Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
éééééés vége!CFirpo3 írta:Aha. Izgalmas kis meccs lett belőle és még nincs is vége. Azért izgulok, hogy meg legyen a 3 pont.![]()
4-4
Aha. Izgalmas kis meccs lett belőle és még nincs is vége. Azért izgulok, hogy meg legyen a 3 pont.socio66 írta:Xzibit,köszi a barimeccset,jó volt,bár megsérült az egyetlen kapusom sajnos,de mivel a bajnokságban már nincs tét,majd beáll valaki helyette a meccsen..![]()
Firpo,az ifimeccsünk nagyszerű,folyamatosan változik az eredmény,most éppen 3-4 neked. Fordulatos kis meccs,az biztos,bár ez a kiállításod miatt is van..azért jó lenne elcsípni egy pontot.
szerk:kleno! úgy,hogy egy külföldi csapatot hívsz ki
kiírja mindig amikor jönnek drukkerek a klubhoz.socio66 írta: Ez mekkora összeg kb.?
Nekem most 639 szurkolóm van.
Ez mekkora összeg kb.?MQuC írta:Szerintem csak a feljutók kapnak "használható" mennyiséget:D Amugy meg a szurkolók éves tagdíjat fizetnek idény előtt.
ha nem csal az emlékezetem, akkor az első négy helyezett kap pénzt, de ne várj valami sokat.kabekabe írta:A helyezésekért kapok pénzt?
Felnőttet, ha még jó neked! Kihivlaak, most nálam.CFirpo3 írta:Valaki ifi barátságost?...és valaki felnőttet?
Ezt érdemes elolvasnod és letöltened Sokat fog segíteni.depth írta:nah, ilyennel még nem volt dolgom, ezért kérdeznék olyat aki már bővített stadiont.
egymás után már két teltházam volt, ezért gondolom, h többen is jönnének. de azért nem olcsó mulatság, körülbelül mikorra jönne vissza a belefektetett pénz? egyáltalán egy frissen feljutó csapatnak érdemes erre költenie vagy hagyjam a pénzt az erősítésekre, h ne bukjak ki egyből?!
Készpénz: 49 628 eFt (66 551 eFt)
szerk.: 10-1 @ laza játék.
Érdemes bővíteni a stadiont szerintem.depth írta:nah, ilyennel még nem volt dolgom, ezért kérdeznék olyat aki már bővített stadiont.
egymás után már két teltházam volt, ezért gondolom, h többen is jönnének. de azért nem olcsó mulatság, körülbelül mikorra jönne vissza a belefektetett pénz? egyáltalán egy frissen feljutó csapatnak érdemes erre költenie vagy hagyjam a pénzt az erősítésekre, h ne bukjak ki egyből?!
Attól függ, hogy milyen erős a csapatod. Mert ha gyenge, akkor felesleges bővítened, mert ha nincs eredmény, nincs néző. Nekem pl. megvolt a jó csapatom, most 4. vagyok újoncként VI. osztályban. 25 ezres a stadionom, tele még nem volt, de huszonezren voltak már...depth írta:nah, ilyennel még nem volt dolgom, ezért kérdeznék olyat aki már bővített stadiont.
szerk.: 10-1 @ laza játék.
Hívd ki az ifimet !CFirpo3 írta:Valaki ifi barátságost?...és valaki felnőttet?
Az nem sok én rögtön első bajnokimon 7et kaptam úgy hogy te még nem is állsz rosszul hozzám képest igaz én rögtön a legelsővel mérkőztem és azért kaptam 7etMichaaBee írta:én 3-1-es vesztésre állok első bajnokimoninkább no comment...