Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem nem az Arsenal agaszt hogy vajon ők kit fognak vásárolni!!!hanem hogy mi kit fogunk majd pl.Abidal helyére.LM10 írta:Kíváncsi vagyok hogy az Arsenal kit fog vásárolni
Engem különösen nemis érdekel Gattuso,saját magának köszönheti ezt a sérülést,talán ,hogy ha legközelebb nem arcoskodik tovább a pályán megussza olyan fél hónappal...de ő itt Gattuso(nem mint ,hogy ha valami bajom lenne vele)és ő meg mutatja azt ,hogy ő akkora ász h végig játsza a meccset...számomra érthetetlenek az iylen játékosok.Lesy írta:A Milan Gattuso sérülése miatt védekezőkp-t szeretne venni a télen. A kiszemeltek: Matteo Brighi (AS Roma), Stephen Appiah (Fenerbahce).
A vezetőség inkább a ghánait szeretné-talán mert őt könnyebb lenne. Csak ezzel van egy kis probléma: Appiah nem rendelkezik EU-s útlevéllel, a Milanban pedig már nem fér el még egy unión kívüli játékos. Lehet, hogy Seva jön majd ki a legrosszabbul ebből az üzletből?
LM10 írta:Kíváncsi vagyok hogy az Arsenal kit fog vásárolni a nyáron.Yaya,Xabi Alonso,Inler,Arshavin.Ilyen kiszemeltek vannak Wengernek.Kíváncsi vagyok h kit vesznek ezek közül.Tourét is csak azért hozzák fel állandóan mert Kolo szerint jó lenne a tesóval játszani....
Sajna Zhirkov nincs annyira szem előtt, mint pl. Lahm (igen, má' megint vele jövök, de most csak példaként). Nem tudhatjuk, hogy mire lenne képes egy olyan ligában, amely sokkal erősebb annál, mint ahol most játszik. Nem lenne hirtelen túl nagy a váltás számára...LM10 írta:Ezt hogy érted?Rivaldo11 írta: Youtube-os videók alapján nem lehet igazolni.
Ez így van.Most van egy jó éve,lehet hogy jövőre is ellenne a Premier Leageben de egy teknikás bajnokságban nemhiszem hogy hosszútávon beválna.30 millát meg nem is ér meg.Rivaldo11 írta:Erről az Esli Jángról csak annyit, hogy egy futóbolond pali, viszonylag jó technikai képzettséggel. De semmivel nem több, mint Robben, vagy Reyes.
Kiváncsi vagyok, mire menne a la ligában.
Szerintem semmire.
Olyan mint a Lennon. Fut mint a pokol, elég ügyesen. De Ő sem akkora gyerek, mert már rég a 4 nagy valamelyikénél lenne. Egy ligában meg ne is beszéljünk róla... De állítólag Ramos még rajta is gondolkodik.Rivaldo11 írta:Erről az Esli Jángról csak annyit, hogy egy futóbolond pali, viszonylag jó technikai képzettséggel. De semmivel nem több, mint Robben, vagy Reyes.
Kiváncsi vagyok, mire menne a la ligában.
Szerintem semmire.
Én ennek örülök nagyon!!bali 15 írta:Ezt a góólt nézzétek: Yuri Zhirkov
http://www.youtube.com/watch?v=hhjJuc2Qxek
http://www.youtube.com/watch?v=5znHq90B ... re=related
Hihetetlen ez az ürge HIHETETLEN. (Az orosz football tényleg nagyon feljövőben van)
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=29066
Nem is volt róla szó az utóbbi időkben, hogy ide jön!socio66 írta:Nem kell Arshavin,a nyáron talán még elfogadtam volna,de gondoljatok bele: hol játszana nálunk? A bal oldali támadó poszt már megoldott probléma(sőt!), a többi poszton meg számításba sem jönne,mert sokkal jobb játékosok vannak előtte. Ráadásul az ára sem két fillér lenne..
Ha te ezt jó dolognak tartod és ennek örülsz akkor inkább hagyjuk.De az biztos hogy nekünksem ártana egy igazi balszélső szerintem.Mostmár jó tudni hogy egy emberrel lehet hogy kevesebb a lista.Ráadásúl olyannal aki a maga posztján az egyik legjobb szerintem.Én inkább csalódott vagyok mert a vezetőség nem akarta őt elhozzni a Zenitből amikor lehetett volna és emiatt különösebben engem nemérdekel az Arsenal ajánlatta.bali 15 írta:
Szerintem is király lenne.
De úgyis csak pletyka
Mondhatni mindenhol!bali 15 írta:Amúgy honnan van ez a hír?
Szerintem is király lenne.Varatrix írta:Csak a negatív fejecskét nem értem!!!Cáceres14 írta:lehetséges hogy az Arsenal megszerzi Arshavint 20 millióért
Itt szerintem nem lenne helye!
Viszont az Arsenalban megmutathatná mit tud!
Remélem le igazolják!
Csak a negatív fejecskét nem értem!!!Cáceres14 írta:lehetséges hogy az Arsenal megszerzi Arshavint 20 millióért
25. Számomra is nagyon szimpatikus játékos. Baloldalt akárhol tud játszani, lendületesen játszik, ügyes nagyon.palesz77 írta:hány éves ez a zsirkov