Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna kapus. De jövőhétre már megszűnik a csapatom. 3 nap míg lejár a licit. És hétfőn már meg tudnám venni.elbandi írta:hát ha kell én befogadok egy játékost de kapus nem kell
hát ha kell én befogadok egy játékost de kapus nem kellMessiFan írta:Hali. Valaki meg venné ezt a játékosom? Guillaume Julien (177427530)
Az új csapatommal majd vissza szeretném vásárolni. Ha valaki megtenné nekem nagyon meghálálnám. Akár a 3szorosát is visszaadom ha kell
Azért szeretném ha valaki megvenné mert miután megszűnik a csapatom akkor ők is.. És ő a kedvenc játékosom
Akiket alapból kapták azoknál csak próbálgatással. Akiket meg a scoutok találtak azoknál meg mindig 1-2 skillről ír. De ilyenkor is benne van hogy másból (is) jók. Ilyenkor én beszoktam rakni a főskillnek megfelelő posztra és végigpróbálom a nyilazásokat.kleno04 írta:valaki el tudná mondani hogy az ifi játékosaimról mikor tudom meg hogy mégis milyen poszton játszanak mert ugye lesz az első fordulóm az ifi csapattal is de nem tudom hogy melyik mit tud egyáltalán![]()
valaki tudna segíteni az jó lenne
Köszönöm szépen! Nem hinném, h több van a két csapat közt mivel nekem csak a védelmem jó.socio66 írta:Bowlinggolyo,gratulálok a győzelmedhez,abszolút papírforma volt,sőt több van csapataink közt mint 4 gól. Jövő héten Firpo-val játszom,hát ellene sem számítok sok jóra..
Már kihívtalakXzibit25 írta:Gratulálok Kamaj a győzelmedhez.És minden más győztesnek is, akik nem nyertek (mint én) azoknak: gyerünk legközelebb menni fog![]()
Én jövő héten az ismeretlen csapattal játszom.![]()
Más:Piton köszi a felnőtt bari meccset és grat.
Aki akar felnőtt v ifi barit az hívjon ki.
először is, inkább olyan csapat.bowlinggolyo írta:Eltudná mondani vki h ki kicsoda az ifibajnokságban mert van vagy 4 ojan csapat akit nem is ismerek sőt nem is hallotam róluk.
aham tök jó köszike akkor 16 hét múlva lesz egy zsír edzőm:Dmindorokke_barca írta:kleno04: azert mert jatekos akit edzokent akarsz alkalmazni legalabb 16 hete a csapatod tagja kell legyen... minel nagyobb a tapasztalata a jatekosnak, annal olcsobban nevelhetsz edzot belole...
köszi megvan de miért csak egy emberemet engedi kinevezni mert én most vettem egy jó edzőt és csak másik játékosomat engedné kinevezniTheo írta:Edzések -> Edzőcsere, és ott van 2 lehetőség, na nem a Külső toborzássalkleno04 írta:hello mindenki![]()
valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan lehet egy játékost edzővé kinevezni![]()
köszi előre is
Edzések -> Edzőcsere, és ott van 2 lehetőség, na nem a Külső toborzássalkleno04 írta:hello mindenki![]()
valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan lehet egy játékost edzővé kinevezni![]()
köszi előre is