Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az idő megszépíti az emlékeket?US SIEMPRE FILES írta: Azért még ott van kaká. Az utolsó és legjobb irányító Zidane volt. Deco meg ennek a kettönek a cipöjét se vihetné.
Az igaz, hogy Zidane-tól messze volt Deco, de szerintem Kakától egyáltalán nem. Mind a 2-en nyertek egy BL-t, úgy hogy vezérek voltak a csapatban. Deco még gyengébb csapattal is volt. Szóval szerintem Kaká nem jobb, mint Deco fénykorában. Kaká a BL győzelme után nem nyújtott túl sokat, Deconak meg volt még utána 2-3 jó éve és nyert még 1 BL-t is...US SIEMPRE FILES írta: Azért még ott van kaká. Az utolsó és legjobb irányító Zidane volt. Deco meg ennek a kettönek a cipöjét se vihetné.
Azért még ott van kaká. Az utolsó és legjobb irányító Zidane volt. Deco meg ennek a kettönek a cipöjét se vihetné.G-Jay írta:Ebben van igazság. Az uccsó igazán nagy irányító, aki mozgatott, az szerintem Deco volt fénykorában.CS0ki írta:Őszintén szólva a tipikus "játékmester" pozícióban már nem hiszek. Nincsenek is már kiemelkedő klasszikus irányítók a fiatalabbak között(pl Fabregas-t se tartom igazi rányítónak). Már a középhátvédnek meg a vkp-nak is jól kell tudni passzolni!
Ebben van igazság. Az uccsó igazán nagy irányító, aki mozgatott, az szerintem Deco volt fénykorában.CS0ki írta:Őszintén szólva a tipikus "játékmester" pozícióban már nem hiszek. Nincsenek is már kiemelkedő klasszikus irányítók a fiatalabbak között(pl Fabregas-t se tartom igazi rányítónak). Már a középhátvédnek meg a vkp-nak is jól kell tudni passzolni!
Jah, itt is vannak érdekes emberek(Benzemás véleményem miatt lehet én is az vagyokCS0ki írta: Nem csak ott, itt is felmerült a neve!De egy ideje hírek se nagyon vannak róla, a Juventus is eléggé rá volt indulva, oda se jutott el...
Egy hét csak elég volt pihenni!Sztem meg ha nyer is a Real, szenvedősen, de én sztem inkább x v. vereség lesz. Ellenünk fölszivták magukat, de ez is kevés volt, most ez a meccs sokat kivett belőlük, úgyhogy sztem ezen a meccsen nem lesznek nagyon frissek, és a Valencia most alapvetően jobb csapat.
Nem csak ott, itt is felmerült a neve!Bár érdekes mennyire akarták őt odaát(a fórumon) aztán most szó se esik róla,
Barca ellen semmit nem mutatott(a real elleni wb meccset nem láttam).Rivaldo11 írta:Diegoról mindennél többet mond a Barca-Beremen, és a Madrid-Bremen meccs. Ficánkolt a pali mindkétszer, és ugyan ez csak két meccs, de látszott, hogy ez az igazi közege.
Az biztos, Madrid ellen parádézott, egyből le is akarták igazolni!Diegoról mindennél többet mond a Barca-Beremen, és a Madrid-Bremen meccs. Ficánkolt a pali mindkétszer, és ugyan ez csak két meccs, de látszott, hogy ez az igazi közege.
Szerintem.
Ez lenne Sneijder. Benne szerintem több van,mint amit eddig kiadott, az a nyári sérülés nagyon nem jött jól. Ő egy lendületes játékos, jól passzol, még pár zseniális passza is van néha-néha, remekül lő, 1-1ben is el tud menni az emberek mellett. Szerintem jól működne, ha a uti-Gago-Diarra hármas mellett bal oldalt Sneijder lenne, jobbra Robben, és egy csatár elől.Lendület kell, gyorsaság, egy az egy elleni megoldások, hogy az ellen kapujától 30-40 méterre már "le tudjon venni" egy embert, megalapozva a téámadást.
Jaja, Kaká jó lett volna, és meg is lehetett volna szerezni, bár ő közelebb áll a támadóközéppályáshoz, mint az irányítóhoz!CSOki: Szerintem A Madridnak elsősorban egy stílusban is megfelelő irányító kell. Nem Ronaldora, hanem Kakára kellett volna rámenni, mert szerintem előbb utóbb megcsömörlik most már, eljön a váltás ideje. Ha Ő nem akkor ott lenne Diego. Szinte ordít róla hogy el kellene vinni Brémából, annyira kinőtte. ( Diego-Gago belső kettős nem lene épp gyenge. Ha a rendszer 4-3-3, akkor mögéjük Diarrát, és elég ütős középpálya. Egy igazi vkp-Diarra-egy "átmenet"-Gago, és egy totál attraktív előkészítő-Diego. Így lenne egyensúlyban a középpálya.)
Az Diarra-Gago alap lenne nálam is. Mellettük jelenleg Guti, akinek ha nincs túl sok védekező feladata, általában jobban is teljesít.Egy igazi vkp-Diarra-egy "átmenet"-Gago, és egy totál attraktív előkészítő-Diego. Így lenne egyensúlyban a középpálya.)
Ennyi alapján pont lehetnél!Szélső kérdésben már nem lenne ötletem, de nem is vagyok Mijatovic. Wink
Miért, hogy jön ő ide?Kezd Ramos szimpatikus lenni. Laughing
Szerintem az még annyira nem fog előtérbe kerülni, Guti, Sneijder, VdV (Gago). Ők vannak a feladatra egyelőre.de kinek tűnik fel, hogy kellene egy "játékcsináló" is? Mert amíg az nincs, új stílus sem lesz.
Például? Ha nem vesszük meg LD-t, kiváncsi vagyok szerinted mik a lehetőségek.Legalább 10 vkp-t lehetne sorolni, aki messze jobb, és akit ennyiért simán megvehettek volna.