Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már hallottam olyat is, hogy Husztit szeretnék megvenni.Azért találhattál volna ennél komolytalanabb hírt is!Szerk.: És milyen az élet? Állitólag a Wigan jobbszélsőjét is akarják, egy ecuadori gyereket.Szerintem megjelent már olyan is, hogy valamelyik magyar csapat játékosát figyelik!
Szerintem Antonio Valencia-ra gondol, korábban játszott asszem a villarrealban is. És állitólag tényleg nem rossz, már tavaly is sokan akarták vinni.LG írta: Nemtudom mennyire komoly a hir, meg hogy kiről van szó, de az, h Wiganban játszik, és, hogy Ecuadori, nem zárja ki, h jó játékos legyen.
Nemtudom mennyire komoly a hir, meg hogy kiről van szó, de az, h Wiganban játszik, és, hogy Ecuadori, nem zárja ki, h jó játékos legyen.Rivaldo11 írta: Szerk.: És milyen az élet? Állitólag a Wigan jobbszélsőjét is akarják, egy ecuadori gyereket.
Én nem a tudásától félek, hanem inkább a beilleszkedési gondjaitól meg a türelmetlenségétől. Amennyire tudom ezek miatt ment el a Chelsea-től, Arsenaltól, nem akart csere lenni. Mondjuk Chelsea-ben Essien, Makelele mögött...Én is léptem volna!Szóval akkor Diarrát vette a Madrid...nem értem, de mindegy. Nyílván azért szabadultak meg tőle az Arsenalnál, meg a Chelseanél, mert annyira jó.
Azért találhattál volna ennél komolytalanabb hírt is!Szerk.: És milyen az élet? Állitólag a Wigan jobbszélsőjét is akarják, egy ecuadori gyereket.
egy részét nem kommentálom, mivel úgyis leszel ennél sokkal idegesebb, mivel lesz még magasabban is a Real ennél!Szóval megkéne ütni ezt a retkes bagázst, mert pl. engem zavar, h ilyen hulladék játékkal elég magasan vannak a tabellán.
Tényleg nem rossz csapat, nekem szimpatikusak voltak mindig is, van egy csomó jó játékosuk is, de nem nagyon lesznek bajnokok soha, ha csak a két naggyal nem történik egyszerre valami...Nem volt rossz tegnap a Villarreal,
jövőre...Mondjuk ezt ki lehetett volna találni!Melyék az a három? Wink
fcbarcelonazsombi írta:Melyék az a három?CS0ki írta: 3 sorozatban kéne helytállni,
Melyék az a három?CS0ki írta: 3 sorozatban kéne helytállni,
Ismerve a helyzetet, újabban legalább egy csatár sérült...RvN-nek én nem jósolok már nagy jövőt! Raúl lassan megdönti a rekordjait, és szépen leül a padra. Igazából két csatár van, akinek kezdőként lehet jövője hosszabb távon is. Kérdéses, hogy jön-e Benzema, de akkor is csak 3fiaal csatár lesz, plussz esetlegesen két "öreg". Saviolával kell valamit kezdeni, iszonyú fizetése van, és úgy néz ki, hogy őt nem zavarja, hogy szinte soha nem játszik. Talán nyáron majd olyan kedvében lesz, hogy játszani akar, és akkor elmegy egy kisebb csapathoz, kevesebb pénzért. Ramos állítólag 4-4-2-öt akar játszatni, tehát elméletileg két csatár fixen kell a pályán, tehát 4-5 ember azért nem olyan sok. Sérülések, 3 sorozatban kéne helytállni, a meccseken cserélgetni...unti esetébe azért írtam h hosszútávon probléma lehet mert amint felépül RvN lesz egy Hunti, egy RvN, egy Higuain és egy Raul a csatárposztokra, márpedig ennyi ember nem fér el együtt.
Talán jobb lett volna, de nem adták, illetve ő is rendes szerződést akart. Hunti igazából nem a kedvencem, mármint az ilyen stílusú csatár, de a Valencia mecs után...Nem árt a pályán egy olyan csatár, aki ha nagy helyzeteket nem is alakít ki, meg nincs sok köze a támadásépítéshez, de ha van egy pár helyzete, akkor azokat belövi egy normális százalékkal. Majd kiderül nyáron mi lesz, jön-e Benzema vagy más csatár még esetleg. Meg azért kiváncsi vagyok hogy teljesít a hód a spanyol bajnokságban.Ezért lett volna pl Crespo kölcsönvétele a legjobb megoldás.
Ugyanaz mint Huntelaar.Rövidtávon jó megoldás, hosszútávon probléma.
Hát, nekem erősen kérdéses...M Diarra csak néhány meccsen tudta hozni a lyonos szintet, nem véletlenül merült fel nyár előtt, hogy átteszi a székhelyét Olaszországba. De pont a szezon végén volt néhány nagyon jó meccse, így maradt. l Diarránák nem kell olyan sokat teljesítenie, hogy a csapatban ragadjon. Persze függ a dolog attól is, hogy Ramos hogy akarja majd játszatni a csapatot.Asszem ha felépül a másik Diarra akár nem lesz kérdés h mi a kezdő
Az a baj, hogy nyáron kellett volna inkább költeni a pénzt, nem most, Mijáék utólagosan probálják javítani a dolgokat. (persze a 3 kiesővel nem számolhattak...)Ha így haladnak összejön az a bravúr h télen is elköltenek 100 millát.
Kifejezetten ellenünk fújt ez a mocsok, majd kitörölte a hátsónkat pár sárgával Piqué kiszórása után. Sebaj, így kell neki, ez sem akadályozta meg a győzelmünkbenlionelmessi19 írta:Figyelj és tanulj!
Így kell egy kifejezetten rossz játékvezetés mellett 3 pontot szerezni.
Legszebb öröm, a káröröm, nemde? ...divadka írta:Nekem az tetszik legjobban a real játékában, hogy ha támad a madrid és raulnál a labda akkor még a partjelzö is lassít....
csaknemMosquito írta:Higuain meg a végén gólkirály lesz.