unti esetébe azért írtam h hosszútávon probléma lehet mert amint felépül RvN lesz egy Hunti, egy RvN, egy Higuain és egy Raul a csatárposztokra, márpedig ennyi ember nem fér el együtt.
Ismerve a helyzetet, újabban legalább egy csatár sérült...RvN-nek én nem jósolok már nagy jövőt! Raúl lassan megdönti a rekordjait, és szépen leül a padra. Igazából két csatár van, akinek kezdőként lehet jövője hosszabb távon is. Kérdéses, hogy jön-e Benzema, de akkor is csak 3fiaal csatár lesz, plussz esetlegesen két "öreg". Saviolával kell valamit kezdeni, iszonyú fizetése van, és úgy néz ki, hogy őt nem zavarja, hogy szinte soha nem játszik. Talán nyáron majd olyan kedvében lesz, hogy játszani akar, és akkor elmegy egy kisebb csapathoz, kevesebb pénzért. Ramos állítólag 4-4-2-öt akar játszatni, tehát elméletileg két csatár fixen kell a pályán, tehát 4-5 ember azért nem olyan sok. Sérülések, 3 sorozatban kéne helytállni, a meccseken cserélgetni...
Őszintén szólva egyik csatárunk se akkora...játékos, hogy joggal verhesse az asztalt, ha nem kezdő a Real Madridban. Elvégre durva, hogy a jelenlegi csatárokból egyik sem tagja a válogatottnak(már vgay esetleg még), egyedül csak a most igazolt Hunti.
Ezért lett volna pl Crespo kölcsönvétele a legjobb megoldás.
Talán jobb lett volna, de nem adták, illetve ő is rendes szerződést akart. Hunti igazából nem a kedvencem, mármint az ilyen stílusú csatár, de a Valencia mecs után...Nem árt a pályán egy olyan csatár, aki ha nagy helyzeteket nem is alakít ki, meg nincs sok köze a támadásépítéshez, de ha van egy pár helyzete, akkor azokat belövi egy normális százalékkal. Majd kiderül nyáron mi lesz, jön-e Benzema vagy más csatár még esetleg. Meg azért kiváncsi vagyok hogy teljesít a hód a spanyol bajnokságban.