Diegoról mindennél többet mond a Barca-Beremen, és a Madrid-Bremen meccs. Ficánkolt a pali mindkétszer, és ugyan ez csak két meccs, de látszott, hogy ez az igazi közege.
Szerintem.
Az biztos, Madrid ellen parádézott, egyből le is akarták igazolni!

Mondjuk egy ilyen játékosnál is gyanus, hogy még mindig a Werderben van, pedig nyáron szinte sírt, hogy vigye már valaki el!

Viszont úgy hallottam, hogy idén már szürkébb, neki tényleg váltani kellett volna már a nyáron, lehet, hogy most megtört kicsit a pályafutása...

De ettől függetlenül én lutrinak éreztem nyáron is már. persze valamilyen szeinten a legtöbb játékos az!
Lendület kell, gyorsaság, egy az egy elleni megoldások, hogy az ellen kapujától 30-40 méterre már "le tudjon venni" egy embert, megalapozva a téámadást.
Ez lenne Sneijder. Benne szerintem több van,mint amit eddig kiadott, az a nyári sérülés nagyon nem jött jól. Ő egy lendületes játékos, jól passzol, még pár zseniális passza is van néha-néha, remekül lő, 1-1ben is el tud menni az emberek mellett. Szerintem jól működne, ha a uti-Gago-Diarra hármas mellett bal oldalt Sneijder lenne, jobbra Robben, és egy csatár elől.
Egyébként még szélső posztra Ribery-t tartom jó megoldásnak, már csak az irányítói képességei miatt is! Sajnos ez nem kívánság műsor!
Közben már tényként közli Diarra leigazolását az AS, összeg még nincs!