gekkodan írta:Nálam Josep Guardiola Sala 2008. December 13-tól, a mai naptól vált méltóvá arra, hogy az FC Barcelona edzője legyen.
Azt mondtam amikor leültették a padra, hogy szkeptikus vagyok és félek, hogy tapasztalatlan a feladatra. Azt mondtam, hogy December 13 után fogok ítéletet mondani, hiába volt a 20 meccses veretlenségi sorozat. Nehezen indult, de elképesztő formába lendítette a srácokat. Ám más megverni egy Almeriát és más elverni egy Real Madridot.
Guardiola ma bizonyított: helye van a csapatunk kispadján. Bízom benne, hogy sok örömet okoz még nekünk és most már kijelenthetően egy felkészült, jól képzett, pozitív mentalitással bíró ember vezet minket, akiben bízhatunk.
HAJRÁ PEP! HAJRÁ BARCA!
Igen, én is hasonlóképp szeretnék nyilatkozni Peppel kapcsolatban.
Sokan emlékezhetnek, nekem nagyon nem volt ínyemre a kinevezése, kárhoztattam is érte a vezetőséget. Fiatalnak, tapasztalatlannak tartottam, aki nem biztos, hogy elbír ennyi sztárral, és a nagycsapat padjának 'súlyával'.
Viszont az ígéretemet, amit az első forduló előtt tettem, betartottam: az El Clásicóig nem írtam róla semmit, sem jót, sem negatívumot.
Tegnap meccs előtt beírtam: eddig a kollokviumokat teljesítette, most jön a szigorlat. Átment rajta, és jelest kapott.
Engem is meggyőzött végérvényesen. Egy NAGY játékos révbe ért a Barcelona kispadján. Az eddigi munkája tiszteletet és elismerést érdemel, csak pozitív jelzőkkel tudom értékelni eddigi munkáját.
Nagyon kellemesen csalódtam benne, és ha így folytatja: Fernández, Daucík, Herrera, Michels, Venables és Cruyff magasságába emelkedhet.
Ahogyan tüzeli a játékosait, ahogy a földön tartja őket, ahogy visszafogottan nyilatkozik, példa nélküli. Maximális tiszteletem és elismerésem az övé. Végérvényesen elismertté tette magát, és elnyerte maximális bizalmamat, csodálatomat!
FORCA PEP! VELED VAGYUNK! SZERETÜNK!
VISCA CATALUNYA!