Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen... No comment inkább...Kralo írta:http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/ci ... 2-02514311
Ejjha. Partykultúra, Magyarország 2009.![]()
Viszont egy hozzászólás a cikk alatt tetszik:
"Összetevők:
1 Profitra éhes, agresszív, vendéglátónak nem nevezhető béna kvalitású szervező brigád
2 Kínai szőrösnyakú flitteres kabátos igénytelen, normális zenét genetikailag befogadni képtelen, birkaként összeterelhető célcsoport
3 Részeg, kövér, amatőr, acsarkodó dj
4 káosz"
Kérlek szépen nagyon jeles nap volt 18-a. Ekkor volt ugyanis a szülinapomdanko94 írta:Mi történt ekkor, h ennyien vtak itt?MessiFan írta:A legtöbb felhasználó (597 fő) 2008.12.18. 08:54:43-kor volt itt.
Ez ugye az El Clasicó napja volt?
Ja tényleg. 13-án volt a klasszikusPerrero írta:naptár... csütörtök voltMessiFan írta:A legtöbb felhasználó (597 fő) 2008.12.18. 08:54:43-kor volt itt.
Ez ugye az El Clasicó napja volt?
http://www.btmon.com/Other/Unsorted/App ... rrent.htmlszajko írta:Valaki megdobna egy használható magyar nyelvű photoshop linkjével, vagy akármilyével, csak letudjam kapni?!
Előre is köszi.
Nála undorítóbb f@reg alig akad....sőt!Aprieto írta:Ezért is alakul ki Magyarországról ez a nézőpont, ilyen emberek miatt. Ennek az embernek valaki szereti a stílusát? ...biztos, mert még ott van...![]()
Félelmetes.
na ja, én is meg szoktam nézni, de rendre csak szidom őket. épp a minap írtam valamelyik topicba, h hosszabb a cím, mint maga a cikk...CFirpo3 írta:Persze túlélem, csek néha belinkelnek az Eurobarcára onnan és akkor sose tudom, hogy mi van benne.MichaaBee írta:azért veszi ki, mert flash. nekem anno az eurobarcáról is kiszedte a híreket. jobb klikkel próbáld orvosolni a gondot, bár szerintem túléled, ha nem olvasol nsot![]()
Persze túlélem, csek néha belinkelnek az Eurobarcára onnan és akkor sose tudom, hogy mi van benne.MichaaBee írta:azért veszi ki, mert flash. nekem anno az eurobarcáról is kiszedte a híreket. jobb klikkel próbáld orvosolni a gondot, bár szerintem túléled, ha nem olvasol nsot![]()