Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Első. Egyedül. Dehogy béna.Valentino írta:
ez az első kép amit én egyedül csináltam:D:D
meg is látszik... elég béna lett
na mind1 gyakorlok még sokat![]()
Én csináltamRajmó írta:Valaki tudna nekem csinálni egy hasonló stílusú siget mint amit Poldinak van Messis? nagyon tetszett az. Annyi lenne csak a megkötésem, hogy Piqué legyen rajtaXzibit25 írta:NEkem is az első Eurobarcás karácsonyom.
Köszi a segítséget.La Pulga neked pedig az atom képet.gekkodan írta:Karácsonyra való tekintettel pár napra kitehetedXzibit25 írta:Lenne egy kérésem.
Vki pls csináljon nekem egy Tourés aláírásképet,nagyon megköszönném.Egyébként csinált La Pulga párat néhány napja, nézd meg én melyiket használom és válassz egy másikat
Kösziiiivale írta:Szerintem beton jól néz kiKatalán88 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/081224/Mess ... es.hu_.jpg
Vélemények, jó tánácsok?
Szerintem beton jól néz kiKatalán88 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/081224/Mess ... es.hu_.jpg
Vélemények, jó tánácsok?
Karácsonyra való tekintettel pár napra kitehetedXzibit25 írta:Lenne egy kérésem.
Vki pls csináljon nekem egy Tourés aláírásképet,nagyon megköszönném.
Hajjaj, nekem már a 3. Eurobarcás karácsonyom leszXzibit25 írta:NEkem is az első Eurobarcás karácsonyom.
De azért egy kicsit szereted a Barcát nem? am számomra a Barca után a DVSC és a Bayern van......:Poldi:.. írta:Nekem az külön öröm ha tetszik nektekKöszönöm szépen
És azt is külön hogy annak ellenére hogy Bayern fan vagyok befogadtatok és nem viselkedtek velem elutasítóan és kivételezősen
Köszi szépen a segítséget...MessiFan írta:www.kepfeltoltes.huValentino írta:Ti hova szoktátok feltölteni a képeket, hogy aztán onnan linkeljétek be??????
www.igamegshack.us
én általában ide szoktam felraknide egyébként így rakd be a képed aláírásnak:
kötőjel nélkül, és így fog kinézni:
www.kepfeltoltes.huValentino írta:Ti hova szoktátok feltölteni a képeket, hogy aztán onnan linkeljétek be??????