Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.02.19. 14:53:18

LG írta:Cambiasso, Stankovics, Zanetti, Muntari :arrow: Azért ez elég ütős.
Mig a nem tudom, mostanában kik szoktak a kp-n játszani...gondolom Carrick, Scholes, meg még vkik...
Ezt te se gondoltad komolyan.
A technikás Sztánkovics meg az eszes Muntári... Világverő középpálya a Bologna ellen.
De nem a Mu ellen. Scholes, Carrick középen, Anderson is elkezdett edzegetni, széleken Cr7, Nani, Giggs.

Ibra a fő fegyverük meg Murinnyó. Amíg a cselszki edzője volt a portugál, SAF nagyon ritkán tudott győzni ellene. Bár szerintem most sikerülni fog neki ahogy a továbbjutás is.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
darmian
Jugador del Barça

2009.02.19. 14:44:14

gergo9 írta:
Boixos írta:enyhén szólva röhejes lefosozni az olasz "cuccot" az angol "cucchoz" képest. azért, mert 100 évben egyszer úgy jött ki a lépés, h két angol fanyűvő brigád döntőzött a blben, még nem jelenti azt, h fényévekkel jobbak lennének, mondjuk akár az olaszoknál is. az biztos, h a legnagyobb lóvékat a ködben szakítják, de ettől függetlenül bőven vannak legalább olyan jó brigádok máshol is, mint mostanság a mú, h a jelen pillanatban szirszar cselzit, a nulla arzenált vagy a franctudjamilyennapotkifogó liverpoolt már ne is említsem. és ezek négyen ott az "elit", a maradék brigádokra szót sem érdemes pazarolni, mert azoknál húsz-harminc évvel ezelőtt megállt az idő.
nyugodtan megbökheti az inter a mencsesztert, egyelőre még abszolút kétesélyes a bugi.
Na ez azért enyhén szólva tulzás [-X [-X
Azért a fanyűvőkék elég szépen lemostak mindenkit a pályáról. A 3 olasz jómadár az angolok ellen ugy zuhant ki hogy 6 meccsből egyet sem nyertek. Roma ugye gólt sem rugott kettős verség, Inter kettős vereség a franctudjamilyennapotkifogó liverpool ellen, a nulla arzenál pedig lefutballozta a Milan-t a pályáról.
Az meg hogy máshol is vannak bőven olyan jó csapatok is mint a MU az meg egy kcsit vicces. Csak az uccsó két év: 2x pl győztes,2x angol szuperkupagyőztes,BL győztes,klubvilágbajnok, aranylabdása.aranycipőse van stb stb. A Barca az egyetlen csapat ami nagyon komoly esélyekkel indulna harcba a mu ellen. Nem hiszem hogy az Inter ki tudja ejteni a mu-t. Esélyek olyan 60%-40% a MUnak. Sőt sztem Milanoba se fog tudni mit kezdeni a MU-val nemhogy az Old Traffordon ami gyakorlatilag mészárszék az elmult években.
Hogy egy kis elfogultságot beletegyek, két éve a Milan csúnyán hazaküldte ezt a nagy MU-t egy 3-0ával a BLből. Abba a párharcba is ugyanilyen arccal érkeztek az angolok, nagy koppanás is lett a vége. Hasonlóan meglepheti most őket Milánó kék-fekete oldala is 8) Alapból egy nagyon hajtós csapat az Inter, 90 percen át futnak és hajtanak, de most még az utóbbi évek nemzetközi sikertelenségei után Murinhóval duplán odateszik majd magukat. Meccsdöntő ember meg van ott is van szép számmal, ha kell Adriano is besegít kézzel. Nem olyan esélytelen ez az Inter, mint te írod :wink:
Aprieto

2009.02.19. 14:37:04

Hali!

Hogy hozzászóljak én is:

Szerintem az Internek az egyetlen fegyvere a remek védekezés és Ibrahimovic. Ennyi.
Ha sikerül kivédekezni a MU rohamait és egyszer megindul Ibra vagy elsül a lába harmincról, akkor van esélye az Internek.
Én kb. 75%-ot látok a MU továbbjutására.
manuel
Jugador d'estrella

2009.02.19. 14:29:57

Azok a valakik egész pontosan Giggs,Scholes,Carrick és C.Ronaldo vagyis igy az Internek nemsok esélye van szerintem.Mégha Ibhra csatár poszton talán az egyik legjobb (Eto után)ez elmondható a másikoldalon úgyanúgy Rooneyról is.És a védelmet tekintve talán abban amiben jobb lehet az Inter a Unitedtől.Ja és sajnos éppen ezek a valakik végeztek velünk is a tavaly. Úgyhogy egyértelmű szerintem hogyki a favorit.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.19. 14:11:06

Cambiasso, Stankovics, Zanetti, Muntari :arrow: Azért ez elég ütős.
Mig a nem tudom, mostanában kik szoktak a kp-n játszani...gondolom Carrick, Scholes, meg még vkik...
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.02.19. 13:55:37

LG írta:Hát én Inter szurkolóként se adnék sok esélyt a továbbjutásra. Nem vagyunk nagy formában, a Munak van egy nagyon stabil védelme, egy kiváló kapussal. Egyedül Ibraban bizok, de félek, h egyedül kevés lesz. Az Internek is remek kapusa van, de az előtte levő védelem már annyira nem acélos. Bár ezt enyhitheti az erős középálya, talán itt erősebbek vagyunk a munál. Én is max 40%-ot adok az Inter továbbjutásra. Az olaszok a 90 években, meg 2000-s évek elején nagyok jók voltak, de ezek most nem az ő éveik, nyilván ebben benne van a bunda botrány is.
Viszont most a spanyolok nagyon jók :!: Az Atletico és Villarreal is fel tudta venni a versenyt a Liverpoollal és muval. A Real is erősnek tűnik Ramossal, a Barcát meg nem kell fejtegetnem. Szóval idén ők letaszithatják az angolokat a trónról, főleg, h az Arsenal és a Chelsea pocsék formában van, a Poollal a BL-ben azért mindig kell számolni, a Mu erős, de nekem nem tűnik olyan erősnek mint tavaly. Azért most C. Ronaldo közel sincs oylan formában, bár ellenünk tavaly sem villantott sokat.
Az Inter középpályája?? Nah az biztos hogy nem Mu szint. Nem látok bennük akkora átütő erőt hogy Európában is vigyék valamire. Egyedül Ibrában bízhatnak aki jelenleg szerintem a 2. legjobb csatár Samu mögött.

Viszont nehogy a védelmek meccse legyen antifocival..
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.19. 10:41:32

Hát én Inter szurkolóként se adnék sok esélyt a továbbjutásra. Nem vagyunk nagy formában, a Munak van egy nagyon stabil védelme, egy kiváló kapussal. Egyedül Ibraban bizok, de félek, h egyedül kevés lesz. Az Internek is remek kapusa van, de az előtte levő védelem már annyira nem acélos. Bár ezt enyhitheti az erős középálya, talán itt erősebbek vagyunk a munál. Én is max 40%-ot adok az Inter továbbjutásra. Az olaszok a 90 években, meg 2000-s évek elején nagyok jók voltak, de ezek most nem az ő éveik, nyilván ebben benne van a bunda botrány is.
Viszont most a spanyolok nagyon jók :!: Az Atletico és Villarreal is fel tudta venni a versenyt a Liverpoollal és muval. A Real is erősnek tűnik Ramossal, a Barcát meg nem kell fejtegetnem. Szóval idén ők letaszithatják az angolokat a trónról, főleg, h az Arsenal és a Chelsea pocsék formában van, a Poollal a BL-ben azért mindig kell számolni, a Mu erős, de nekem nem tűnik olyan erősnek mint tavaly. Azért most C. Ronaldo közel sincs oylan formában, bár ellenünk tavaly sem villantott sokat.
gergo9
Director del Fútbol

2009.02.18. 23:34:11

Boixos írta:enyhén szólva röhejes lefosozni az olasz "cuccot" az angol "cucchoz" képest. azért, mert 100 évben egyszer úgy jött ki a lépés, h két angol fanyűvő brigád döntőzött a blben, még nem jelenti azt, h fényévekkel jobbak lennének, mondjuk akár az olaszoknál is. az biztos, h a legnagyobb lóvékat a ködben szakítják, de ettől függetlenül bőven vannak legalább olyan jó brigádok máshol is, mint mostanság a mú, h a jelen pillanatban szirszar cselzit, a nulla arzenált vagy a franctudjamilyennapotkifogó liverpoolt már ne is említsem. és ezek négyen ott az "elit", a maradék brigádokra szót sem érdemes pazarolni, mert azoknál húsz-harminc évvel ezelőtt megállt az idő.
nyugodtan megbökheti az inter a mencsesztert, egyelőre még abszolút kétesélyes a bugi.
Na ez azért enyhén szólva tulzás [-X [-X
Azért a fanyűvőkék elég szépen lemostak mindenkit a pályáról. A 3 olasz jómadár az angolok ellen ugy zuhant ki hogy 6 meccsből egyet sem nyertek. Roma ugye gólt sem rugott kettős verség, Inter kettős vereség a franctudjamilyennapotkifogó liverpool ellen, a nulla arzenál pedig lefutballozta a Milan-t a pályáról.
Az meg hogy máshol is vannak bőven olyan jó csapatok is mint a MU az meg egy kcsit vicces. Csak az uccsó két év: 2x pl győztes,2x angol szuperkupagyőztes,BL győztes,klubvilágbajnok, aranylabdása.aranycipőse van stb stb. A Barca az egyetlen csapat ami nagyon komoly esélyekkel indulna harcba a mu ellen. Nem hiszem hogy az Inter ki tudja ejteni a mu-t. Esélyek olyan 60%-40% a MUnak. Sőt sztem Milanoba se fog tudni mit kezdeni a MU-val nemhogy az Old Traffordon ami gyakorlatilag mészárszék az elmult években.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.18. 23:01:51

Dani,Tamás!

én sem szeretem az olyan focit, ahogy ti sem. de ettől még nem lesz vki szhar ember az én szememben. még rossz edzőnek sem nevezném, csak nem szimpatikus a focija, azt aláírom,de mint ember ettől nem lehet megítélni, nekem ez bántotta a szemem.

celtic,és a villa sem a technikás playak tucatjáról volt híres,hogy annyira kreatív focit nyomathasson,de tény ennél lehetne jobbat. (ahogy pár meccsükön szépen is játszanak)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2009.02.18. 22:59:59

Csabinho91 írta:
Ilúvatar írta:skacok, mi a teendő ha nincs TV6 -om? tényleg egy csatorna se közvetíti a bajnokok ligáját??? mivan az m1 -el? tavaly m1 -en volt a BL...
M1en a Real - Pool-t adják am www.rojadirecta.org ott tudod nézni a barca meccset..
nekem van m1 -em, de itt ha jól értettem páran problémáztak azon, hogy csak TV6 -os csatornán van a BL, máshol nem...

mindegy...
és mikor lesz a real pool?
KépKép
Csabinho91
Barça B

2009.02.18. 22:36:03

Ilúvatar írta:skacok, mi a teendő ha nincs TV6 -om? tényleg egy csatorna se közvetíti a bajnokok ligáját??? mivan az m1 -el? tavaly m1 -en volt a BL...
M1en a Real - Pool-t adják am www.rojadirecta.org ott tudod nézni a barca meccset..
Visca el Barca! Més que un club!
Deus
Boixos Nois

2009.02.18. 22:30:46

skacok, mi a teendő ha nincs TV6 -om? tényleg egy csatorna se közvetíti a bajnokok ligáját??? mivan az m1 -el? tavaly m1 -en volt a BL...
KépKép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.18. 22:30:44

ozsimiki írta:
gekkodan írta: Martin O'neill meg egy szégyenteljes ember. A sok 1 gólos győzelmeivel együtt.

szerk. valszeg csak anyáznom kellett, mert itt az 1-1 :lol:

(pénzem van rajtuk, szóval még 1 gól kell)
valószínű azért ez a cseppet sem szimpatikus hsz,mert pénzed van rajtuk, másnak nem tudom be,h egy teljesen korrekt edzőt, megítélsz azért mert most így tolja a csapata,és mint embert illetsz negatív kritikával :? egy Aston Villa van a 3. helyen, ami ennek az embernek,és a játékosainak köszönhető, h a lényegesen jobb állománnyal rendelkező chelsea,és arsenal mögöttük van, sajnos chelsea csak ideiglenesen.

még ha az adott játék nem is tetszik,vki ezért szégyenteljesnek nevezni...
Miki!

Volt szerencsém a neten nézni a mai meccset. Ha nem tudom, hogy az Aston Villa a PL 3. helyezettje, akkor max. egy gyenge középcsapatnak gondoltam volna. Gyenge védekezéssel, elemi hibák tömkelegével, siralmas helyezkedési hibákkal, és az elképzelés teljes hiányával. A támadásaik nem egyszer esetlegesek voltak.
És akkor még azt mondják, hogy a La Liga a gyenge. A PL sem lehet sokkal erősebb, ha egy ilyen "antifutballt" játszó együttes a 3. helyen állhat huszonvalahány forduló után.
Az pedig, hogy ilyen 'futballt' játszanak, némileg okozója az edző személye is.

Ennyi az én külön bejáratú szerény véleményem.
Nem kell vele egyetérteni.
Láttam a meccset, így bizton állíthatom: ennél rosszabb meccset nem nagyon láttam az idén.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.18. 22:25:32

ozsimiki írta:
valószínű azért ez a cseppet sem szimpatikus hsz,mert pénzed van rajtuk, másnak nem tudom be,h egy teljesen korrekt edzőt, megítélsz azért mert most így tolja a csapata,és mint embert illetsz negatív kritikával :? egy Aston Villa van a 3. helyen, ami ennek az embernek,és a játékosainak köszönhető, h a lényegesen jobb állománnyal rendelkező chelsea,és arsenal mögöttük van, sajnos chelsea csak ideiglenesen.

Írtam, hogy miért nevezem annak. Az ember minden csapatnál gusztustalan focit csinál. Nem vitatom az eredményeit, de amikor egy csapat a 70. perc után elfogadja, hogy otthon hoz egy X-et, akkor ott komoly baj van.

A Celticnél ugyanez a felfogás uralkodott. Szépen pontocskákkal előre, 1-1 góllal nyerni a meccseket, nézhetetlen és ócska focival, igaz eredményesen. Szégyenteljes, mert a támadófoci és a szép foci sehol nincs. Ezt a játékot arra találták ki, hogy nézhető legyen, kiváltképp Angliában, ahol a foci egyet jelent a show-al és káprázattal.

Sokat lehet fikázni az olasz focit, én sem szeretem. DE! Még mindig inkább játsszák a focit, mint ennek az O'neill-nek bármelyik csapata. Nekünk is volt részünk tapasztalni, hogy milyen gusztustalan egy ilyen csapat ellen játszani.

És igen: azért lettem Barca-drukker, mert hiszek a szép és szórakoztató fociban. Nekem olykor még az eredménynél is fontosabb. Persze a legszebb, hogy a kettő együtt legyen.

A pénzem másodlagos, nem haltam bele. A foci gusztustalan, az ember munkássága meg még rondább. Kiteheti a vitrinbe a kupáit....fujj :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
cruyff
Entrenador del Barça

2009.02.18. 22:14:21

Én leginkábba realmargit-pool meccsére vagyok kiváncsi... habár tudom, hogy a Barcának az lenne az érdeke, hogy a real minél tovább érdekelt maradjon a BL-ben a bajnokság miatt, mégis szinte zsigerből kívánom a pool győzelmét, pedigmnem vagyok nagy angol-foci fan.... :twisted:
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.18. 22:12:34

gekkodan írta: Martin O'neill meg egy szégyenteljes ember. A sok 1 gólos győzelmeivel együtt.

Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.02.18. 22:07:16

enyhén szólva röhejes lefosozni az olasz "cuccot" az angol "cucchoz" képest. azért, mert 100 évben egyszer úgy jött ki a lépés, h két angol fanyűvő brigád döntőzött a blben, még nem jelenti azt, h fényévekkel jobbak lennének, mondjuk akár az olaszoknál is. az biztos, h a legnagyobb lóvékat a ködben szakítják, de ettől függetlenül bőven vannak legalább olyan jó brigádok máshol is, mint mostanság a mú, h a jelen pillanatban szirszar cselzit, a nulla arzenált vagy a franctudjamilyennapotkifogó liverpoolt már ne is említsem. és ezek négyen ott az "elit", a maradék brigádokra szót sem érdemes pazarolni, mert azoknál húsz-harminc évvel ezelőtt megállt az idő.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.02.18. 21:53:46

Nyert a Zenit és a Huszti lőtt egy gólt :!: 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
soadroli
Llegenda del Barça

2009.02.18. 21:39:36

Félidőben Bremen-Milan 0-1 :!:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.18. 21:24:45

Azt tudom csak, hogy ez a Martin O'neill a nemzetközi futball élmezőnyének egyik legócskább edzője. Már a Celticnél felháborító volt amit művelt, de amit most csinál az Aston Villával a CSKA ellen, az még szánalmasabb,

Európa legerősebb bajnokságának 3. helyezettje nem bír egy CSKA-val (amiről tudom, hogy nem lebecsülendő), de hogy a csatárai labdához sem érnek és hazai pályán ilyen ócska focit játszanak, kizárólag az edző lelkén szárad.

Nem szeretem az Arsenalt, de nagyon remélem, hogy kiüti a Villát a PL top 4-ből, mert ilyen csapatot látni nem akarok.

Martin O'neill meg egy szégyenteljes ember. A sok 1 gólos győzelmeivel együtt.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.12.20. 23:40:09

Nekem az a bajom ezekkel a szavazásokkal, h általában ismert játékosok nyerik, akkor is, ha esetleg egy kisebb nevű játékos szebb gólt lőtt.
Titinho
Director del Fútbol

2008.12.20. 12:03:01

Szavazzatok a BL csoportkör legszebb góljára!
Az UEFA.com összeállította az eddig 10 legszebb gólt! Benne van Messi Basel elleni gólja is, de eddig Del Piero Real elleni szabadrúgásgólja vezet.

KATT IDE A SZAVAZÁSHOZ
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.19. 23:53:46

100%-ig egyetértek Ozsival. Azért kérem illik tisztelni vmit. Azért sztem nem véletlen hogy egy ekkora klubnál ennyi ideig van valaki. Keretben is jobb valamennyivel a Mu, de h nagyobb taktikus legyen ez az öntelt majom mint a világ valaha volt egyik legnagyobb edzőlegendája...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.12.19. 23:37:14

messi6502 írta:
lluisllach89 írta: Miért nyerné a taktikai párbajt murinnyó? Miért nagyobb taktikus mint SAF? Kíváncsian várok 1 értékelhető választ... :shock:
Azt hiszem Murinnyó, a Portóba és a Chelseaben is megmutatta, hogy számára nincs olyan állás/meccs, hogy ne tudna valamit előhúzni a tarsolyából.
Gondolom a bl győzelmet a Portóval, nem a véletlennek kell felírni.

SAF-t meg soha nem tartottam olyan nagy szintű edzőnek, mint sokan gondolják, bár az érdemei, amit a klubjával elért, az figyelemre méltó!

Ha meg a legfontosabb embereket nézzük, akkor szerintem Ibrát és CRt kell kiemelni és a meccs csak 2 hónap múlva lesz, de Ibra sokkal jobb formába van, mint CR..
Meg az Inter, csapat szintjén is meggyőzőbb, amit mutat...
Nah azért ne menjünk át vicc kategóriába...

Inter a gyér olasz cuccban nyomja, az angol cucc 3x nehezebb kb, és jóval több olyan csapat van,akik Intertől is vettek el volna szép számmal pontot.

M.U.ban van C.R., Interben Ibra, ez igaz,de M.U.ban más is tud alkotni, míg inter szhart se csinált ha a svéd nem játszott,v nem ment neki.

Az edzőkről:

SAF a világ legeredményesebb klub edzője, Jose még csak az út elején van hozzá képest, azaz sehol. A Sir kumma nagy edző, akármilyen kerete is volt a csapatnak, az évek során, mindig ott tudtak lenni végig, és mindig meg tudott újulni a nem épp fiatal mester. Remélem ki is ejtik az Inter-t, akik a blben undormány focit mutattak eddig be.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.12.19. 22:39:24

messi6502 írta:
Bányász írta: Viszont a nagy taktikus Mourinho a bivaly erős kerettel rendelkező Chelseavel nem tudtad megnyerni a Bl-t....szóval két oldala van az éremnek.

És azért mostanában az Inter sincs csúcsformában.Nyerik ugyan a meccseiket de elég nyögvenyelősen....a Bl-ben meg végképp nem úgy megy nekik ahogy azt az ember elvárná.

Nálam egyértelműen a MU a favorit.
Így van!

Én, csak arra akartam rávilágitani, hogy nem kell, leírni az Intert.
És abban is igazad van, hogy az Inter nyögvenyelős, de a MUra se mondanám a magabiztosságot.

Szerintem témát zárjuk, mindenki más és más megvilágításban látja, az esélyeket. Én a meccstől taktikai harcot várok, ezért érzem előnyben az Intert.
Egy beképzelt majom miért lenne nagyobb taktikus mint SIR ALEX FERGUSON? Tehát ez számomra úgy hihetetlen ahogy van...
Kép
Lezárt