2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze de nem év eleje van, és a meccs képe alapján nyernünk kéne...Mi jó formában játszunk ök pedig nem...Mi nyerni jöttünk, ök védekezni otthon+kontrázni...és hopppppáááááá 1-2!!!!noname írta:És aki ellen bárki elégedett lett volna egy egállal év elején!NEm minden meccsen lehet gálázni!Egy nagyon jó csapat az ellenfelünk!csabimo írta:ja akik november elje óta nem nyertek otthon...
Az tuti,h Villában idegenben nem szégyen az X.Ebben egyet értünk.De a meccsben simán benne van,h megnyerhetjük.Egy dolog a gálázás,amit én nem is várok el minden meccsen.Nehéz meccseket is be kell húzni,mint eddig.Idén már többször előfordult,h tudtunk váltani és fordítani.Sztem meglesz most is!noname írta:És aki ellen bárki elégedett lett volna egy egállal év elején!NEm minden meccsen lehet gálázni!Egy nagyon jó csapat az ellenfelünk!csabimo írta:ja akik november elje óta nem nyertek otthon...
És aki ellen bárki elégedett lett volna egy egállal év elején!NEm minden meccsen lehet gálázni!Egy nagyon jó csapat az ellenfelünk!csabimo írta:ja akik november elje óta nem nyertek otthon...
Ettől függetlenül nem hiszem,h ez csak álom a részünkről...Simán meg lehet még nyerni ezt a meccset.V te esetleg nem nézed ki a csapatból?Beleférne egy döntetlen,de azért elvisszük a 3 pontot!Fél óra alatt ütünk még 2-t.Sztem!noname írta:Ébredjetek már fel!Most a Villarrealal játszunk.A világ egyik legszervezettebb és legjobb csapatával.Ráadásul idegenben!!!csabimo írta:Azért hlebet beállithatná egy 20 percre hátha ad megint egy gólpasszt...Szép volt a gól de nyerni kéne!!!
ja akik november elje óta nem nyertek otthon...noname írta:Ébredjetek már fel!Most a Villarrealal játszunk.A világ egyik legszervezettebb és legjobb csapatával.Ráadásul idegenben!!!csabimo írta:Azért hlebet beállithatná egy 20 percre hátha ad megint egy gólpasszt...Szép volt a gól de nyerni kéne!!!
Ébredjetek már fel!Most a Villarrealal játszunk.A világ egyik legszervezettebb és legjobb csapatával.Ráadásul idegenben!!!csabimo írta:Azért hlebet beállithatná egy 20 percre hátha ad megint egy gólpasszt...Szép volt a gól de nyerni kéne!!!
ha hleb ad egy golpaszt tolem eleg ha 15 masodpercet is jatszik:)))Azért hlebet beállithatná egy 20 percre hátha ad megint egy gólpasszt..