Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Én már nagyon várom...de sajna mininován még nincs dvdrip ugyh még egy darabig várhatok,vagy hazai mozibemutatóig...Slither írta:Ezt nézzétek meg: The Curious Case Of Benjamin Button

Ez van. Nekem tetszik..Perrero írta:én meg senkinek nem ajánlom... Ilyen színészektől jobbat vártam volna... Sokkal jobbat...Sanama írta:Nemtudom valaki nyílvánított-e már véleményt,de most megteszem.
Righteous Kill
Nálam: 10/9
Al Pacino, Robert De Niro főszereplésével egy zsarus film.
Nagyon élvezetes és jó,mindenkinek csak ajánlom!
10/0,0002
Tudnál dobni 1 linket, ahonnan le tudom kapni?Sanama írta:Nemtudom valaki nyílvánított-e már véleményt,de most megteszem.
Righteous Kill
Nálam: 10/9
Al Pacino, Robert De Niro főszereplésével egy zsarus film.
Nagyon élvezetes és jó,mindenkinek csak ajánlom!

Óóóóó rohadt,nagy filmVIII.Henrik írta:Hatalmas Aphrodité
Úgy tűnik,naon egyezik az ízlésünk,Savi Kollega!Saviola írta: In Bruges (Erőszakik)
Főszereplők: Colin Farrell,Brendan Gleeson,Ralph Fiennes
Na,ez a film nagyon jó.Tele van fordulattal,kicsit elvont,de nekem nagyon tetszett.Ez sem egy könnyed vígjáték,ne az nézze,aki a tipikus,amcsi vígjátékokra számít.Jó sztori,hatalmas színészi játék,nagyon bejött.Ja,s fontos,hogy elég dep,tehát tényleg ne úgy üljetek elé,hogy most röhögünk majdnem két órát.![]()
depth,ezt is lesd meg,kíváncsi lennék a véleményedre.![]()
10\9

Terveim között szerepel!Hát a mostanság futó vígjáték-sorozatok közül sztem a THe Big Bang Theory a legjobb (igaz hogy mást nem is nagyon ismerek/nézek Laughing )
istencsászár sorozat, kár, hogy a viasaton már nem adják, mindig lestemMaster19 írta:Nekem meg a Two and a Half men jön be a legjobban!Nekem ennek a sorozatnak a poénjai tetszennek a legjobban!
A jóbarátok nézettsége kiemelkedő volt, olyan szitkom már nem nagyon lesz, megváltoztak a televíziózási szokások...Én az ajánlójában olvastam, hogy mivel amcsiban befuccsolt a Joey sorozat, így ezt akarták utódnak.
Mondjuk nem igazán értem mért akarnak mindenáron utódot valaminek, főleg hogyha az amit akkor alkottak az megismételhetetlen.