Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messi6502 írta:Nekem is volt 1 ilyen ifim:)Diego10 írta:.
Ifi bajnokságokon 7,5-8 csili, felhoztam remeken, most kiemelkedő gólszerző.
Márton Tarrodi (192043651)
Magyarország 20 éves és 53 napos, Következő születésnap: 2009-02-22
Forma: középszerű, erőnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és megfelelő vezetői képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Szerintem meg bőven sok is az az 50 milla. A középpályások a legolcsóbbak. Gondolom kieg. skillje sincs mert írtad volna. Én egyszer egy remek 17/90-est adtam el 26-ért azóta tudom hogy várni kell és edzetni. Persze nem feltétlenül gyenge edzővel (azt hiszem te írtad). De hogyha ezzel együtt lenne elég pénzed jó edzőre szerintem akkor akár el is adhatod.socio66 írta: Az árbecslés szerint 50.000 eFT a legmagasabb ár,amit elkértek mostanában ilyen játékosért..Ez viszont szerintem kevés,mivel még fiatal,és már van egy egészen jó skillje,ami még bőven fejleszthető..Szóval én kb. a duplájára gondoltam. Ezért kérdeztem meg itt.
Az árbecslés szerint 50.000 eFT a legmagasabb ár,amit elkértek mostanában ilyen játékosért..Ez viszont szerintem kevés,mivel még fiatal,és már van egy egészen jó skillje,ami még bőven fejleszthető..Szóval én kb. a duplájára gondoltam. Ezért kérdeztem meg itt.elbandi írta: Szerintem az árbecslés segíthet valamit
Huhh, ha picit jobb lenne a gólszerzése megvettem volna, de 33 évesen a nagyszerű, már nem biztató.Blest írta:...
Szerintem az árbecslés segíthet valamitsocio66 írta:Végre a 18 éves játékosom szintet lépett,jó-ról remekre fejlődött a játékszervezése. Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen szintlépés után változik-e nagyban a teljesítménye,valamint hogy a piacon mennyit ér egy ilyen játékos.(van az a pénz természetesen amiért eladnám)
Nekem is volt 1 ilyen ifim:)Diego10 írta:.
kösz, most keresem.Danka00792 írta:Ha kintvan átadó listán akkor megtudod nézni.MichaaBee írta: ár?![]()
Ha kintvan átadó listán akkor megtudod nézni.MichaaBee írta:ár?elbandi írta:Edmond Broedel
ár?elbandi írta:Edmond Broedel
Én sem a legerősebbel játszottam.kabekabe írta:Szép volt CharlieNem a legerősebb csapatom játszott és ez meg is látszott. Viszont 3-4-3-ban már remek a tapasztalatom, bár az egyik jó védőm tapaszos lett.
köszi de nem engedi kihívni csak a hazait csapatokatsocio66 írta: szerk:kleno! úgy,hogy egy külföldi csapatot hívsz ki![]()
Ez igen! Ennyiért beszerezni egy ilyen játékost!!?? Nagyon jó üzletet csináltál, kár hogy nincs pénzem, még ennyi se, mert különben lehet tullicitáltalak volna.elbandi írta:Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Őt vettem szerintem nem volt rossz vétel![]()
宋 (Song) 清达 (Qingda)
18 éves és 83 napos, TSI = 1 050
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Védés:katasztrofális
Védekezés:gyenge
Játékszervezés:csapnivaló
Szélsőjáték:remek
Átadás:gyenge
Gólszerzés:gyenge
Pontrúgás:megfelelő
10200eFt vettem és szélsőedzés csinálok szóval remélem feljebb viszem a remek szintjét