani a határidőket és stb.
A csapatok kiadását érkezési sorrendben fogjuk elbírálni, így az a döntő, hogy ki írt előbb mailt. Ezért kérem, hogy jelöljetek meg helyettes csapatot is.
Mindenkit megkérek, hogy nézze át a szabályokat, csak akkor jelentkezzen, ha tudja tartani a határidőket és stb.
A csapatok kiadását érkezési sorrendben fogjuk elbírálni, így az a döntő, hogy ki írt előbb mailt. Ezért kérem, hogy jelöljetek meg helyettes csapatot is.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- rszergej
- Capitá del Barça
Lenne egy javaslatom, nemtom mikor lesz vége a mostani bajnokságnak, de szerintem a következő bajnokságot kezdjük csak januárban. Nem tudom kit hogy érintenek az ünnepek, de engem nagyon, mert nálam ez sok utazással jár, így nem tudom, hogy játszanám le a meccseket. Véleményem szerint ez csak kb egy forduló csúszással járna, az nem sok, de ha úgy gondoljátok, akkor kezdjétek el.
Előre is kösz a megértést.
Előre is kösz a megértést.
-
- Director del Fútbol
Ahogy elnézem szabad akkor a Barca? Akkor lennék velük de ha vki mégis okosan kitalálná h azt ő már vhogy lefoglalta v h nem lehet vele lenni akkor Valencia, bár sajna utóbbira v nagyobb esély...
Szerk.: Most szóltak sejtettem h nem lehet velük lenni bár nem értem miért.
Szerk 2.: Arsenalt választottam helyette
Mailt megkaptátok?
Szerk.: Most szóltak sejtettem h nem lehet velük lenni bár nem értem miért.

Szerk 2.: Arsenalt választottam helyette

Akk nekem jó az Atletico.
Jelentkeztem e-mailben.Inter 

-
- Director del Fútbol
Nagyjából egy nappal a meghírdetés után akkor megnyitjuk a nevezést is.
Mostantól a versenykiírás szerint lehet hivatalosan is nevezni a bajnokságra. Kizárólag a blogon leírtak alapján fogadunk el jelentkezést, tehát e-mailben.
http://eurobarcafifa.blog.hu
MÉG 11 HELY KIADÓ + VÁRÓLISTA

szerk. foglalt csapatok: Chelsea, ManU, R. Madrid, Liverpool, Newcastle.
Mostantól a versenykiírás szerint lehet hivatalosan is nevezni a bajnokságra. Kizárólag a blogon leírtak alapján fogadunk el jelentkezést, tehát e-mailben.
http://eurobarcafifa.blog.hu
MÉG 11 HELY KIADÓ + VÁRÓLISTA

szerk. foglalt csapatok: Chelsea, ManU, R. Madrid, Liverpool, Newcastle.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Dani által elkészített blogon minden fontos szabály fent van. Értelem szerűen olyanok jelentkezését várnánk, akik előreláthatólag végig is tudják játszani a bajnokságot, már a rá jutó részüket.
16 csapattal gondoltuk először, és ha így lemegy zökkenőmentesen, és még sokan szeretnének játszani, akkor később lehetne bővíteni akár 32esre is. de előbb ez a 16fő legyen meg, az is már jó.
16 csapattal gondoltuk először, és ha így lemegy zökkenőmentesen, és még sokan szeretnének játszani, akkor később lehetne bővíteni akár 32esre is. de előbb ez a 16fő legyen meg, az is már jó.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Tök időben vagy. Egyellőre még nevezés sincs, csak felmérjük kiket érdekel egyáltalán.rszergej írta:Akkor mégse???Hoppá, asszem egy kicsit hamar jelentkeztem, bocsi

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.