Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én láttam a Bears-Packers meccsetKrojf írta:Senki nem figyelt???
Akkora Giants-Panters S.N.F. volt, mint a ház!
28-28-as rendes játékidő után hosszabbítással kellett eldönteni
a csatát!
A Giants nem sokkal a vége előtt még 20-28-ra állt, erre egy
TD-vel és egy sikeres kétpontos bevitellel egyenlített!
Ahhoz képest, hogy a Giantsnak már tuti a helye a playoffban,
ahhoz képest csodásan küzdve köszörülte ki a Cowboys miatt
rajtuk esett csorbát.
De a Chicago-Green Bay M.N.F. sem volt egyszerű, ami ugyancsak
hosszabbításba torkollott és Bears-győzelemmel végződött!
Ha ezt sem láttátok, akkor menten a mókusok elé vetem magamat!
Anti, Te is merre kujtorogsz?
Csak az a meló mindig...!
K.
Bocs az előző hsz hülyeség voltVIII.Henrik írta:Mint írtam, nem tudtam olyan intenzitással követni az nfl-t, mint főiskolás koromban. Mennyit volt egyébként sérült? Igazából engem jobban érdekel mégis a Patriots, hogy mi lesz a csapattal a következő szezonban, amikor a falembereket támadásban, a védelemben drasztikusan fiatalítani kell, mivel jó, hogy idén is a csapatnál maradtak többen.
A Giantsnél meg nem volt Straham, nem volt Umenoara, és mégis ha nem sz*rnának bele simán lehetett volna 14-2-es vagy hasonló szezon is. Úgyhogy nem értem ezt a "sérülés miatt elúszott az év" mondatokat. Dallasban, nagyon jók a WR-ek, szeritem a legjobb elkapó sor ott van. Azért őket illett volna bámilyen irányítónak eltalálni. Szeritnem ott inkább azzal vannak a problémák, hogy fejben nagyon nincsenek ott. Legjobb példa a Pittsburgh elleni meccs utolsó negyede. Ott lehetett legjobban látni, hogy milyen gondok vannak.Barcaforever írta:Annyira nem is tehet a Cowboys a sorsáról, hiszen ez az idei idén Romo sérülésének tudható be.VIII.Henrik írta:Ma délelőtt megismételte az NASN, és szerencsére képernyő előtt voltam. Furcsállom, hogy a cikkben nem említettek meg egy parádés Baltimore-i special-team játékot (hogy ilyen szépen fogalmazzak), amikor is 18 yardnál 4. kísérletre mezőnygól rúgásnál az elkapó játékos ahelyett, hogy letette volna a labdát, megcsinálta egy futással a down-t. Szép volt. Nem kicsit forrt a dallasi elnök feje. Tudjátok, ő szokott gyakran lemenni a játékosokhoz.
Hosszú idő után a szabadság, ünnepek miatt végre bepótolhatom elmaradásaim nfl meccsek, monday night football-ok terén.
Annyira nem is tehet a Cowboys a sorsáról, hiszen ez az idei idén Romo sérülésének tudható be.VIII.Henrik írta:Ma délelőtt megismételte az NASN, és szerencsére képernyő előtt voltam. Furcsállom, hogy a cikkben nem említettek meg egy parádés Baltimore-i special-team játékot (hogy ilyen szépen fogalmazzak), amikor is 18 yardnál 4. kísérletre mezőnygól rúgásnál az elkapó játékos ahelyett, hogy letette volna a labdát, megcsinálta egy futással a down-t. Szép volt. Nem kicsit forrt a dallasi elnök feje. Tudjátok, ő szokott gyakran lemenni a játékosokhoz.
Hosszú idő után a szabadság, ünnepek miatt végre bepótolhatom elmaradásaim nfl meccsek, monday night football-ok terén.
Persze.Slither írta:majd a Lakers megállítja a sorozatukat.
A karácsonyi rangadóig nem is fognak veszíteni. Arra gyúrnak hogy majd a Lakers megállítja a sorozatukat. Biztos Stern keze van a dologban.Barcaforever írta:A Boston zsinórban 16 meccsnél tart.