manuel írta:
Egyrészt Lio!!! minden tiszteletem a tiéd,másrészt pedig azt hogy balszélsőtt szeretne a csapatt azt a Sport 1-en hallotam Farkas Norbi szájából,bizonyára ő hazug ezek szerint vagy nemtudom de hidd el hogy nem rossz szándékból irtamle az újbalszélső jelzést, hiszen mint mondtam én is halottam hogy keressünk erre a posztra embert.Na mindegy én csak azt gondolom hogy a Sport 1 TV csatorna és a Sport.es cimű honlap bizonyára nem hülyeségből hozzale az ilyen hirekett, de ezt mindenki saját belátása szerint dönti el hogy kinek is hissz.
Ja és itt egy LINK:
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=29289
Erről mi a véleményed Lio????kamu szerinted ez is???
Természetesen saját belátása szerint, mi viszont egyrészt adunk egy listát, hogy kinek ne higgyen az ember semmiképp, másrészt igen sok segítséget olvashatsz itt többnyire azzal kapcsolatban, hogy hogy lehet eltájékozódni a különböző oldalak hírei közt.
Nos: Farkas norbi ugyan sokszor meglepően jól tájékozott a kollegáihoz képest, ugyanakkor ő is rengeteg marhaságot összebeszél. Egyébként nyilván mindenki következtet, Abidal nem túl izmos most, Sylvinho nem is játzsik, mindenki arra spekulál hogy balszélsőre van szükségünk. Természetes dolog.
A sport televízióknak magyarországon nincs hitele, ahogy szinte egyetlen más sporttal foglalkozó médiának sem.
Mindig is mondtam, aki naprakész, és igazán hiteles infot akar a Barcából, az itt az Eurobarcán mindent megtalál jóformán. Elhiheted ha valakiért komolyan tárgyal a csapat, azt mi le fogjuk hozni szinte azonnal.
A sport.es-ről is leírtam a napokban (is), hogy sokszor ír instabil lábakon álló cikkeket. Hidd el, ha valakivel komolyan felvette pl. a kapcsolatot a klub szakmai részlege, abból headline lesz. /nemjut eszembe a magyar megfelelő ..

/
és igen, a link amit adtál. Ugyan mi az úristenért érdeklődnénk támadó középpályásért? Ha nem ismered az adott oldalt, akkor is sejtheted hogy ez miféle híresztelés. Pláne hogy 3 szóból áll az egész "cikk"

Az ilyen oldalakat is kikukázhatod, nem is értem miért nem szerepel még a listánkon. Gyorsan fel is veszem a transfermarkt.de-vel egyetemben.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila