Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na most én leírok Neked mindent amit látok mer nem értek hozzáAprieto írta:Mi a szériaszáma? Abból rá lehet jönni az alaplap típusára. AZtán lehet nézni mennyit kóstál
Az a baj hogy azt sem tudom megmondani hogy milyen alaplap van benneAprieto írta:Hogy-hogy nem tudnád levenni?
Minden notin vannak "rekeszek". Általában külön a memóriáknak, külön vinyóknak és általában egyetlen csavar tartja az írót.
Mondjuk ha meg van törve a lap, akkor ne szedd le, mert lehet nem tudod visszatenni... sajna ez szervíz lesz
Garanciás, de letört a sarkából egy kis műanyag darab, és a vinyó borító műanyag lap is megrepedt, úgyhogy látható nyoma van annak hogy leejtették...Aprieto írta:Alaplap.
Garanciális még? Ha nem, akkorcsavarozd le a hátulján azt a pár kis csavart, vedd ki a memóriát/kat/, vinyót/kat/ és tedd vissza őket. Egy próbát megér.
De nagy valószínűséggel alaplapod pöccent meg. Valszeg megroppant, ezzel pedig pár áramkörnek is kakukkoltak
Az XP-nek valamilyen 'izéje'.MichaaBee írta:FONTOS: " wpa.dbl " ez mi???
Victor_Valdes írta:Na, így már tuti, hogy valami álcázott sz*r.MichaaBee írta:...
Neten keresgélek utána de nem nagyon találok semmit, szerintem trójai.
Na, így már tuti, hogy valami álcázott sz*r.MichaaBee írta:már leállítottam vagy kétszer, asszem másodjára sikerrel.
tulajdonságok alatt ezt találta:
gyártó: &-nclu&-ncludw�ý þ*ofrdw�ý þ*ofr
eredeti név: mmulti![]()
legális TM: &-ncludw�ý þ*ofr
comments: &-ncludw�ý þ*ofr
ebből nem sok jóra következtettem ma délután...
cserélj cracket gézukámSaviola1112 írta:helló
elöször is boldog ünnepeket mindenkinek:D.Nah a bajom az lenne elinditom a Call Of Duty 5-öt.kiválasztom a nehézségi szintet és nem csinálsemmit. videókártya drivert frissitetem,directx-et is,a gépemnek meg simánkéne vinie-HELP
Ez tényleg jó ötlet,mármint rendszeresen törölni az ideiglenes fájlokat.gekkodan írta: szerintem törölj egyet a temporary internet files mappában..
szerintem törölj egyet a temporary internet files mappában, kézzel shift+del-el és a cookieknál is.MichaaBee írta:az összes név ismerős volt
a cle1,cleannt,msmp3 elvileg ki lett irtva, már nincs meg, csak ez a svnmgr.
víruskereső többször is megtalálta, kiirtotta, de rendre feltűnt. ebből azt a következtetést vontam le, h sokszorosítja magát. évfolyamtársam szerint nem sokszorosítja, hanem van egy rejtett fájl, ami a gép megnyitásakor mindig letölti. szerinted mi lehet?![]()
Norbi szerint a WIN32-ben van és hagyjam az egészet, szedjek le ingyenes irtó progikat![]()
szerk.: ez a prevx megbízható?
Svnmrg.exe-ről nem találtam semmit..csak egy majdnem ugyanilyen nevűtMichaaBee írta:svnmgr.exe vírusról tud valaki valamit?Tim?
többször is el lett távolítva a gépről, de rendre előkerül. Ugyanez volt egy cle1.exe nevű fájllal is, de az most hálistennek felszívódott.
a vírusnak köszönhetően nem vagyok msnen, úgyhogy pls püben oldjuk!Victor_Valdes írta:Megyek msn-re ott segítek, ha tudok!MichaaBee írta:svnmgr.exe vírusról tud valaki valamit?Tim?
többször is el lett távolítva a gépről, de rendre előkerül. Ugyanez volt egy cle1.exe nevű fájllal is, de az most hálistennek felszívódott.