Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első négy kap pénzt, de nem túl sokat fogsz kapni...Danka00792 írta:A 3. helyezett csapattal mi lesz? Kap valamit? Pénz jutalom vagy egyéb dolog? Mert szinte biztos már, hogy 3. leszek, igy hogy már csak 2 forduló van hátra.
3,5-4 csilit, de most már van, hogy néha 5t kap, bár most lett kiemelkedő, nem tudom még mennyire fog meglátszódni a teljesítményén, de a TSIje is nagyon megnőtt.Diego10 írta:messi6502 írta:
Nekem is volt 1 ilyen ifim:)
Ifi bajnokságokon 7,5-8 csili, felhoztam remeken, most kiemelkedő gólszerző.
Márton Tarrodi (192043651)
Magyarország 20 éves és 53 napos, Következő születésnap: 2009-02-22
Forma: középszerű, erőnlét: remek
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és megfelelő vezetői képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Elég jó kis játékos.![]()
Kezdetben a felnőttben mikor felhoztad hány csillagot kapott???
Na,egyenlőre nem állok rosszul,2-1re vezet ugyan az ellen,de szerintem abszolút fogható a meccs.Reménykedem...socio66 írta:Itt van megint a bajnoki forduló,mindenkinek sok sikert kívánok!
Ami engem illet,már biztos továbbjutóként lépek pályára idegenben az első ellen.Jó lenne valamiféle meglepetést okozni,egy döntetlennel már kiegyeznék,valamint fontos hogy a góllövőlistát vezető csatárja ne lőjön gólt, az én csatárom(aki értelemszerűen a második helyen van)viszont igen. Na majd meglátjuk,mindenesetre a legjobbakat remélem..
hát én amikor vettem edzéshez 18 éves remekeket, akkor 30 és 50 között kaptam meg őket és a 17 elején járó jókat pedig 15-20ért.socio66 írta:Az árbecslés szerint 50.000 eFT a legmagasabb ár,amit elkértek mostanában ilyen játékosért..Ez viszont szerintem kevés,mivel még fiatal,és már van egy egészen jó skillje,ami még bőven fejleszthető..Szóval én kb. a duplájára gondoltam. Ezért kérdeztem meg itt.elbandi írta: Szerintem az árbecslés segíthet valamit
én úgy tudom, h attól, h szintet lép nem fog nagyon változni a teljesítménye, mivel eleve minden edzés után egyre jobb lesz. attól, h nem változik a skill szintje, a játékos még jobb lesz, ez a TSIben is megmutatkozik.socio66 írta:Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen szintlépés után változik-e nagyban a teljesítménye,valamint hogy a piacon mennyit ér egy ilyen játékos.(van az a pénz természetesen amiért eladnám)