Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán fontos lehet hogy a felsö képen a kör egy megemlékezés miatti 1 perces szünetEtooka írta:Pár kép,nagyon jó látni,hogy így együtt van a csapat:
Lényeg a lényeg:Nagyon jó ez a csapat,öröm értük szurkolni
Na ez hiáyzott Frank idején nagyon.menczel írta: This season 12 of Barça’s 46 goals have come from set pieces with corners, free-kicks and penalties resulting in 26 per cent of the methods by which the team have scored.
Az idei szezonban a Barca 46 goljából 12 állított szituációból esett, szögletből szabadrugásból és büntetőből, ez 26 százaléka az elért találatoknak.
forrás:fcbarcelona.cat
szerinte azért nem játszik mert nem fér bele a taktikai felállásba mivel inkább támadó szélső és a védekezéshez nem tud annyit hozzátenni mint kéne .Danka00792 írta:Ez aztán az indok.messideco írta:Es van egy jatekos, csak egy akit utalok a Barcabol, es ez Sylvinho. H miert? Nemtom.![]()
Én egyébként kifejezetten szeretem Sylvinho-t, elképzelni sem tudnék nála jobb tartalék bal bekket, kár, hogy ezt Pep nem igy gondolja. Korától függetlenül még gyors, jól támad. Persze megértem, hogy ebbe a Barcába nem illik bele, mert inkább a jobb széleket favorizáljuk, Alves meg Messi miatt, és ezért inkább jól védekezö játékos kell a bal oldalra, de R10 korában nagyon jól megértették egymást a brazilok ott a bal oldalt, amikor épp nem Van Bronkhorst-al zsugázott Roni, és a védekezéssel sem volt nagyobb gond ha az emlékezetem nem csal.![]()
Plusz ha élöben nem is, kissebb összefoglalókból láttam Sylvinho-t játszani az Arsenal-ban. Elképesztő, hogy mire volt képes. Kövezzetek meg én szeretem az öreget.
Ez aztán az indok.messideco írta:Es van egy jatekos, csak egy akit utalok a Barcabol, es ez Sylvinho. H miert? Nemtom.
Bocs h ezt mondom de:TE NAGYON NEM ÉRTHETSZ EZEKHEZ A DOLGOKHOZmessideco írta:Ha Zambrotta lenne a jobbhatved, akkor sztem fele ennyi golt sem lottek volna Messiek. Marquez es Puyol kellene sztem kozepen legyenek. Es van egy jatekos, csak egy akit utalok a Barcabol, es ez Sylvinho. H miert? Nemtom.Abidalert sem vok odaig, de inkabb o inkabb job ezen a poszton. Harom kp-t tennek.Ezek: Iniesta, Hleb Xavi, elol pedig Messi,Eto,Titi...
Valaszoljatok h lehet...