Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Személy szerint, holnap 1X be fogom játszani. A Chelsea idegenben 8 győzelemmel áll, még nem kapott ki, és nem is ikszelt.kulcsar.l írta:Most hétvégén is szokás szerint egy meccsen ment el a fogadásom.
Mallorca - Sevilla 0 - 0 (vendégre tettem)
Kicsit el is ment a kedvem a fogadástól, ezért feltettem a maradék 2000 forintom az Everton - Chelsea meccsre
a bwin statisztika szerint 2002 óta nem kapott ki a Chelsea az Evertontól!
Remélem nem most akarják elkezdeni!
és milyen igazad lettValentino írta:Hááát... a Newcastle-Tottenham az a legneccesebb szerintem... a többi valószínű h bejön szerintembarcamessi írta:nah megosztom én is veletek a mixem![]()
Espanol-Atletico Madrid V 2,1 (már bejött; 2:3)
Newcastle-Tottenham V 2,49
Sampdoria-Fiorentina V 2,58
Monaco-Bordeaux V 2,5
Villarreal-Barcelona V 1,83
500 HUF--->30860 HUF
Tudom egy "kicsit" necces, de hát ki tudja..múltkor is kb ilyen necces szelvénnyel nyertem 34 ezret
Írja egy kicsivel lejjebb.lionelmessi19 írta:És ezt pontosan mivel hoztad össze, ha szabad kérdeznem?norbert55 írta:Ha nyer a Barca akk 33 000FT a nyereményemÉn is akarok meggazdagodni a Barcán.
És ezt pontosan mivel hoztad össze, ha szabad kérdeznem?norbert55 írta:Ha nyer a Barca akk 33 000FT a nyereményem
És igen, a Belenenses behúzta, végül is nyert 3-2 rePrimitive írta:Noh, akkor egy szeló :
Twente - Willem II H 1.45 (2-0)
PSG - Valenciennes H 1.55félidő 1-0
AEK - Ergotelis H 1.30 (3-2)
Belenenses - Trofense H 1.85 most játszanak, de bukik...0-1
Feltett összeg 500 egység, 2600 egység a várható nyeremény...
Hajrá Belenenses.
Tegnap pedig jött egy szelvényem nyertem rajta 1800 atA hétvégét pluszba zártam, és ez a lényeg
Szerk : 0-2 a BelenensesInnen ez már nem lesz meg...
Túl szép lett volna a hétvégém
![]()
Értünk remélem nem kell izgulnod majd...Tomsa írta:Én most arsenalért szorítok meg utána értünk
4ből 2 már bejött, nem nagy pénz 6000 lenne a tiszta nyereség, de hát barátnőmre el tudnám költeni
Nem azt mondom, hogy hazai, de pl vendégre sem.fradistaaaa írta:Hát azért így utólag is azt gondolom,h nem raktam volna meg hazaira...
Hááát... a Newcastle-Tottenham az a legneccesebb szerintem... a többi valószínű h bejön szerintembarcamessi írta:nah megosztom én is veletek a mixem![]()
Espanol-Atletico Madrid V 2,1 (már bejött; 2:3)
Newcastle-Tottenham V 2,49
Sampdoria-Fiorentina V 2,58
Monaco-Bordeaux V 2,5
Villarreal-Barcelona V 1,83
500 HUF--->30860 HUF
Tudom egy "kicsit" necces, de hát ki tudja..múltkor is kb ilyen necces szelvénnyel nyertem 34 ezret