Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A West Ham-Stoke meg az Everton-Sunderland nagyon meleg.vlxe írta:Na valahogy lett egy ilyen mixem:):)
Ajax - ADO den Haag H 1,16
Newcastle - Liverpool V 1,90
Arsenal - Portsmouth H 1,35
Everton - Sunderland H 1,70
Fulhalm - Chelsea V 1,54
West Ham - Stoke H 1,78
Eredő odds: 13,86548
Várható nyeremény: 6935
Tét: 500
Burnley-Barnsley 1-2LM10 írta:Burnley-Barnsley H 1,63
Nottingham-Doncaster H 1,86
Reading-Cardiff H 1,60
Wolves-Sheff.Utd. H 1,70
Fulham-Chelsea V 1,55
Tét:2000 HUF Nyeremény:25.565 HUF
meg hogy én olyat is olvastam hogy nyit egy másik bankszámlát és azt hogy tudom majd onnan levenni kiküldik a kártyát vagy mi?Aprieto írta:Előszőr regisztrálj, értelemszerűen. Amit ki kell tölteni, PONTOSAN töltsed ki.
Utána lesz egy olyan az oldal felső részén, hogy befizetés. Rákatt, kiválasztod a befizetés módját. (Olyan kártya kell, amin van CVC2 kód. Hátoldalon találod ha van)
Majd rámész, beírod az összeget és befizetés. Ennyi. Mehetsz fogadni, pókerezni, játszani
Legközelebb ha töltök fel pénzt akkor megkérdezlek!Primitive írta: Hát, erre mit is mondjak/írjak. Ha engem megkérdezel, akkor most nyertél volna. Egy csapatnak a szériája mindig megszakad. Ez egy igen hosszú széria volt a Chelseanél, szinte gondolhattad volna, hogy ez nem fog bejönni![]()
Egyik legnagyobb fixem volt hétfőre az Everton 1X
Strasbourg 1-0 (jött)Primitive írta:Noh, a mai szelvényem ( azt hiszem most egy darabig nem lesz fogadás, szünet van mindenhol)
Strasbourg - Boulogne 1 1.95
Benfica - Nacional 1 1.4
Everton - Chelsea 1X, 0-3 gól 1.75, 1.2
Vestel Manisaspor - Odurspor 1 1.6
Odds : 6.44
Felpakoltam rá 280 egységet, nyerhetek vele 1800 egységet.
Hajrá
Hát, erre mit is mondjak/írjak. Ha engem megkérdezel, akkor most nyertél volna. Egy csapatnak a szériája mindig megszakad. Ez egy igen hosszú széria volt a Chelseanél, szinte gondolhattad volna, hogy ez nem fog bejönnikulcsar.l írta: Kicsit el is ment a kedvem a fogadástól, ezért feltettem a maradék 2000 forintom az Everton - Chelsea meccsre
a bwin statisztika szerint 2002 óta nem kapott ki a Chelsea az Evertontól!
Remélem nem most akarják elkezdeni!