Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt te se gondoltad komolyan.LG írta:Cambiasso, Stankovics, Zanetti, MuntariAzért ez elég ütős.
Mig a nem tudom, mostanában kik szoktak a kp-n játszani...gondolom Carrick, Scholes, meg még vkik...
Hogy egy kis elfogultságot beletegyek, két éve a Milan csúnyán hazaküldte ezt a nagy MU-t egy 3-0ával a BLből. Abba a párharcba is ugyanilyen arccal érkeztek az angolok, nagy koppanás is lett a vége. Hasonlóan meglepheti most őket Milánó kék-fekete oldala isgergo9 írta:Na ez azért enyhén szólva tulzásBoixos írta:enyhén szólva röhejes lefosozni az olasz "cuccot" az angol "cucchoz" képest. azért, mert 100 évben egyszer úgy jött ki a lépés, h két angol fanyűvő brigád döntőzött a blben, még nem jelenti azt, h fényévekkel jobbak lennének, mondjuk akár az olaszoknál is. az biztos, h a legnagyobb lóvékat a ködben szakítják, de ettől függetlenül bőven vannak legalább olyan jó brigádok máshol is, mint mostanság a mú, h a jelen pillanatban szirszar cselzit, a nulla arzenált vagy a franctudjamilyennapotkifogó liverpoolt már ne is említsem. és ezek négyen ott az "elit", a maradék brigádokra szót sem érdemes pazarolni, mert azoknál húsz-harminc évvel ezelőtt megállt az idő.
nyugodtan megbökheti az inter a mencsesztert, egyelőre még abszolút kétesélyes a bugi.![]()
![]()
Azért a fanyűvőkék elég szépen lemostak mindenkit a pályáról. A 3 olasz jómadár az angolok ellen ugy zuhant ki hogy 6 meccsből egyet sem nyertek. Roma ugye gólt sem rugott kettős verség, Inter kettős vereség a franctudjamilyennapotkifogó liverpool ellen, a nulla arzenál pedig lefutballozta a Milan-t a pályáról.
Az meg hogy máshol is vannak bőven olyan jó csapatok is mint a MU az meg egy kcsit vicces. Csak az uccsó két év: 2x pl győztes,2x angol szuperkupagyőztes,BL győztes,klubvilágbajnok, aranylabdása.aranycipőse van stb stb. A Barca az egyetlen csapat ami nagyon komoly esélyekkel indulna harcba a mu ellen. Nem hiszem hogy az Inter ki tudja ejteni a mu-t. Esélyek olyan 60%-40% a MUnak. Sőt sztem Milanoba se fog tudni mit kezdeni a MU-val nemhogy az Old Traffordon ami gyakorlatilag mészárszék az elmult években.
Az Inter középpályája?? Nah az biztos hogy nem Mu szint. Nem látok bennük akkora átütő erőt hogy Európában is vigyék valamire. Egyedül Ibrában bízhatnak aki jelenleg szerintem a 2. legjobb csatár Samu mögött.LG írta:Hát én Inter szurkolóként se adnék sok esélyt a továbbjutásra. Nem vagyunk nagy formában, a Munak van egy nagyon stabil védelme, egy kiváló kapussal. Egyedül Ibraban bizok, de félek, h egyedül kevés lesz. Az Internek is remek kapusa van, de az előtte levő védelem már annyira nem acélos. Bár ezt enyhitheti az erős középálya, talán itt erősebbek vagyunk a munál. Én is max 40%-ot adok az Inter továbbjutásra. Az olaszok a 90 években, meg 2000-s évek elején nagyok jók voltak, de ezek most nem az ő éveik, nyilván ebben benne van a bunda botrány is.
Viszont most a spanyolok nagyon jókAz Atletico és Villarreal is fel tudta venni a versenyt a Liverpoollal és muval. A Real is erősnek tűnik Ramossal, a Barcát meg nem kell fejtegetnem. Szóval idén ők letaszithatják az angolokat a trónról, főleg, h az Arsenal és a Chelsea pocsék formában van, a Poollal a BL-ben azért mindig kell számolni, a Mu erős, de nekem nem tűnik olyan erősnek mint tavaly. Azért most C. Ronaldo közel sincs oylan formában, bár ellenünk tavaly sem villantott sokat.
Na ez azért enyhén szólva tulzásBoixos írta:enyhén szólva röhejes lefosozni az olasz "cuccot" az angol "cucchoz" képest. azért, mert 100 évben egyszer úgy jött ki a lépés, h két angol fanyűvő brigád döntőzött a blben, még nem jelenti azt, h fényévekkel jobbak lennének, mondjuk akár az olaszoknál is. az biztos, h a legnagyobb lóvékat a ködben szakítják, de ettől függetlenül bőven vannak legalább olyan jó brigádok máshol is, mint mostanság a mú, h a jelen pillanatban szirszar cselzit, a nulla arzenált vagy a franctudjamilyennapotkifogó liverpoolt már ne is említsem. és ezek négyen ott az "elit", a maradék brigádokra szót sem érdemes pazarolni, mert azoknál húsz-harminc évvel ezelőtt megállt az idő.
nyugodtan megbökheti az inter a mencsesztert, egyelőre még abszolút kétesélyes a bugi.
nekem van m1 -em, de itt ha jól értettem páran problémáztak azon, hogy csak TV6 -os csatornán van a BL, máshol nem...Csabinho91 írta:M1en a Real - Pool-t adják am www.rojadirecta.org ott tudod nézni a barca meccset..Ilúvatar írta:skacok, mi a teendő ha nincs TV6 -om? tényleg egy csatorna se közvetíti a bajnokok ligáját??? mivan az m1 -el? tavaly m1 -en volt a BL...
M1en a Real - Pool-t adják am www.rojadirecta.org ott tudod nézni a barca meccset..Ilúvatar írta:skacok, mi a teendő ha nincs TV6 -om? tényleg egy csatorna se közvetíti a bajnokok ligáját??? mivan az m1 -el? tavaly m1 -en volt a BL...
Miki!ozsimiki írta:valószínű azért ez a cseppet sem szimpatikus hsz,mert pénzed van rajtuk, másnak nem tudom be,h egy teljesen korrekt edzőt, megítélsz azért mert most így tolja a csapata,és mint embert illetsz negatív kritikávalgekkodan írta: Martin O'neill meg egy szégyenteljes ember. A sok 1 gólos győzelmeivel együtt.
szerk. valszeg csak anyáznom kellett, mert itt az 1-1
(pénzem van rajtuk, szóval még 1 gól kell)egy Aston Villa van a 3. helyen, ami ennek az embernek,és a játékosainak köszönhető, h a lényegesen jobb állománnyal rendelkező chelsea,és arsenal mögöttük van, sajnos chelsea csak ideiglenesen.
még ha az adott játék nem is tetszik,vki ezért szégyenteljesnek nevezni...
Írtam, hogy miért nevezem annak. Az ember minden csapatnál gusztustalan focit csinál. Nem vitatom az eredményeit, de amikor egy csapat a 70. perc után elfogadja, hogy otthon hoz egy X-et, akkor ott komoly baj van.ozsimiki írta:
valószínű azért ez a cseppet sem szimpatikus hsz,mert pénzed van rajtuk, másnak nem tudom be,h egy teljesen korrekt edzőt, megítélsz azért mert most így tolja a csapata,és mint embert illetsz negatív kritikávalegy Aston Villa van a 3. helyen, ami ennek az embernek,és a játékosainak köszönhető, h a lényegesen jobb állománnyal rendelkező chelsea,és arsenal mögöttük van, sajnos chelsea csak ideiglenesen.
még ha az adott játék nem is tetszik,vki ezért szégyenteljesnek nevezni...
valószínű azért ez a cseppet sem szimpatikus hsz,mert pénzed van rajtuk, másnak nem tudom be,h egy teljesen korrekt edzőt, megítélsz azért mert most így tolja a csapata,és mint embert illetsz negatív kritikávalgekkodan írta: Martin O'neill meg egy szégyenteljes ember. A sok 1 gólos győzelmeivel együtt.
szerk. valszeg csak anyáznom kellett, mert itt az 1-1
(pénzem van rajtuk, szóval még 1 gól kell)
Nah azért ne menjünk át vicc kategóriába...messi6502 írta:Azt hiszem Murinnyó, a Portóba és a Chelseaben is megmutatta, hogy számára nincs olyan állás/meccs, hogy ne tudna valamit előhúzni a tarsolyából.lluisllach89 írta: Miért nyerné a taktikai párbajt murinnyó? Miért nagyobb taktikus mint SAF? Kíváncsian várok 1 értékelhető választ...
Gondolom a bl győzelmet a Portóval, nem a véletlennek kell felírni.
SAF-t meg soha nem tartottam olyan nagy szintű edzőnek, mint sokan gondolják, bár az érdemei, amit a klubjával elért, az figyelemre méltó!
Ha meg a legfontosabb embereket nézzük, akkor szerintem Ibrát és CRt kell kiemelni és a meccs csak 2 hónap múlva lesz, de Ibra sokkal jobb formába van, mint CR..
Meg az Inter, csapat szintjén is meggyőzőbb, amit mutat...
Egy beképzelt majom miért lenne nagyobb taktikus mint SIR ALEX FERGUSON? Tehát ez számomra úgy hihetetlen ahogy van...messi6502 írta:Így van!Bányász írta: Viszont a nagy taktikus Mourinho a bivaly erős kerettel rendelkező Chelseavel nem tudtad megnyerni a Bl-t....szóval két oldala van az éremnek.
És azért mostanában az Inter sincs csúcsformában.Nyerik ugyan a meccseiket de elég nyögvenyelősen....a Bl-ben meg végképp nem úgy megy nekik ahogy azt az ember elvárná.
Nálam egyértelműen a MU a favorit.
Én, csak arra akartam rávilágitani, hogy nem kell, leírni az Intert.
És abban is igazad van, hogy az Inter nyögvenyelős, de a MUra se mondanám a magabiztosságot.
Szerintem témát zárjuk, mindenki más és más megvilágításban látja, az esélyeket. Én a meccstől taktikai harcot várok, ezért érzem előnyben az Intert.