Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi hogy beleszolok, de Ozsi nem irta hogy legyözött, a haverod gyözte le 2x, és ö dumált be neki.lluisllach89 írta:Üdvözlet! Először is: Ozsi: Ne általánoskodj légyszíves, majd játszunk megint ha gondolod ha jól emlékszem volt h 1 meccsen 5öt kaptál h végig Barcával voltál( ahogy elfeküdt Valdes a lövőcselre ajajajjj...) és ha jól tom soha nem vertél meg nem tartozik ide de úgygondolom a mi dolgunk meg rád nem tartozik...
Faithnomorefaithnomore írta:annyira nem vagyok biztos benne hogy jobb vagy, egyrészt normál sebességen játszok, szal ez nekem gyors volt másrészt ha jobb csapattal vagyok nem ez lett volna az eredmény....lluisllach89 írta:
Annyi a bajom hogy jobb fifás vagyok és szerencséd volt. Merem állítani legközelebb összekerülünk és nem lesz ekkora [auto_cenzúra] nagy mákod akkor szia...
annyira nem vagyok biztos benne hogy jobb vagy, egyrészt normál sebességen játszok, szal ez nekem gyors volt másrészt ha jobb csapattal vagyok nem ez lett volna az eredmény....lluisllach89 írta:Annyi a bajom hogy jobb fifás vagyok és szerencséd volt. Merem állítani legközelebb összekerülünk és nem lesz ekkora [auto_cenzúra] nagy mákod akkor szia...faithnomore írta:még az itteni bajnokságra írom, nem a blogosra, hogy
Atletico Madrid- Valencia 1-2
Valencia- Atletico Madrid 2-4
nem tudom mi baja lett ellenfelemnek de a végén nem a legszebb szavakat intézte hozzám, én sose akarok barcással összeveszni, nem tudom mi lett a baja, gondolom nem bírta elviselni a vereséget:S
Annyi a bajom hogy jobb fifás vagyok és szerencséd volt. Merem állítani legközelebb összekerülünk és nem lesz ekkora [auto_cenzúra] nagy mákod akkor szia...faithnomore írta:még az itteni bajnokságra írom, nem a blogosra, hogy
Atletico Madrid- Valencia 1-2
Valencia- Atletico Madrid 2-4
nem tudom mi baja lett ellenfelemnek de a végén nem a legszebb szavakat intézte hozzám, én sose akarok barcással összeveszni, nem tudom mi lett a baja, gondolom nem bírta elviselni a vereséget:S
Tök időben vagy. Egyellőre még nevezés sincs, csak felmérjük kiket érdekel egyáltalán.rszergej írta:Akkor mégse???Hoppá, asszem egy kicsit hamar jelentkeztem, bocsi